Ar fi interesant daca gasim si de cumparat. Sa le dau comanda alor mei sa puna la anul muraturi cu chestie de genul asta in borcan.
Oftopic: Cu cat iau mai multe minusuri cu atat o sa comentez mai des pe aici. Sa vedem care e finalul acestei batalii stupide. La fiecare articol. Gasesc eu ce sa scriu. Eventual 2-3 comentarii la fiecare articol ca sa va tin ocupat.
00
NOU
#9
Mănânci pe fugă
Românul mănâncă prost și ca să potă inghiți, ii dă cu murături, cu țuică la greu, cu sare, etc. Terminați cu murăturile astea odioase și consumați vin bun la masă!
00
NOU
#10
Dorel de la Gaze
Oltenii au inventat-o pentru ca lor nu le intra capul in borcan ! LOL
00
NOU
#11
Luke
In borcanele lor poate, dar la cum le indesa bunica nici o sansa cu asa ceva.
Faza tare cu moldovenii e că noi nu rămânem niciodată în pană de murături de la bunici/părinți pentru că fiecare pachet de acasă sau vizită acolo se lasă cu alcool în bagaj (vin, țuică sau, murături la oțet – că tot alcool e).
Mănânci pe fugă: daca in schimb trolasi, ce varza sunt
00
NOU
#16
cipri.
interesant, dar stii ce sanator e plasticul ala fiert, borcanul e sterilizat, adica tot ce e inauntru a fost incalzit pana aproape de fierbere, inclusiv plasticul, apoi castravetii astia din comert majoritatea contin si alti conservanti in afara de sare, si pt a fi mai buni la gust li se adauga si ceva indulcitori, ca zaharul e prea scump si nici nu mai e la moda …
00
NOU
#17
Costy
@Haotik – ţi-am scris un comentariu la tine pe blog în care îţi explicam de ce primeşti multe minusuri, comentariu pe care, bineînţeles, nu l-ai aprobat. Tot ce comentezi se raportează la tine (să vezi, că am păţit, am făcut, etc). Nu aduci nimic nou. Eu vreau să cred că aici e o comunitate de comentatori care vor să construiască o idee, ceva. Ştiu că eşti ofticat că „o muşti” de fiecare dată, însă o ceri … Nu-i nici un război, iar imaginea pe care încerci să ţi-o creezi, cea de atotştiutor şi blogger de succes, nu poate fi validată atunci când te raportezi doar la experienţele personale sau ale prietenilor.
@zoso – nu ştiu cum te-a convins @Haotik să-i scoţi sistemul de rating …
00
NOU
#18
goldy
bine-nteles ca in viata micile scapari or sa te omoare… sau nu! PS> e o idee super tare oricum!
00
NOU
#19
Sorin
Nu e rea ideea , ar trebui adoptata si la borcanele cu compot
00
NOU
#20
Dragos B
Ce lumea terminata, si ce subiecte ‘vii’ si ‘profunde’ abordeaza….jalnic!
Tare postarea asta !
Orice chestie care ti-o ridica este geniala!
mica, mica, da’ ridica!
Nu ştiam că este aşa huinea!
Stai, stai. Ca nu am inteles. Ai cumparat borcanul cu tot cu „ridicatoare” ??? Vreau si euuuuu!
Intreb si eu pe bune, nu fac deloc misto, care e faza cu Haotik?? :))) Serios acu…
unii ragaie a mici, altii ragaie a cotlet si a ceafa de porc LOL
Ar fi interesant daca gasim si de cumparat. Sa le dau comanda alor mei sa puna la anul muraturi cu chestie de genul asta in borcan.
Oftopic: Cu cat iau mai multe minusuri cu atat o sa comentez mai des pe aici. Sa vedem care e finalul acestei batalii stupide. La fiecare articol. Gasesc eu ce sa scriu. Eventual 2-3 comentarii la fiecare articol ca sa va tin ocupat.
Românul mănâncă prost și ca să potă inghiți, ii dă cu murături, cu țuică la greu, cu sare, etc. Terminați cu murăturile astea odioase și consumați vin bun la masă!
Oltenii au inventat-o pentru ca lor nu le intra capul in borcan ! LOL
In borcanele lor poate, dar la cum le indesa bunica nici o sansa cu asa ceva.
Sa vezi ce te chinui sa-i scoti aia 2-3 care ajung sub „ridicator”.
Faza tare cu moldovenii e că noi nu rămânem niciodată în pană de murături de la bunici/părinți pentru că fiecare pachet de acasă sau vizită acolo se lasă cu alcool în bagaj (vin, țuică sau, murături la oțet – că tot alcool e).
loredana: mai spune cum acidu e alcool. sa radem si noi.
Mănânci pe fugă: ce prost esti
Mănânci pe fugă: daca in schimb trolasi, ce varza sunt
interesant, dar stii ce sanator e plasticul ala fiert, borcanul e sterilizat, adica tot ce e inauntru a fost incalzit pana aproape de fierbere, inclusiv plasticul, apoi castravetii astia din comert majoritatea contin si alti conservanti in afara de sare, si pt a fi mai buni la gust li se adauga si ceva indulcitori, ca zaharul e prea scump si nici nu mai e la moda …
@Haotik – ţi-am scris un comentariu la tine pe blog în care îţi explicam de ce primeşti multe minusuri, comentariu pe care, bineînţeles, nu l-ai aprobat. Tot ce comentezi se raportează la tine (să vezi, că am păţit, am făcut, etc). Nu aduci nimic nou. Eu vreau să cred că aici e o comunitate de comentatori care vor să construiască o idee, ceva. Ştiu că eşti ofticat că „o muşti” de fiecare dată, însă o ceri … Nu-i nici un război, iar imaginea pe care încerci să ţi-o creezi, cea de atotştiutor şi blogger de succes, nu poate fi validată atunci când te raportezi doar la experienţele personale sau ale prietenilor.
@zoso – nu ştiu cum te-a convins @Haotik să-i scoţi sistemul de rating …
bine-nteles ca in viata micile scapari or sa te omoare… sau nu! PS> e o idee super tare oricum!
Nu e rea ideea , ar trebui adoptata si la borcanele cu compot
Ce lumea terminata, si ce subiecte ‘vii’ si ‘profunde’ abordeaza….jalnic!
ma duc sa imi iau de la selgros