Loganul de 70.000€

De la premierul Tăriceanu pentru nişte prieteni de-ai lui, loganuri cumpărate de la fabrica Dacia cu 9.000€ şi vândute apoi statului român cu 70.000€.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Mda, frumos filmuletz, interesant, dar daca domnul respectiv nu stia ca cei 60000 euro in plus nu au constat in modificari exterioare si interioare ale masinii sa nu mai vorbeasca. Loganul tot 10000 de euro a costat, restul banilor au fost dati pe echipamente de radar, transmisie receptie, si probabil si supraveghere. Radarul este un model nou ce contine si ANPR (Automatic number plate recognition) parca asa se traduce, si ajunge undeva la 30000 euro bucata. Plus statii plus GPS-uri etc….faceti un calcul. Problema nu era ca a costat un singur logan 70000 euro, ci ca au fost achizitionate intr-un moment prost. Luati informatiile din presa ca blegii… Analizati problema din TOATE domeniile posibile si o sa observati problemele adevarate. In orice moment s-ar fi achizitionat aceste masini, tot 70000 euro ar fi costat, a fost ales momentul prost, probabil au fost alte chestii la mijloc…

    00
  2. si daca cumparau radare model vechi cu 4000 eur si ANPR il faceau baietii, care oricum stau cu ochii cat cepele in lcd, nu prindeau tot numarul ala de vitezomani? cat despre restul dotarilor sa fim seriosi. un gps bun este pe undeva pe la 1000 eur. asa ca orice dotari ar avea tot nu vad cum au ajuns la 60000 eur pentru suplimentare.

    00
  3. Daca gaborii nu au statii Motorola, parca nu-s in trend cu infractoru’, ma-ntelegi? Cum sa cumperi scule la second-hand, pai se poate?
    Apropo alex, eu nu ma simt prostit de ziare, pentru felul in care prezinta stirea asta, ci ma simt scuipat cu bolta de militie.

    00
  4. da ma alex, problema initiala e ca Loganul chel e 6200, nu 11 000. restul, succes

    00
  5. pe whois spune ca site-ul e facut/gazduit de webstyler.ro
    incepe campania electorala.

    00
  6. „Daca gaborii nu au statii Motorola, parca nu-s in trend cu infractoru’, ma-ntelegi? Cum sa cumperi scule la second-hand, pai se poate?”

    This was epic. Hai sa nu le mai dam nimic, ii lasam in curu` gol si ii punem sa fuga dupa masini, ca e mai ieftin…

    Problema eu o vad ca fiind tampeniile ce le fac si incompetenta, nu banii dati pe dotari. Acolo oricum se fura cat se poate, dar macar sa-si faca treaba!

    00
  7. Noi avem Loganuri de politie, iar ei (ialienii) au Alfa Romeo si Lamborghinii.
    :))

    00
  8. o productie marca GMP aka Felix Tataru, a inceput campania.

    00
  9. Nu sunt politist, nu am rude in politie, MAI etc…. dar cel care a zis ca 6500 loganu chel…si 11000 l-au cumparat ei.. Ai putea lucra in conditii de caldura fara aer conditionat? Vorbind la modul cel mai serios, fara misto si ironii. Sau pentru cel care a zis de second-hand… pai de asta suntem cu tara la nivelul asta…. ca avem oameni cu mentalitate asemenea (no offence , nu vorbesc de tine) Zeus a zis bine…. Altii au Ford Mustang,(americanii 625CP) Alfa Romeo …si noi Logan de 65CP Daca infractoru are Renault…. a facut masina de politie, macar daca masini nu avem sa aiba conditii sa lucreze…ca altfel ne trezit ca la caldura de 45grade celsius…nu este nici un echipaj pe strada…ca nu au aer conditionat… acum au. Ce or sa mai zica? Din pacate nu prea se gasesc preturile unor echipamente asemenea..pe internet sa vedeti ce inseamna un sistem radar. Pe langa faptul ca masinile alea nu sunt folosite doar pe post de radar… sunt utilizate si in alte scopuri, spre exemplu supraveghere, garda corp, etc. Si nu neaparat masinile ci echipamentul, pentru ca se poate muta :)

    00
  10. Hahaha.. Gogosi automat si foc cu foc. Acu’ stau si ma gandesc.. pentru ce ai avea nevoie de laptop in logan.. oricum nu ai cum sa-l folosesti.. E prea mare balansu’ :)

    00
  11. Dar ce avem aici? Incredibil, este chiar un laptop. Dar vai, al cui este acest laptop? Incredibil, chiar aparține mașinii de poliție. Extraordinar…:))

    00
  12. Oare ce poti face cu un laptop intr-o masina de serviciu&interventie? Voi habar nu aveti cum sta cu sistemul de patrulare, supraveghere si radar:) Sau ma rog…cum ar trebuii sa stea. Va spun un singur lucru Radar/Poza/Laptop/Internet/Baza acelasi traseu, in loc de radar punem Infractor. Nu este treaba asa de simpla cum o credeti…(nu este exemplu cel mai bun pe care l-am dat)

    00
  13. Frumoasa initiativa, merita un ban aruncat pe smenaria asta.

    00
  14. 1)din cate stiu loganurile sunt pt supraveghere pe frontiera 2)nu toate au costat 60000(max 10) 3) la pitesti a fost facuta o linie speciala de asamblare (pt integrarea echipamentelor) 4)multi habar nu au ce „face” aparatura de pe un astfel de logan5) imi „place presa” care a facut comparatie cu alfele italienilor (alea standard de patrulare) 5) hop cum a gasit baselu o modalitate de maniplare in prag de alegeri

    00
  15. faza cu gogosile e luata din filme, eu nu am vazut nici un „pulitist” de la noi mancand gogosi. ( fiecare cu ce-l doare:P)

    00
  16. Frumos clip, dar e cu dedicatie electorala: |-VEZI-FILMUL-s123373.html
    Au investit frumos baietii pentru viralul acesta; se pare ca a si reusit.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube