România reală de la coadă la grill

În ușă oprește un A4, din care coboară o domnișoară pe la 25-27 de ani. Mașina pleacă să caute parcare. Trec niște secunde și ea îl sună. Unde ești? Că nu îl vedea. Ați zice că e proastă că nu vedea mașina prin parcare, dar nu. El parcase, trecuse în grabă pe lângă ea, deși ea era tot acolo unde o lăsase, și intrase în magazin și o căuta pe acolo.

Poliția era pe treabă, dădea amenzi amuzanților care parcau pe locurile rezervate persoanelor cu nevoi speciale. Și erau și simpatici, îi vânau în special pe ăia care nu aveau 80 de ani și puteau merge, pentru că pare un obicei ca, cu cât ești mai tânăr, cu atât parchezi mai aproape de intrare.

Și am văzut o fază trist spre amuzantă. Nene cu Seria 5, parchează înfipt pe un loc din ăla, iese din mașină, vede poliția la treabă, scotocește prin torpedo și scoate cartonul ăla albastru, pe care îl lasă pe bord, după care se îndreaptă spre intrarea în magazin, cu greutate, din motive de picior beteag. El știe că locul ăla e pentru el, știe că trebuie să aibă cartonul ăla în geam, dar totuși, dacă se poate să nu îl arate, că nu se prinde nimeni când se dă jos din mașină că are o problemă. Nimeni. Stupid.

Doi tineri, studenți, nu păreau a fi împreună. Ea cumpără chestii, el cumpără o ciocolată de 1,4 lei. Plata cu cardul. Dă eroare prima oară. A doua oară îi cere PIN-ul. Pe care îl greșește la prima încercare. Zâmbește către ea, care e neimpresionată. Mai bagă o dată codul, se face tranzacția, își ia ciocolată și pleacă împreună.

Doamna roșcată era la coadă, înaintea doamnei cu bască mov. Acolo a stat toată coada. Pur și simplu, aia a fost gândirea ei. Toți stau la coadă? EU NU SUNT PROASTĂ!!! EU O SĂ STAU ÎNTR-O PARTE!

coada-gratar

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

85 comentarii

  1. Poate roșcata avea nasul sensibil și mirosea ceva urât… Sau îi era frică de viroze. Sau avea alergie la cozi. Sau nu știa cum se stă la o coadă. Sau admira procesul de fabricație al cârnaților cabanos. Sau…

    00
    • Servus!

      Aseară la Inbis-ul de la Kaufland Basarab era un tătic cu plodul și bunică – sa, iar primul s-a gîndit să – și ridice odorul cu picioarele pe tejghea, să vadă cu ochii lui pregătirea produselor.

      Cînd i s-a făcut observație, a răspuns ușor ofensat că „uite, șterg, acum e curat”. Cînd replica a fost că „e vorba de civilizație, nu să mă mulțumiți pe mine” a ales să nu mai răspundă și să își vadă de comandă.

      Deci da, ne lipsește obișnuința de a privi dincolo de lungul propriului nas…

      00
    • Honorius, dacă a tăcut din gură după ce i s-a spus că e prost, e o speranță că a înțeles ceva și se îndreaptă. Ce mai putea să spună?! Alții se iau în gură chit că-s proști…

      00
  2. Rumâni…😀

    00
  3. aia din fata ta pareau ca n-ar avea un ban sa treaca strada , dar stau la coada la grill.

    00
  4. Simţ enorm şi văz monstruos…

    00
  5. O sa dai cu pietre … dar la multe cozi nenea/ tanti din spatele meu se lipeste la propriu de mine. De parca asta l-ar face sa castige timp la coada. Nu-s vreo bunaciune. Mai ales batranii fac asa. De pe vremea lu’Ceasca, asa se sta la coada…. compact.

    De aia de multe ori stau un puc in afara. Ca nu mai pot. Civilizatie nema’ la noi.

    00
    • Coada la mega image. In spatele meu o doamna pe la minim 60 cu tac-su (am presupus) din razboiul de independenta. Nenea asta se lipeste de mine, nu exagerez, respira greu de mi se aburise ceafa. Nu sunt absurd, fac juma de pas inainte. El dupa mine. Ma intorc „va rog treceti in fatza mea. ….daca va grabiti. poftiti” Zero reactie, ramane pe loc, eu nu mai aveam unde inainta. „…dar nu mai stati lipit de mine va rog”.
      Doamna se dezmeticeste si ii erupe indignarea „dar ce v-a facut, v-a omorat??”. „Nup, dar vi se pare normal sa-i simt respiratia in ceafa?” „Eh…:” Se da un pic mai in spate.
      Nu, nici o victorie, n-am castigat nimic, n-am facut lumea mai buna, maine va face la fel si prea putina lumea isi exprima nemultumirile, astfel ca normalitatea ajunge a deveni anormala.

      00
    • Coada la check-in in Stuttgart la Blue Air ( care nu mai accepta on-line checkin in ultima vreme pt anumite destinatii). In spatele meu se aseaza acelasi specimen – peste 60 de ani, venit sa-si vada copii probabil ( care erau cu el, impreuna cu nevasta-sa desigur). Era practic in capul meu. Toata lumea statea rasfirata – doar eu il aveam pe asta in spate. A trebuit sa-mi scot geaca – am facut-o literalmente peste ochii lui – n-a avut nici-o problema. Si toata familia lui ( care nu plecau – doar il conducea :) ) erau langa mine practic – zici ca eram cu ei :).

      Aceeasi situatii pe la diverse magazine . Cum apare cate unu in jur de 60 de ani – poti sa fii sigur ca ti se urca in spate. Pe majoritatea ii invit sa plateasca ei in locul meu – unii se simt si fac un pas in spate, altii devin recalcitranti.

      Astia au mereu teama ca nu mai prind ceva, ca nu le mai ajunge si lor, ca le-o iau altii inainte. Teama asta ii face foarte usor manipulabili – de asta are asa mare succes PSD in randurile lor.

      00
    • Dacă erai ca el și trăgeai o fâsâită puturoasă, scăpai mai repede.

      00
    • Solutia mea : nu zic nimic , pun rucascul in spate cateva minute si ma tot rotesc pana pricepe ideea.

      00
    • Eu pe astia care se lipesc de mine ii intreb daca vor sa ma ia acasa, sau cum sa facem…
      Asta cu rucsacul in spate si miscatul ostentativ nu mi se pare o solutie civilizata, fara suparare. (da, stiu, nu e cazul de solutii civilizate cu votantii psd etc etc, dar de cele mai multe ori o replica semi amuzanta e suficient – nimeni nu e ofensat si ma fac inteles).

      00
    • @Gupi, problema cu fâsâitele puturoase e că vin când vor ele nu când vrei tu/eu/noi. :)

      00
    • Randomguy: e buna asta cu sa ma ia acasa. Problema e ca sunt o fata dulce su slabuta si or sa raspunda probabil DA. Nu-s vreun tip dur sa functioneze replica asta.

      00
    • Ah. Eu am putin peste 1.80 si in jurul a o suta kilograme, daca si zambesc cand spun replica, ne relaxam cu totii :).

      00
    • …altfel, tot fata draguta si eu…
      /s

      00
    • cât porti la sutien, random?

    • Si eu patesc chestia asta, in special de la pensionari. Isi pun produsele pe banda pentru plata (eventual ingramadite toate langa ale mele, desi mai au jumatate de metru in spate) si se lipesc de le simt rasuflarea in ceafa. Imi vine sa ma intorc repede si, ca din greseala, sa le las un cot in stomac „Ma scuzati, nu am vrut, nu mi-am dat seama ca sunteti asa aproape”. Sau, mai degraba, cred ca o sa pasesc nitel in spate, lasandu-mi 42-ul pe bombeul lor „s-a intamplat ceva, de ce sunteti asa palid?”

      00
    • @A Spune-i asta lu’ barbati-miu. Da fasaite puturoase cand vrea curu lui. La propriu.
      Cand despre specimenele enumerate, mai sus, le-am intalnit si eu.
      Cel mai tare ma enerveaza cand ajung in dreptul casierei si sunt atat de lipiti de mine, incat vad si ultima scama din portofel. Eu sunt mai pasnica asa si ii ignor, dar al meu se face ca sa scarpina la ceafa, se intoarce si le da cate o un cot zdravan in mecla si cica: „ahh, vaii scuze, n-am stiut ca sunteti LIPIT de mine” :)))))))))))))))).

      00
  6. Mananci in oras? :-D

    00
  7. Poate nenea cu handicapul nu ține cartonul în geam fiindcă nu îl folosește de obicei. Nu cred că e obligatoriu să ții cartonul cu persoană cu handicap la vedere tot timpul. Habar n-am ce zice legea.
    Și vorbesc la modul serios. Am un asemenea carton, din cauza lu’ fi-miu care are diabet. E în torpedou. L-am scos o singură dată, în Sibiu, într-o parcare arhiplină unde singurul loc liber era unul dintre cele pentru persoane cu handicap. Nefiind un handicap care să necesite scaun cu rotile sau cârje sau alte modificări la mașină, nu consider necesar să mă folosesc de acest avantaj decât în situații extreme, când nu am de ales. În rest, parchez normal unde găsesc loc. Sigur, atunci când voi folosi cartonul, o să mă asigur că „beneficiarul” e cu mine, deși, dacă aș fi nesimțit, aș putea s-o fac „românește”, că nu cred că-mi verifică nimeni handicapul dacă vede cartonul în parbriz. Dar n-am ajuns încă la gradul ăla de nesimțire. Încă.
    Poate și nenea era la fel: îl folosea doar când era absolut necesar.

    00
    • „folosesc boala lui fi-miu doar când îmi e necesar”. mișto.

    • Bineînțeles că e mișto. Boala e, autoimună și incurabilă e, și, pe lângă multele dezavantaje, am și câteva avantaje. De ce să nu le folosesc? Nu e ca și cum aș putea schimba ceva din asta dacă nu le-aș folosi. Fii sigur că o să-l învăț și pe el să profite de handicapul acesta cum și cât poate. :P

      00
    • De ce se dau cartoane albastre la diabet?

      00
    • Sau poate ca ii era rusine sa il lase acolo si sa-l vada toata lumea tot timpul.
      Persoanele cu handicap inca sunt discriminate in Romania.

      00
    • @Sean, se dau cartoane albastre pentru că este considerat handicap de gradul 1. Despre diabetul tip 1 insulino-dependent vorbesc acum. Și există o serie de lucruri de care beneficiază persoanele cu handicap de gradul 1. Tu crezi că stă cineva să facă desosebirea între unul cu diabet și unul fără picioare când sunt stabilite a și date acele…avantaje. E handicap de gradul X? Are dreptul la aia, aia și ailaltă. Nu contează că de unele nu are nevoie și că altele nu i se dau. Primești tot pachetul, zici „merci” și aia e.

      00
    • @vali: aici ai vazut jumatatea goala a paharului…simteam nevoia sa spun asta

      00
    • Azi e ziua aia din săptămână când e urâcios… (heităr)

      00
    • fix la ce zice @C mă gândeam. în românia încă e ”rușine” să fii persoană cu disabilități. modul în care ești tratat de societate te face să te ascunzi.

      00
    • Il rog pe Vali sa citeasca blogul lui Cetin unde e motiv de mandrie ca a taiat coada la analize medicale pe motiv de inceput de gravidenie. Dupa care mai baga o reclama de la o corporatie in care sa ni se spuna sa nu fim tot timpul negativisti si sa mai vedem si jumatatea plina iar la final da-o in alfabetism functional neintelegand ca un om are un drept si se foloseste de el doar cand ii este strict necesar. Se poate asorta totul si cu reclama la un site care vinde licente ce cu ingaduinta pot fi incadrate in zona gri si dupa aia ii putem trage pe toti de urechi si sa le aratam unde au gresit!

      00
    • da-o in alfabetism functional neintelegand ca un om are un drept si se foloseste de el doar cand ii este strict necesar.

      problema cu faza aia e că el spune și acționează ca și cum ar avea problema aia doar când îi folosește. e un pic mai complicat și, deși sunt cuvinte puține, mai greu de înțeles decât „se folosește de dreptul lui doar uneori”.

  8. coada la mega. unica. vine cocalarul, vede o casa libera se duce acolo. ii atrag atentia.

    pai e libera
    nu, e coada unica
    da, dar eu la casa asta
    nu, se sta la o singura coada

    restul oamenilor de la coada stateau malc cu privirea in pamant, ca sheeple, casiera, la fel, paznicul, la fel

    bine ma, treci tu daca esti asa smecher
    ok, ma duc si il dau la o parte si imi pun eu produsele

    se uita la mine cu dispret ca si cum sunt nebun

    00
  9. Doamna la lidl, ajunge la casa, plata cu cardul, greseste pinul. Mai baga o data, iar greseste. Tipa de la casa se ofera sa ii imparta produsele in sume de sub 100 pentru ca sa poata plati iar pasarica era toata numai „haha, asta era, nu stiu de ce nu merge, mi s-a mai intamplat, e al sotului” dar nu si-l noteaza macar in telefon pentru ca pitong.
    Si noi stam ca prostii 20 min dupa fundul ei la casa.

    00
    • Lumea depășită de vremuri. E amuzant când la fel de pierdut se comportă mangementul unei firme de software.

      Anyway, cel mai mult îmi ia să introduc codul PIN pentru că aici, în Franța, plata contactless mai degrabă nu merge. Sau dacă e peste 20 de euro, nu-ți cere PIN și eșuează imediat.

      00
  10. Plata cu cardul. Dă eroare prima oară. A doua oară îi cere PIN-ul. Pe care îl greșește la prima încercare. Zâmbește către ea, care e neimpresionată. Mai bagă o dată codul, se face tranzacția, își ia ciocolată și pleacă împreună.

    Un alt amărât care crede că e sofisticat cu un card în loc de niște bancnote pentru o ciocolată afurisită de 1,4 lei. Am iarăși amintiri cu doi tonți (ocazii separate) care își luau pachet de țigări sau gumă cu plasticul. Doamne, ce de proști există… cum le-ar zice colegii de la corporație, „n-ai și tu un self-reflecting?”

    00
    • Nici eu nu am cash la mine tot timpul, se poate intampla oricui. Acum ce sa fac, sa nu platesc cu cardul pt ca te deranjeaza? :)) hai ca e vineri, relax.

      00
    • Really? Ce e asta, Franța, Spania, Germania, să ai limită minimă de plata cu cardul?

      Singurul lucru pe care l-am observat e că nu a făcut plata contactless, în rest și pentru 35 de bani se plătește cu cardul.

      Mi-aduc aminte când plăteam cu bani și aveam zeci de coloane de monede de 50, 10, 5 bani. Și aici în Franța trebuie să merg cu buzunarul plin de monede că mai nimic nu merge cu cardul. Uneori nici plata autostrăzii cu card de Franța. Nu prea m-am uitat în mașinile francezilor dar sunt sigur că au o grămadă de monede prin ele. Și e foarte amuzant când frencezii își plătesc autostrada cu monede. De parcă își iau suc de la automat.

      00
    • Te cam phoote grija degeaba…

      00
    • Pisoias, in tarile cu apa calda se plateste cu cardul pana si la budele publice. Cu sau fara contactless.

      00
    • DFT: nu chiar. Tarile cu apa calda se impart in doua.
      Alea la care platesti cu cardu pana si la buda
      alea in care nu poti plati cu cardu nici la supermarket

      00
    • E mai rapid să plătesc eu cu contactless-ul decât tu cu cash, retardel. :))

      00
    • in rarele situatii cand am cash la mine, am o bancota de 100 de lei. ma bucur ca m-ai luminat. data viitoare cand imi voi lua o ciunga de 1.43 lei voi plati cu bancnota de 100, asa in spiritul civilizatiei. doar ca in spiritul aceleiasi civilizatii voi astepta 98.57 lei rest.

      00
    • Peste ocean si sotia cand vine in Romania mereu cautam sa platim cu credit card-ul. Avem cash back de 1-1.5%, iar la cardul cu care plateste in Romania cursul e cel stabilit VISA. La casele de schimb sau la banca, cursul e cu circa 2.5% mai mare. Daca sotia vrea sa scoata bani in Romania, ii scoate de pe un prepaid credit card fara nici un fel de taxe la cursul stabilit de Mastercard, care, la fel, e mai bun decat la banca sau la casa de schimb. Anul trecut pe cardul principal am avut peste $300 cash back, iar anul asta pana acum aproape $100.

      00
    • Pentru băeții finuți și sensibili arși la cur de descriere: cash is king.

      00
    • Eddi, trecand peste faptul ca in contabilitate cash inseamna bani disponibili imediat (adica nu terenuri, case, actiuni, investitii si alte balarii socotite atunci cand intocmesc aia topurile cu milionari) indiferent de forma lor (electronica sau fizica), cash is king este expresia favorita a unui anumit tip de oameni, incepand cu pablo escobar, trecand prin liviu dragnea si terminand cu salam &co. Multumim ca ne-ai lamurit cu cine avem de-a face ;).

      00
    • @thebblack – „cash is king” e universala si peste tot, nu se refera la cocalari sau parveniti. Pur si simplu, inseamna ca ai acces la resurse financiare si poti efectua o plata sau lua o decizie instant si fara alti factori.
      Uneori conteaza daca poti face o plata azi sau in 7 zile.

      00
    • @bigbear, pai si io ce am zis :)? bani disponibil imediat, indiferent de forma lor, fizica sau electronica, pentru ca orice tranzactie legala, in 99% din cazuri, va suporta mijloace electronice de plata, mai ales daca e vorba de sume care nu pot fi acoperite cu cateva monede/bancnote de denominatii uzuale. daca in schimb nu suporti decat plata cu metal/hartie, indiferent de suma de plata, asta te cam arunca in categoria descrisa de cele 3 personaje si completata in romania de personajul colectiv al fetelor vesele. cash (as in bani physical money) is king doar atunci cand i-ai obtinut integral sau aproape integral in mod ilegal.

      PS ca tot e vorba de supermarketuri, urmareste chestia asta la case… fetele celor care cumpara, valoarea bonului si forma de plata…aia cu fete de salariati si bonuri mici sau medii dau cu cardul… aia cu 3 cefe si bonuri cat un salariu mediu scot sulul de banconte… yeah, cash is king…

      00
    • @thebblack…..de fapt,” cash” chiar inseamna bani fizici,bancnote,fise,nu bani electronici sau card.Expresia completa e “ cash MONEY”….la magazin sau gas station ,casierul te intreaba exact asa “ How are you paying?Cash or credit?” sau “ cash or plastic?”…vezi bine ca nu-i acelasi lucru.Iar asta se intimpla in patria alora care au inventat expresia asta.Si poate crezi ca a plati cash money sau cu cardul e acelasi lucru.Nu e,decit pentru tine.Pentru comerciant nu e acelasi lucru,el este cel care suporta un procent din valoarea tranzactiei cu cardul(procent care se duce la Visa sau Mastercard,sau tu credeai ca e gratis?).Un retailer mare gen hypermarket poate gestiona acest procent pierdut la tranzactiile cu cardul(au volum mare de vinzari si au procent-mic-negociat cu Visa sau MC).In schimb,ala care are un butic sau vinde covrigi la dugheana,nu-si permite asta.De aia,pentru el,cash is king.Adica ban fizic,bancnota.Expresia a fost inventata la inceputul anilor 1900,nici gind de carduri sau bani electronici pe atunci.Facea deosebirea intre plata cu ban fizic sau cea cu check personal(da,ala exista).Riscul cel mare era ca check-ul sa nu aiba acoperire sau sa fie fals,asa ca iti asumai un risc acceptindu-l(nu era internet sau telefon ca sa-i verifici bonitatea).Asa ca retailerii dadeau prioritate celor care plateau cash money,acestia erau privilegiati la tranzactii comerciale fata de aia cu check-asa numitul “ royal treatment” sau “ king treatment”….uite asa ai aflat si de unde vine expresia “ cash is king”.Si sa nu uit-toti micii comercianti nu accepta plata cu cardul sub o anumita suma minima.De ex,pt ciocolata aia de 1,4 lei,Visa taxeaza comerciantul cu “ minimum transaction fee” care-i mai mare decit valoarea ciocolatei vindute.Acum vezi ca CASH sau card nu-i acelasi lucru?

      00
  11. Educația se face de la grădiniță și continuă pe parcursul școlii. Adulții se educă cu forța prin amenzi, dar asta NUMAI după ce ai creat infrastructura adecvată cadrului legislativ respectiv.
    Altfel, totul e o labă tristă-n 4. Că Dăncilă i-o suge lu’ Daddy.

    00
  12. NOU
    #60

    daca tot e vineri ai servit-o pasta cu mancarea …. astazi am ales sa fac cina sa coste maxim 50 lei.

    aripioare 20 lei
    oltenesti 10 lei
    salata ridichi castraveti 10 lei
    tuborg 3 doze 10 lei….

    00
  13. NOU
    #63

    ah da si de la 1 mai , pun pe caiet toata mancarea :) luna asta am ratat startu

    00
  14. @Red: Franța e țară înapoiată. Eu plătesc cu cardul peste tot, inclusiv chiria.
    Taxa de autostradă o plătesc, la fel, cu cardul.
    Bine, eu prefer să o plătesc anual și trăiesc într-o țară care nu are tonetele alea retardate la intrare pe autostradă. Plm, în secolul tehnologiei, așa ceva mi se pare a fi echivalentul buzii din fundul curții.

    00
    • Franța e un loc nasol de tot, no questions about that.

      00
    • Altii ar spune ca inapoiata e tara in care platesti chiria cu cardul in loc sa ai un direct debit / standing order (sau oricum s’or chema astea in limba tarii in care esti tu)
      Ce este in neregula cu tonetele la intrarea pe autostrada?

      00
    • @Dragos: am opțiunea de a face direct debit, dar nu vreau. Nu pentru chirie.
      Tonetele-s ca toaletele…-n fundu’ curții. Pe logica ta așa zic și babele la menopauză despre căcarea la -10 grade.

      00
  15. pe astia care stau la rand asa intr-o parte, ii vezi de multe ori ca „uita” dupa cine erau si incearca sa fenteze locul in rand cu minim 2-3 persoane.

