Manafu la "Parte de Carte"

Frustraţilor, ascultaţi aici emisiunea şi luaţi aminte la ce zice doamna pisălog, da? E pe bune, blogurile sunt pline de frustraţi.

Emisiunea completă aici (36Mb).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Twitter nu va inlocui nici partial bloggingul.

    00
  2. Foarte bine ca ai pus acest filmulet, il cautam :)

    00
  3. Cam lipsit de chef a parut Manafu. Cine era totusi doamna care presta alaturi de el?

    00
  4. Foarte la obiect.. si total de acord ca cei mai multi isi baga frustrarile.. iar asta nu e de bine..

    00
  5. parca doamna este sociolog, dar in fine…
    atitudinea doamnei este una vizibil anti-blogging, oricat de elegant isi exprima domnia-sa opiniile vs. manafu, discursul ei transpira puternic o atutidine ostila bloggerului, incepand de la expresia „banutzi” aruncati si pana la lipsa de incredere nejustificat generalizata…
    cu greu as vede-o pe doamna intr-o profesie de psiholog unde, din cate cunoastem , avem nevoie de empatie, acceptanta, intelegere, umanism…

    00
  6. iar cei 2 cristi ar fi putut sa-i reduca „nivelul lipsurilor” de cunostinte vis-a-vis de blogging :)
    ambii au fost insa, mult mai eleganti, prin retinere, decat doamna sociolog…

    00
  7. Sunt de acord ca bloggingul se face sau se incepe din frustrare si ca Internetul este un Hyde Park ce nu poate si nici nu ar trebui sa fie controlat. Dar cred ca ar putea exista o cultura a blogurilor, sau cel putin s-ar putea lucra la ea. Bloggerii de elita, cei cu trafic abundent, ar putea contribui la incadrarea Internetului in sistemul educational, (ar putea fi exemple de acuratete informationala, bun simt si stimulare a procesului clutural) fara teama ca ies din competitia de trafic… :)

    00
  8. doamna sociolog o fortzeaza tare! e clar ca are o problema cu blogosfera. nu-mi pot da seama daca e din cauza competitiei pe care o prezinta cartilor, sau pur si simplu modul de expunere.

    00
  9. are dreptate tipa. nu exista cultura a bloggerilor in romania sau cultura a blogosferei romanesti. mai tre` sa mai treaca timp.

    00
  10. @iulian: si suntem niste frustrati (impreuna cu tine, logic, nu?)…
    d-na sociolog, incepand chiar cu owneru’ acestui blog, un mare frustrat si nerealizat de-si permite sa traisca din blogging la Berlin (scarbit de ce se-ntampla pe-aici, va asigur), manafu, un mare nerealizat nu? sau poate victor kapra? de ce nu alex radescu ca tot castiga el premiul de jurnalistul anului 2008 pe ITC; sau poate va gandeati la arhi, sau la sece, fost redactor sef la curierul, actual ed.sef pe itc la ZF…niste ratati domn’le, plini de frustrari! :)

    00
  11. Deşi nu asta era esenţa mesajului eu m-aş rezuma doar la twitter … E un site nasol, îmi pare rău că m-am înregistrat acolo şi mai scriu din simplul motiv de a nu-mi dezamăgi abonaţii.

    00
  12. Da’ de ce nu recomanda si ei o carte („De ce iubim barbatii”, si zic de „Barbati care urasc femeile?” (o alta care, cred ca si prima, numai titlul e de ea). Oare de ce?!? Oricum, Manafu iese cel mai castigat. La organizari de business meeting (sau cum s-o numi astea), poate mai cunosti si o d-soara (Vorbaretzule, e vorba de d-soara sociolog, nu de d-na :). Deci pasul catre nunti online punct ro tine doar de stil. Ca si casatoria e o afacere, nu?!? Bafta, Cristi!

    PS. Get a life.

    00
  13. Nu va exista niciodată o cultură a bloggerilor, pentru că se presupune că aceasta ar trebui să fie majoritară comparativ cu masa totală a bloggerilor, ceea ce, pe internet, nu este posibil, tocmai pentru că este un fel de Hyde Park.

    Cred că cel mai bine păutem folosi internetul aşa cum este: o căldare de opinii, din care fiecare îşi alege ce vrea, sau ce crede de cuviinţă.

    Până la un punct tind să fiu de acord cu doamna, când vorbeşte de frustrări. Ce nu îmi place este că vorbeşte la modul peiorativ, ceea ce este greşit. Frustrările au modernizat lumea asta: de la a acorda drept de vot femeilor (care erau frustrrate că nu-l au) la pisibilitatea de a zbura (fiindcă oamenii erau frustraţi că nu pot să zboare sau să călătorească mai repede).

    Iarăşi nu mi-a plăcut partea în care spunea că blogurile nu sunt de încredere (într-o generalizare grosolană). Practica o contrazice. Săptămânal se întâmplă ca o publicaţie, gen ziar, să fure un articol de pe un blog. Dacă nu ar fi surse de încredere nu s-ar întâmpla asta.

    Şi nu mi-a mai plăcut cum a atins, puţin ce-i drept, chestiunea banilor. Cred că este decent ca orice blogger serios să-şi scoată minim banii de hosting. Şi cred că este decent ca orice blogger serios să-şi scoată bani de-o bere sau de-o donaţie. Pentru că este munca lui.

    Nu văd de ce ar fi greşit ca un om să beneficieze de roadele muncii sale. Şi cine îşi imaginează că banii din blog se fac uşor se îmşeală amarnic.

    00
  14. L-am vazut si eu. dar parca ma asteptam la mai mult de la el … :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile