Licențe software la prețuri bune vara asta (p)

Spre bucuria voastră, prietenii de la GoodOffer24 au revenit cu reduceri la licențe de software la tot ce e bun. Noua versiune de Windows10 s-a lansat luna trecută, așa că, dacă aveți nevoie de o licență pentru el, vedeți mai jos.

 1. Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) – 10.26€
 2. Windows 10 Pro Professional CD-KEY (2 PC)  – 17.59€
 3. Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY – 25.43 €
 4. Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle – 30.39€
 5. Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1 PC)  – 41.99 €
 6. Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Bundle – 45.49€

Folosiți codul “JG24SM20” pentru 20% reducere.

Licențele vin pe email foarte repede (verificați folderul de spam). În caz de probleme, contactați-i pe email la info@goodoffer24.com

 

goodoffer24-iunie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

31 comentarii

 1. 🍿🍿🍿🍿🍿 În așteptarea comentariilor cu „Licentele astea nu sunt legale. De ce le promovati?”.

  00
  • Daca punea 10 licente la giveaway se calcau in picioare ca la pasapoarte in anii 90.

   00
  • Alex ăsta e un apropo de un comentariu similar pe blog-ul lui Cetin? Am avut o întrebare pertinentă la care a găsit de cuvință doar să șteargă comentariul din prima. Un al 2-lea comentariu în care doar am întrebat politicos de ce șterge comentarii și dacă deranjez a avut aceiași soartă. Cel mai probabil am avut prea multe așteptări/pretenții de la el, dar mă bucur ca m-am lămurit și în privința asta.

   Revenind, bine mă sunt 100% legale, dar așa pentru proști spune-mi și mie cum justifici totuși diferența de preț între o cheie să zicem de pe Amazon la 100+ euro și asta de 10-12 euro de pe un site cu sediu în China? Ești tu Gogu mare sculă care tocmai ai comandat 100.000 licențe și ți-a dat Microsoft prețul jos tare că le vinzi la săraci sau cum?

   00
  • @cezarica

   Fara suparare dar mie mi se pare ca Cetin are toleranta zero fata de orice raspuns care nu e in concordanta cu ce crede el. Cred ca o e din cauza varstei,ca e din ce in ce mai putin flexibil in idei

   00
  • @robert
   @cezarica
   …poate cetin aplica propriul GDPR…

   00
  • Era la el în bătătură și a decis după cum l-a tăiat capul și să fie sănatos, că de altele îi doresc alții nu eu.

   Revenind, că sincer nu are haz să mai dicutăm despre asta, îmi poate da cineva un răspuns concret la întrebarea de mai sus?

   Mulțumesc.

   00
  • Păi eu mă refeream fix la partea aia “gri” care nu le face tocmai legale. Că îți ei tu o licență din asta acasă și după 1 an constați că nu mai merge o să zici aia e sau îți dau ăia altă cheie care nu a fost trecută în lista neagră de Microsoft, dar dacă ei una pe persoană juridică (firmă) și vine controlul ce faci? “Păi, știi boss, e de pe site-ul x și ăia zic că e legală?” Sigur, mult noroc cu explicatia asta.

   00
  • @Cezarica: eu nu am dat linkul respectiv pentru răspunsul lui Zoso, ci pentru Alex ăsta e un apropo de un comentariu similar pe blog-ul lui Cetin?. Am arătat către ce făceam referire cu primul meu comentariu.

   00
  • Ce e in poza aia, cumva sosete tehnice puse la uscat?

   00
 2. La ce iti trebuie licență?

  00
 3. Gasesti mai ieftine pe emag

  00
 4. toporu’ are licenta?

  00
 5. Intentionez sa trec in curand pe mac, vreau sa scap de tot ce ofera windowsul, dar reducerile par tentante pt oricine doreste sa treaca pe legale.

  00
  • *nu chiar legale

   00
  • NOU
   #24

   LoL!

   00
  • Mai bine treci pe mac.
   E mult mai stabil sistemul de operare :)

   00
  • E mai stabil un cuc, cade si macul in cap fara probleme, diferenta e ca pentru ca just works nu are tooluri de diagnoza, trebuie sa folosesti consola* ca salbaticii aia cu linux. Diferenta fiind ca salbaticii aia se duc de buna voie la consola.
   Din experienta personala Windowsul e cel mai stabil sistem de operare, stiu ca nu e statistic relevanta, dar nici “macul e stabil” nu e.

   *am si un mac acasa, nu vorbesc vorbe

   00
  • @ Radu: Probabil ai vreun Mac din 2010 că altfel nu-mi explic cum ai putut să scrii asta.

   00
  • E imac late 2015 cu High Sierra folosit pentru browing facebook skype si alte chestii light, dar bine ca stii tu mai bine. Platforma lor cu OS-ul lor, nici o scuza sa nu fie rock solid si totusi nu e asa. Dar uita-te la mine cum dezbat cu mactarzii care iau lumina din curul lui Steve/Tim

   00
  • @Radu, de ce ai sta cu high Sierra când e Mojave acum?

   00
 6. Eu folosesc Linux si am instalat VirtualBox. As intentiona sa descarc (cumpar) un windows ISO cu licenta si sa il instalez in VM (intr-un singur loc). Sunt cumva probleme din punct de vedere legal sau tehnic?

  00
  • “It’s easier for our software to compete with Linux when there’s piracy than when there’s not.” -Bill Gates, Fortune Magazine, July 17 2007

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.