    00
  16. La Mega ar fi o discutie zic eu, de ex. la unele magazine casele sunt una după alta, sa zicem în serie și mi se pare normal sa fie aceeași coada și din ce am vazut eu se respecta acest lucru, la altele însă casele sunt cum ar veni în paralel si atunci se formează cozi diferite. Ce te faci însă când se deschide o alta casa la sistemul în paralel? Eu mi-am permis odată, din obișnuință, stiind ca acela e un Mega cu cozi diferite, sa ma așez direct la noua casa deschisa, dar am fost apostrofata destul de agresiv de un nene, care și-a luat cumpărăturile de unde era și le-a pus la noua casa. Eu nu am apucat sa ii spun nimic, m-a șocat pur și simplu reacția omului. Dacă îmi spunea pe un ton civilizat nemulțumirea lui era altceva, vorbeam și ne înțelegeam ca doi oameni, dar asa gestul sau m-a facut sa ma simt aiurea și sa ma enervez, iar el a rămas cu impresia ca a procedat corect și la fel sa fie nervos pe tupeul meu..
    De asta zic ca oamenii ar trebui sa deschidă gura mai des și sa vorbească politicos despre lucrurile care ii deranjează, nu sa tina în ei frustrări și sa se comporte ca niște animale..

    00
    • pai tu ce zici, care ar fi solutia civilizata cand se deschide o casa in sistemul paralel?
      a) se imbulzesc ca vitele.. zici ca e start la 100m garduri
      b) se imparte coada initiala in doua dupa metoda fermoarului

      suntem asa abrutizati incat ne bagam in fata oricui, atat la cozi cat si in trafic, nu ne pasa de cei care stau la rand, noi suntem mai importanti, mai smecheri, i-am facut, haha

      00
    • In situatia de fata cel mai bine se aplica metoda pinguinului.

      00
    • @Flat Nu știu cum ar fi cel mai corect sa se procedeze, oricum nu imbulzindu-ne ca vitele sau apostrofandu-i agresiv pe cei care ne stau în cale.
      In lipsa unui regulament impus de magazin, eu în aceeași situație rămân la coada dacă sunt în fata, dacă consider ca am multe persoane înaintea mea, ma duc la casa nou deschisa, dar nu ma bag în fata celor care s-au așezat acolo direct după ce și-au terminat cumpărăturile, care nu știu probabil ca eu deja stăteam la o coada, dar as putea sa fac acest lucru dacă ma grăbesc, vorbind politicos cu ei și explicandu-le situația. Bineinteles ca cei care stăteau deja în spatele meu știu sau ar trebui sa știe sa se așeze tot în spatele meu și la noua coada.
      Situații pot apărea oricând, ideea e sa ne înțelegem din vorbe, nu din uitaturi urate, apostrofari etc..

      00
    • Am un comentariu care a intrat in moderare, dar stau cuminte la coada..😅😅

      00
    • o aventura amuzanta la lidl… doar casa 1 deschisa, eram cam a 7 sau 8 persoana la rand, vreo 2 3 din fata mea aveau cosuri cu mot, tacere, resemnare, casierul vorbea cu ma-sa la telefon prin casca aia omniprezenta. la un moment dat „se deschide casa numarul 2″… la randul 1 ramane ala care urma, un cos cu mot deja imprastiat pe banda si cu mine. s-a mai deschis casa numarul 2 de vreo 3 ori pana am ajuns eu la casa 1, iar tanti care fusese in fata mea si castigase la potou cursa cu obstacole declansata de anunt inca astepta prima la casa 2 cand am iesit eu urmat de a treia persoana care s-a asezat in spatele meu la casa 1…

      00
  17. Zoso, ti-am trimis un mail legat de o campanie. Doresc sa stiu daca ai primit mailul (sa nu fie vreo problema de la mine) si esti interesat.

    00
  18. wtf! da’ ce-are grillu de la kaufland? nu-i tot carne trecuta prin foc ca oricare alta carne din oricare alt loc?

    00
  19. Românii au uneori un mod unic de a aborda cozile.

    00
    • O masca din aia de farmacie cred ca ar tine la distanta maimutele din spate.
      Eventual si cu o tuse asa fortata sau cu o mina pusa la frunte ca si cum ai avea febra.

      00
    • da, masca aia îți dă prioritate și prin trafic.

    • Stiu, eu uneori ma cert cu lumea cand stau la coada… cand simt respiratie straina in ceafa fac cu nervii. Lasa in mortii tai 50 cm distanta macar ca nu iti fura nimeni locul

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)