Gogoșerie deschisă recent pe Mureșenilor nr. 25, în seara asta era plin. Timpul de așteptare era de 30 de minute, ceea ce e mult în termeni de Brașov. Clătitel sunt 3,5 lei, sunt măricele, cu glazură și umplutură din belșug, dar prea dulci pentru gustul meu. Așadar, cU greu poți mânca mai mult de una.
Pagina lor de FB aici.
Mmmmm ce bine arata.
Ce arata mai bine: gogosile alea pline de zahar sau tu slaba si subtire cand te uiti in oglinda?
Mhm.
E misto in spatele unui pc, no? Si cum ai dedus ironia? Te plictisesti raw :<
Carrefour Vulcan – coada la pescarie (se mananca peste zilele astea, conform calendarului). O singura vanzatoare si 2 insi care impingeau marfa de colo colo… Nu le-a trecut prin cap sa mai cheme pe cineva, sa o ajute pe fata care vindea efectiv…. pentru ca #romania.
da asa e. zilele astea se mananca sanviş cu peşte. cinci zile cu porc, una cu peşte (cruci evlavioase) si iar dai cu porc pana de criciun.
Eu daca am taiat porcul ieri se cheama ca sunt pacatos?
Oare cand s-o invata romanul ca zilele astea,se POATE MANCA peste,nu se MANANCA peste obligatoriu(adica este o dezlegare de la post)???In ultimul timp se buluceste prostimea in pescarii,ca de,se mananca peste si trebuie sa fii musai in trend!!!
@marcian:se cheama ca ai facut o porcarie…
Gogosile de 3-4 lei bucata, noua hipstareala culinara.
Alea din auchan si lidl cu 2 lei sunt „cheap”
auchan si lidl chiar au gogosi de cacat, pe bune
Alea din Lidl sunt baza, cu umplutura de ciocolata. Si au adus si la Billa niste gogosi cu umplutura de ciocolata, ceva mai scumpe, 4 lei, dar cu foarte multa umplutura, care suprinzator, nu pare a fi de calitate de aia super slaba.
@paul si cu ce ar fi mai bune astea hipstaresti ?
Hipstareala culinara pentru care stai 30 minute
hai bah, chiar ai stat 30 de minute sa-ti vanda cineva gogosi? era suficient sa deschizi un televizor.
Da, dar măcar gogoșile alea sunt „original content”, la prima mână. Nu-s preluate din altă parte fară sursă citată.
Aparent gogosile sunt desertul anului la romani. Cand a ajuns Donuteria din Mures in Cluj a fost tot asa, coada de minim 30 minute.
in bucuresti au famlimentat cam toate pe
la inceputul anilor 2000. inteleg ca provincia vuieste ca se deschide panipat? :p
Heh a fost coada la Donuteria din Cluj ? Ieri am fost prin Iulius sa imi iau o salata si o apa de la McDonald’s si era coada pe 3 randuri. Noroc cu delimitatoarelea serpuite ca alfel faceau roata prin food court. Baietii o duc bine, defapt chiar foarte bine si bravo lor pentru asta.
Gogoşile sunt noile bormaşini.
Gresit, noile SSD-uri.
Azi am trecut pe acolo dar nu m-am indurat sa stau la coada. Gandeam doar ca bine ca e ceva nou, ca daca mai deschideau inca o covrigarie, era sinucidere curata. De acum astept sa gust, curioasa sunt.
reclama la DIGI!!
Nu va suparati, trimiteti si prin Fan Courier?
Sigur ca da, insa vor sta o saptamana in depozitul lor.
Alea de la mega , lidl , baga aici orice, sunt la fel de bune daca le incalzesti eventual putin….crede careva ca sunt facute de ei acolo??? Cel mult au rafturile incalzite….
Specific romanesc.
Subscriu. Luam intr-o vreme de la Kauffland tot asa, sperand ca sunt facute de ei pana cand intr-o zi am pus mana pe una si era inghetata. Era efectiv bocna, avea si fulgi de gheata de aia mici pe ea. Am intrebat o vanzatoare de acolo si mi-a raspuns flegmatic „Ce credeati, ca le facem noi? Pfff astea vin congelate de nu stiu unde si noi numai le dezghetam”
De atunci mai bine stau la o coada undeva unde stiu ca le fac pe loc decat sa mai iau de acolo
Plm. aștept tot weekendul să citesc un articol mai de Doamne-ajută, și când colo, ce să vezi: pe la sfârșitul zilei vine și zoso ăsta și ne serveste gogoși!
Nu tu ceva răutăcios despre cozile de pe Valea Prahovei, nimic despre mașina de pompieri căzută în groapa din Pantelimon, nuuu… gogoși, frate!
Partea interesantă e că nici ceilalți n-au scris mai nimic: al’de Dumitru, Petreanu & co. Cred că ăștia s-au făcut varză azi-noapte, iar acum se dreg cu gogoși.
Nici dacă erau astea vânzătoare nu stăteam 30 min la coadă pentru o gogoașă …
dar bossu parcheza x6 in strada in timp ce angajatii castiga 1000 lei?
Ba ce va freaca pe voi grija cat face angajatorul(ce conduce,in acest caz)
Asta va fi noul trend pentru 2016 si la Iasi s-a deschis una de curand: https://www.iasi4u.ro/gogomao-atelier-de-gogosi-iasi/, anul ce vine se va umple in Romania de gogoserii.. Acum doi ani a explodat cu burgerii, 2015 a fost anul coffee to go-urilor si urmeaza gogosile.. Anul shaormei oare cand revine? :))
peste 10-15 ani vom avea fani loiali brandurilor de gogosi? (Donuterie Cluj vs. GlazeHaze Brasov)
Ce prosti sunt romanii. Si „codari”: unde e coada, se aseaza si ei.
„Donuterie”… f#tu-i gura ma-sii de limba romana.
Gogosile sunt noul suc la dozator?
Eram la coada la posta, la colete externe, si coada era si in strada. Evident ca o tanti care era in trecere ne-a intrebat ce se da
S-a lansat si un sortiment de gogosi DE POST
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Anul 2017 va fi anul „Bagel” pentru Romania.
Cand au deschis Dunkin’ Donuts in Los Angeles stateau la coada 3-5 ore si asta era acum vreun an.
Aici se vand la 1.2 $ adica vreo 5 lei sau 12 bucati pe la 10$, dar la cele de cartier 12 bucati sunt la 5 $.
Krispy Kreme, Dunkin’ Donuts sau cele de cartier tot la fel de dulci.
Covrigii din Romania de un 1 leu aici se vand la 5$.
Pe bune? Se intampla si in alte tari? Eu credeam ca doar in Romania bai ce nenorociti…
Fac live-streaming-blogging dintr-o covrigarie mobila dintr-un oras european central, ma injosesc sa fac asta, am nevoie doar de resurse tehnice, propuneri si tokensi pe privat.
inteleg ca unii vor sa se simta speciali si ca atare cred ca mananca ceva deosebit dar de fapt sunt gogosi – gogoserie.
Donaterie – doar daca donati ceva.
De fapt gogosile clasice romanesti sunt o mizerie plina de grasime, astia vand altceva, deci e ok sa-i zica donuterie.
„Gogosi cu gem: in bucataria romanilor cam dintotdeauna”, cam asa ar trebui sa sune reclama.
Acum vreo 20 de ani, cam asta faceau studentii cu gemul primit de acasa: gogosi sau clatite. E drept, pentru gogosi trebuia si ceva ulei…
@ Radu. In mod clar, gogosile astea sunt facute din cel mai fin si ecologic aluat si nu sunt prajite in ulei ci in ambrozie. Glazura nu este doar zahar incalzit cu coloranti, sint picuri de roua din tara zanelor cu apa de trandafiri.
(ps . retetele sunt identice si de prajit tot in ulei se prajesc. poti sa te crezi superior mancand donuts dar stomacul tau tot gogosi proceseaza. success la coada de 30 de min).
Cata, nu-mi vinde gogosi
Cand te apuci sa mananci gogosi clar o dai in pla de mancare sanatoasa, deci plecam de aici. Gogosile gasite traditional in Ro sunt gretoase, greu de mancat, prea grase, asta e problema, nu ca sunt unele sau altele mai sanatoase.
Nu stau la coada la mancare 30 de minute decat fortat, deci pofta mare va doresc. Sa nu mai zic ca 1 euro pe gogoasa nu dau in Romania, asta e pret de vestul europei, unde gogosarii (gogosierii?) sunt platiti decent.
@marcian daca n-ai pus gura pe sorici, esti salvat.
Grasimi, faina si zahar. Sanatate curata!