Portofele, curele și genți de piele Koson

Aurelian, un fost coleg de la MPI, s-a apucat de lucrat piele, asta apropo de discuția de ieri, cu IT-iștii care pleacă să facă altceva, de obicei ceva cu mâinile.

Și, după ce s-a jucat un pic, s-a apucat și să le vândă pe internet sub denumirea Koson. Toate produsele sunt simple și funcționale, așa cum trebuie să fie.

O curea simplă, cu cataramă mică, costă 65 lei. Eu am pus ochii pe un portofel (95 lei) și pe port card (80 lei). Ambele arată bine de tot, dar problema e că, pentru a încăpea buletinul ca lumea, trebuie făcut un pic mare, că pielea nu e așa de ușor de manevrat precum plasticul. Dar, dacă se schimbă buletinul și se face mai mic, portcardul ăla e chiar mișto de avut.

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

70 comentarii

  1. Aurelian is smart. Be like Aurelian!

    00
  2. NOU
    #2

    Se poate face orice pe comanda, inclusiv portcard mai mare ca sa cuprinda si buletin

    00
  3. NOU
    #5

    Mno, acum mi-ai făcut poftă. Căutam de ceva vreme să înlocuiesc ce am acum ca borsetă și care și-a cam trăit traiul. Doar că eu voiam ceva gen închizătoare magnetică, dar și fermoar pentru buzunarele interioare.

    00
    • Excelent. Arata foarte bine. Voi comanda.

      00
    • Borseta cu lup dacic presupun

      00
    • NOU
      #13

      Dap, tot noi, pe toate amazoanele , mai putin SUA/CA

      00
    • Ca sa apareti pe Amazon ati apelat la cursurile lui Pelivan? Intreb pentru un prieten.

      00
    • NOU
      #16

      Nu am apelat la cursurile nimanul. Amazon ofera suficiente tutoriale si gasesti online suficiente informatii ca sa devii FBA (fulfilled by amazon) . Daca ai nevoie de ajutor, deschizi ticket si te suna ei si o rezolvi.

      In primul rand trebuie sa rezolvi cu birocratia in .ro cu cod tva intracomunitar si altele.
      In al doilea rand iti trebuie contabil bun care sa lucreze cu cursuri valutare (lei, lira, euro)
      In al treilea rand sa inveti sa iti listezi produsele pentru ca amazon are un motor intern de cautare diferit de google.
      In al 4-lea rand iti trebuie cod de bare EAN pentru produse ca sa le tina in depozit organizat.
      In al 5-lea rand sa intelegi legile europene ale consumatorului, diferite de ce se practica la noi

      00
    • Aurelian, felicitari pentru proiect.

      Avand un magazin online, imi permit sa te intreb:
      1.De ce conditionati returnarea unui produs? Ma refer la „Daca nu sunteti multumit de achizitia de pe http://www.koson.ro, va rugam sa ne contactati in termen de 3 zile de la primirea coletului.” Conform legii, clientul poate anunta magazinul in termen de 14 zile, nu in 3 asa cum aveti afisat pe site. Atentie, in pagina „retururi” trebuie sa afisati si numarul legii ce ofera acest drept de returnare.
      2. Din punct de vedere legal, sunteti acoperiti pentru conditionarea „articole cu pret redus / lichidari de stoc…. nu pot fi returnate”?
      3. „Toate produsele achizitionate cu un card cadou pot fi schimbate numai pentru alte produse cu pret similar.” Dupa parerea mea, ar fi mult mai ok sa ii poti oferi clientului posibilitatea sa primeasca un voucher egal cu valoarea produsului returnat. Astfel, el va decide daca e nevoie sa achite diferenta pentru produse cu valoare mai mare, sau daca va folosi acel voucher pt un produs cu o valoare mai mica. In oricare din situatii, tot de la voi va cumpara.
      4. Link catre ANPC?
      5. In cat timp rambursati contravaloarea produsului? In pagina „retururi” aveti afisat 30 zile. In „termeni si conditii” aveti afisat 14 zile.

      Sper sa nu consideri deplasate intrebarile. Vreau doar sa ajut.

      Multumesc

      00
    • NOU
      #18

      Salut, merci de feedback, site-ul momentan nu a fost bibilit corespunzator.
      Multe din exprimarile paginii termeni si conditii le-am imprumutat de pe alte pagini si trebuie sa le rectific pe ici pe colo.
      Legat de retur , pe amazon am acceptat retur si la produse rupte fizic de client, asa ca nu voi ridica probleme clientilor.
      Pentru rambursul sumei , va pot da un exemplu de zilele trecute in care am rambursat suma inapoi clientului in mai putin de 24h de la cererea acestuia.
      Link catre anpc trebuie sa pun, incerc diseara, merc.
      Voi aranja putin haosul de acolo cat pot de curand.

      00
    • Mai devreme glumeam prin faza cu Pelivan. Era un articol pe aici pe blog la un moment dat.

      Sfatul meu este sa platiti un jurist priceput intr-ale comertui online pentru a evita (o arte din) neplaceri. Ma refer la termeni si conditii, legi pentru retur etc.

      00
    • 70 euro o geanta de piele veritabila… ceva e gresit la preturile astea sa mici, asa la 50 euro gasesti chinezarii din plastice.

      00
    • NOU
      #21

      Goldy corect, am vrut sa merg pe preturi reale, decente nu exagerate precum cele de „designer”. Cele chinezesti compenseaza prin complexitate nu prin calitatea materiei prime

      00
  4. Daca ai putea saptamanal sa prezinti cite un MESTESUGAR AUTENTIC ROMANESC[din orice domeniu] ca cel de azi, ar fi o mare realizare pt noi toti.

    00
  5. ce penis. Nici un comentariu cu „nu asa se lucreaza pielea”.

    00
  6. „IT-iștii care pleacă să facă altceva, de obicei ceva cu mâinile” … și până atunci „capu’ la contribuție” :D

    00
  7. Ca un dac adevarat ce sunt…imi place .

    00
  8. Pentru gentile de laptop, de exemplu, o informatie foarte utila ar fi si greutatea…

    00
  9. Care e discutia de ieri cu plecatul din IT? Sunt chiar curios de ea pentru ca ma gandesc si eu sa plec :|

    00
  10. de aia nu merge treaba in Romania. IT-istii se apuca de facut agricultura , iar cei care ar trebui sa se ocupe de agricultura se baga in politica si ajung sa futa o tara intreaga.

    00
  11. Pielea e bănoasă. O alegere bună. Problema ar fi că țin o viață și cine mai cumpără? :)

    00
    • NOU
      #40

      Portofelul meu incepe sa se duca dupa 7 ani. Nu pielea, cusaturile si partea textila, dar tot trebuie schimbat. In plus, tot iti trebuie 2-3 curele. In alta ordine de idei, daca imi arati tu femeie care are o singura geanta…

      00
    • Muce, da ma exista. Se cheama femeia monogeantă

      00
    • Tu si celalalt care face glume, ar trebui sa va luati de mana si sa nu faceti glume impreuna.

      00
    • Femeile. Noi bărbații cumpărăm rar dar muierile……

      00
  12. Sincer nu pare a fi hipstereala?

    00
    • Era hipstereala daca preturile erau 65 EUR, nu 65 de lei o curea, 95 de EUR nu 95 lei un portofel. Asa, par produse corecte la pret corect (nu stiu, n-am incercat inca).

      00
    • Am un portofel simplu cumparat de la un mestesugar, la un targ de Craciun in 2013, cu 70 lei. De atunci trag de el si in afara de patina, arata si se comparta excelent.

      Nu e deloc hipstereala ce face omul asta. Urmaresc pe youtube tot felul de mesteri de genul si sunt uimit de ce ies din mainile lor.

      00
  13. „IT-istii se apuca de facut agricultura” sunt cateva cazuri da nu generalizati!

    00
    • Da, dar as zice ca nu IT-istul clasic, cine e nascut pt asa ceva nu pleaca din domeniu prea usor. Ca in orice domeniu in care se invart multi bani, IT-ul e suprasaturat de oameni ce nu prea au ce cauta pe acolo. Unii isi mai dau seama dupa cativa ani si se lasa.

      00
    • @dorin „… cine e nascut pt asa ceva” hai sa fim seriosi. pofta vine mancand! o fi suprasaturat de oameni care n-au ce cauta acolo nu zic nu dar in continuare e o lipsa acuta de specialisti. nu se mai cauta oameni extrem de pasionati sau pregatiti ( nascuti pentru asa ceva cum le spui tu ), aia s-au epuizat de mult, se cauta oameni care sa fie dispusi sa lucreze, seriosi si deschisi catre lucruri noi. it-ul a evoluat foarte mult in ultima perioada la noi.

      00
  14. fitze hipsteriste ! produsele facute automat si in serii mari sunt imbatabile ! .. asta este – n-ai ce sa faci !

    00
  15. si apropo de articolul cu it-istii care cautau inginer agronom si lucratori si nu gaseau. am citit undeva cum o cucoana, care trait toata viata ei la oras, si-a cumparat o proprietate cu pasune. era foarte revoltata ca oamenii din zona nu vor sa lucreze. citez cu aproximatie: „am cautat om sa-mi coseasca o pasune, de-abia am gasit un nene care a zis ca el nu poate lucra decat pana pe la 9.30-10 maxim. cum se poate asa ceva, sa lucrezi doar pana la 10 ? niste lenesi”.

    00
    • adica omul lucra doar pana se trezea cucoana…care cucoana nu stia nici cum arata o coasa/sapa/lopata…

      00
    • Ii normal sa fie asa. La cosit incepi de la 05:00 A.M dimineata pana la 10:00 A.M. maxim ca te rapune soarele, nu-i vorba de lene aici. Cucoana n-are de unde sa stie.

      00
  16. Curele pentru elefanți se fac? Că văd eu unul în oglindă în fiecare dimineață și știu sigur că ar avea nevoie de o curea bună.

    00
  17. @Aurelian, faceti si cravase din piele ? intreb pentru un prieten.

    00
  18. NOU
    #64

    Bravo bai, mersi. Ultimul lucru de care aveam nevoie azi era sa caut unelte pentru facut obiecte din piele.

    00
  19. Faina treaba, felicitari si succes mai departe!

    00
  20. Buna recomandarea!

    Cunosti artizani care fac pantofi si imbracaminte (camasi, blugi, haine de piele) ?

    00
  21. Salut,

    Exista un suport de carduri foarte dragut de la firma Secrid. Am vrut sa mi-l cumpar, dar din pacate nu imi incape buletinul si nu pot sta cu doua portofele in buzunar. Ati putea sa adaptati acel tip de suport pentru Romania? Sa incapa buletinul nostru , eventual talonul de masina? Eu personal as cumpara imediat acel tip de portofel (suport card).
    https://secrid.com/en-global/wallets/miniwallet/

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile