La Catena, plata cu cardul face produsul mai scump

Am fost să caut vaccinul antigripal prin oraș, îl găsesc la o Catena, 21,77 lei. OK, zic, dați-mi. Scot o bancnotă de 500€, se uită urât la mine, ah, e prea dimineață, nu avem rest. Hai să plătim cu cardul. Păi, știți, cu cardul e cu un leu mai scump. De produs? Da, de produs.

Sunt tare curios cum bat asta pe casă: același produs la prețuri diferite.

Și sunt curios ce părere are ANAF de treaba asta.

jim-norton-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

105 comentarii

  1. Nu suntem curioşi decât în măsura în care suntem instruiţi.

    00
  2. Teoretic la plata cu cardul sunt niste comisioane pe care orice comerciant le suporta si probabil desteptii de la Catena s-au gandit ca mai bine pun comisioanele in carca cumparatorului.

    00
    • Fals. Se precizeaza mai jos in comments ca exista o lege care interzice exact astfel de practici.

      00
    • In Anglia se aplica treaba asta de ceva ani buni de zile la comerciantii mici (magazinele la colt de bloc) daca nu cumperi peste o anumita suma. Platesti cash, nicio problema .. platesti cu cardul, ai taxa de £0.5 la toata tranzactia.

      00
  3. ai intrebat cat costa daca platesti cu cardul de sanatate?

    00
  4. „Scot o bancnotă de 500€”

    500 Euro ?

    00
  5. De ce nu faci o reclamatie la ANAF? https://www.anaf.ro/asistpublic/

    00
    • Tot asa astia care dati downvote … de ce nu vreti sa faceti reclamatie? Explicati un pic. Adica apare un business al unei securiste (Anca Vlad) care va fura pe fata si voi ce faceti?

      Apar pe piata tot felul de speculanti ca cel.ro si care va dau batai de cap serioase cu produse cu probleme si nu aveti garantii ok si cand vine vorba de reclamatii voi ce faceti? Il unjurati bine de tot, ii dati un comentariu nasol cu 1* rating pe Facebook si gata.

      00
    • Am cautat nitel pe gogu si nu scrie nicaieri ca e ilegal sa ceri mai mult daca se plateste cu cardul.
      FYI, in America pe la benzinariile care nu fac parte din lanturi e practica curenta sa puna 10 centi in plus la galonul de combustibil daca platesti cu cardul.

      00
    • Singura reclamatie pe care poti sa o faci in cazul asta e la ANPC impotriva bancii care a emis cardul pentru publicitate falsa. Asta daca se lauda ca nu se incaseaza comision la plata folosind cardul.

      00
    • E interzisa aplicarea de comisioane pentru plata cu cardul – art. 117 din OUG 113/2009: Art. 117. – Beneficiarul plății nu poate solicita plătitorului un preț suplimentar pentru utilizarea unui anumit instrument de plată.

      00
    • leul ăla e pentru cei de la ANAF.

      00
    • @ic deci cum ramane, tu faci reclamatie impotriva bancii daca acel comerciant a incalcat legea?

      00
  6. Te duci cu carnetul de membru PSD si-ti fac vaccinul pe loc…moca.

    00
    • Cine este membru psd are deja vaccinu facut si e din ala de-a lu olivia care face autism politic

      00
    • Era sa zic ca daca te duci cu carnetul PSD la vaccin, faci autism. Gresit, daca ai carnet PSD ai deja autism.

      00
    • La testarea psihologica…

      Psiholog: aveți cumva în familie persoane cunoscute cu probleme mentale?

      Pacient: da, am un unchi care votează cu PSD.

      Autistii din câte știu eu au probleme de comunicare și nu percep emoțiile celorlalți, nu sunt prosti, dar la cei care votează PSD în 2017, acolo deja vb de retard mintal.

      00
    • Daca esti înscris în PSD poti plati direct cu cardul de membru

      00
  7. Da. Comisionul de procesare a plății este mult prea mare, mai ales dacă îl raportăm la plățile de mică valoare. Când o lege spune negru pe alb că ești obligat să plătești comision unei alte companii private, ce are o poziție de oligopol, cei care sunt afectați de această situație se revoltă (în cazul de față comercianții).
    De aia piața trebuie să fie liberă, iar un serviciu/produs trebuie să fie ales liber de actorii de pe piață și nu impus printr-o lege.

    00
    • Comisionul de care vorbesti e 2%, atat plateste comerciantul ca tu sa poti sa platesti cu cardul. Daca nu le convine sa plateasca comisionul ala sa nu mai accepte plata cu cardul. Simple as fuck!

      00
    • Bogdan, esti cam tont. Acceptarea platii cu cardul este obligatorie, comisionul era 2% cand acceptarea era optionala. Acum au ceva pachete prin care iti chirie si pe aparat.

      00
  8. Nu este acelasi produs. Plata cu cardul are un cost adaugat, pentru procesarea platii.

    00
    • Nu zău?

      00
    • Costul ala adaugat trebuie suportat de comercianti. Tu ai impresia ca platesti mai mult pe undeva daca platesti cu cardul ?

      Si totusi, wtf ? iau de la catena unele chestii cand sunt mai ieftine ca la donna dar niciodata nu au batut campii cu diferenta pentru ca platesc cu cardul.

      00
    • …suportat de catre magazin/vanzator prin contractul facut cu provider-ul de plati online.

      00
    • Ma lumineaza careva ce-i cu numarul aste de minusuri?

      Plata cu cardul este un serviciu pentru care comerciantul plateste procent din suma incasata cu cardul. Cand cumparatorul plateste asa, utilizeaza si acest serviciu. Iar farmacia a decis ca acest cost sa nu fie impartit la toti clientii. Care-i problema ( daca contractul cu procesatorul de plati permite asta) ?

      00
    • Deci daca iau aspirina cu cardul imi da nurofen?

      00
    • Care, daca nu ma insel, trebuie s fie platita de magazin, nu de client. Parca e si o lege in sensul asta.

      00
    • nu toată lumea știe că magazinul plătește taxe destul de mari la plata cu cardul. Cei care plătesc chestii <10-20 ron cu cardul sunt tare speciali

      00
    • costul pentru procesarea platii se plateste de comerciant nu de client

      00
    • Și în mod normal asta e o problemă între comerciant și procesator/bancă, nu a clientului. Pt client prețul e același fie că plătește cash, cu card, cu bonuri de masă sau cu nasturi, atât timp cât modalitatea de plată este acceptată de comerciant.

      00
    • gecko catena social media specialist

      00
    • Hai, da-o dracu, 0.2%-0.7% comision POS la plata cu cardul nu e chiar atat de rau incat sa-i ceri clientului sa suporte comisionul. Bineinteles rotunjit la 1 leu.

      00
    • Si plata cu cash are costuri adaugate, trebuie tinut, numarat, depus la banca. Nu e treaba clientului.

      00
    • NOU
      #42

      Se vede ca multi din cei care se dau smecheri pe aici prin sectiune de comentarii, nu au habar cum functioneaza lucrurile in economia reala, si cred ca lucrurile se rezolva prin voturi negative.
      La fiecare tranzactie efectuata cu un POS la un vanzator, bancile iau un comision de procesare. La unele banci e fix, la unele e un procent din pretul produsului cu un minim si un maxim, dar comisionul exista.
      De exemplu, daca cumperi un pachet de guma de la magazinul din colt si il platesti cu cardul, magazinul respectiv, in cel mai bun caz, nu face profit de pe urma vanzarii, ba chiar, de cele mai multe ori pierde cativa bani.
      Catena sunt destepti, isi stiu publicul tinta (pensionarii care isi scot toti banii de pe card cand ii primesc), asa ca s-au adaptat.
      Scopul unei afaceri e sa faca bani, nu acte de caritate.

      00
    • O fi, dar este ilegat sa fie preturi diferite cu cardul. Comisioanele sunt suportate de vanzator nu de cumparator.

      00
    • Bai Arhi, ghici ce … vei imbatrani si tu … poate vei fi chiar pensionar

      00
    • Ar trebui sa fie cost of doing business. Nu stiu alt loc in care, in magazin, sa coste mai mult daca platesti cu cardul.

      00
    • ING il are la 0.8%. Pensionarii nu prea platesc cu cardul, iar pentru o buna parte din ei conteaza fiecare banut. Totusi care e problema ca vanzatorul a decis ca doar cei care cauzeaza costuri suplimentare sa le si plateasca?

      00
    • 2% sau 2 lei/Operațiune, nu pentru fiecare produs…

      00
    • Ce-mi place mie nenea acesta.
      Ia spune-mi, daca tu platesti cu cardul un produs care costa X lei, iti apare pe bon ca ai platit X lei sau iti apare X lei si 1 leu procesare card? Sau mai rau iti apare X lei, insa iti ia X+1 lei de pe card .
      Puii mei, voi aveti card? Il folositi? Stiti cum merge treaba?

      00
    • @arhi : Daca ai pensia pe card tot trebuie sa astepti postasul, altfel o pierzi. Mai detaliat => am vrut sa trec pensiile bunicilor pe card ca sa nu mai astepte postasul ca pe sfintele moaste, e un ritual intreg : se afla ziua cand vine (e cu plus minus 2 zile, de exemplu vine la blocul vecin si pe urma a doua zi la al nostru) si toata dupa masa aia se asteapta acasa, jumate de zi pierduta.

      Dar daca treci pensia pe card tot trebuie sa ridici talonul, daca nu il iei se reintoarce la casa de pensii si daca 3 taloane neridicate se suspenda plata pensiei pe motiv de deces. Procedura de aulare a suspendarii fiind destul de anevoioasa. Nu exista posibilitatea sa primesti prin posta talonul de pensie, trebuie luat de la postas sau de la oficiul postal.

      Asta ca sa stim de ce sunt prinsi in secolul trecut pensionarii…

      00
    • comisionul procesatorului e maxim 4%, e doar o alta teapa, pentru ca targetul lor sunt pensionarii, care habar nu au pe ce lume traiesc

    • In State comerciantii mai mici afiseaza anunturi, gen “pt plati cu cardul de max $10, clientul plateste comision de procesare de 50 centi”, sau ceva de genul asta. Asa mi se pare mai corect.

      00
    • @user Ha? Costurile trebuie suportate de comerciat? Vine el cu bani de acasa sa plateasca taxele? Trimite un email la Lufthansa ca ei n-au auzit de asa ceva si taxeaza 8 euro pentru zboruri europene si 18 euro pentru cele de cursa lunga cand platesti cu cardul.

      Ca idee, dreptul european ( directiva din 2011 ) si cel romanesc ( oug din 2014 ) permite aplicarea unei suprataxe care sa nu depaseasca costurile cu respectiva modalitate de plata. Statul roman zice ca fiecare firma isi determina singura aceste costuri ( citat de la ANPC in articol https://www.economica.net/exclusiv-a-aparut-legea-care-ne-poate-introduce-comision-la-plata-cu-cardul_87935.html ).

      Dar ca de obicei romanul crede ca totul e pe gratis si stie el mai bine.

      00
    • Ce spui tu acolo referitor la Lufthansa, ca de altfel la unele plati online, se refera la cardurile de credit. Unele companii (aviatice, turism, utilitati) taxeaza un anumit procent la plata cu cardul de credit dar nu la cel de debit. Tot asa, la magazine mici prin lume, nu doar US cum spunea mai devreme cineva, exista un minim sub care se taxeaza. Dar nu vei intalni asa ceva niciodata la supermarket sau lanturi de magazine, cum e Catena. La ce adaosuri si rulaj au, comisionul de card e suportabil.
      Secretul consta in faptul ca se poate evaziona mai usor cu cash decat prin tranzactii trecute prin banca. ;)

      00
    • zoso.ro, te iubesc, mă! ai niște comentatori delicioși, o să mai trec pe aici, să îmi crească stima de sine, prin comparație :)))). Ia să vedem câteva gogomănii emise la liber:
      – comisionul plății TREBUIE suportat de comerciant. Ăăăă… adică cum? Să ia comerciantul banii din alocația copilului, și să-i ducă la bancă? :))))) Serios, cât de prost să fii să spui că un comerciant TREBUIE să suporte… nu, pinguinilor, comercianul nu suportă și nu trebuie să suporte absolut nimic, niciodată. Absolut toate taxele, comisioanele, costurile, salariile, profiturile, amantele, SUV-urile, vilele în Barcelona, tăt tăt tăt, sunt suportate de cumpărător, pentru că singurii bani care intră în firmă sunt banii clienților. Pe bune. Într-o firmă nu intră bani din altă parte, decât de la clienți. De plecat pleacă în zeci de direcții, dar de intrat intră doar din buzunarul cumpărătorilor.
      – legea impune să se ceară același preț …. Ăăăă.. mașina timpului? Cum e viața în anii 80,cât mai costă un palton pentru purtat prin sufragerie :)))? Nu, puiuții, legea nu impune, nu a impus și nu va impune niciodată să ceară un comerciant același preț pe ACELAȘI produs, vândut în condiții diferite. Vrei să îl cumperi în noaptea de revelion? Taxă de revelion, 50 de lei, că așa vreau io, am nevoie de niște bani, și îmi place freza lui Vlaicu. Bat frumușel în casa de marcat, taxă de revelion, e de la sine înțeles, ANAF fuck you very much. Vrei să ți-l livrez acasă? Taxă de sacoșă, 10 lei, chiar dacă e tot vânzătoarea mea, care ia același salariu și dacă îți duce sacoșica acasă, și dacă nu ți-o duce. Vrei să plătești cu cardul? 10 lei. Vrei cu numerar? 9 lei, îți facem o reducere de un leu :)))))))

      00
    • @Maax

      Nu chiar, costurile respective le ai si la plata prin paypal cu card de debit ( sunt tari unde nu poti plati direct cu cardul de debit). Ideea era alta insa, ca vanzatorul nu este obligat sa inghita costurile tranzactiei.

      ING POS ( https://ing.ro/microcompanii/pfa/pos ) nu specifica diferenta de cost intre card de credit si debit.

      00
    • @gecko Vezi ca articolul ala din Economica e cam vechi. In 2015 s-a abrogat art. 19 din OUG 34/2014 care permitea aplicarea de comisioane pentru plata prin card. E valabil ce am zis mai sus, art. 117 din OUG 113/2009.

      00
    • @Eddie, din cauză de poștaș tămpit care n-a lăsat nicio înștiințare la cutie anul trecut nu i-am ridicat maică-mi taloanele vreo 6-7 luni. Nu a sistat nimeni plata pensiei. În București. Iar talonul rămâne la poștă până în data de 5 a lunii următoare.

      00
  9. Arsinel nu are card

    00
  10. Sunt 2 variante simple:

    1. era un pic paralela, se referea la procesarea platii, nu per produs.
    2. Farmacia chiar taxa 1 leu in plus pentru plata cu card/produs. Nu am mai auzit de practica asta pana acum, ar fi usor jegoasa treaba.

    00
  11. Nu anaf ci visa/mastercard si implicit banca prin care se incaseaza

    00
  12. Am citit mai demult pe undeva ca in conctractul cu procesatorul de plati e specificat ca nu poti sa ai un pret diferit pt. cazul in care clientul plateste cu un card bancar.

    Anyway, target-ul catena nu e compus din oameni cu carduri.

    00
    • Exact asta voiam si eu sa scriu. Acum 2-3 ani am vazut clauza asta pentru plati online, si din cate stiu asa este peste tot. Din cate imi amintesc este introdusa de retelele de carduri VISA/MC, nu de procesator/banca de unde au POS-ul de card.

      O metoda buna ar fi sa vezi de unde au POS si sa intrebi banca daca asa e normal.

      Ma surprinde ca o companie mare ar face asta, de obicei pot negocia un comision destul de bun cu banca.

      00
  13. Asta poate la voi in provincie. In Bucuresti avem contactless pana si la livratorul de pizza si nu costa nimic in plus.

    00
    • În Sibiu se poate plăti călătoria direct cu cardul în autobuz, și este chiar mai ieftin decât prețul unui bilet normal: https://online.tursib.ro/

      în 2015 era sub 1 ron călătoria plătită cu cardul, dar văd că au majorat tarifele de atunci.

      00
  14. culmea este ca in ro, nici macar nu exista o suma minima de plata cu cardul, asa cum se mai practica in alte tari.
    trist, dar na… trebuie sa manance si ei.

    00
  15. Well…costul de procesare maxim este de 0.90% din valoarea tranzacției. Iar un lanț precum catena sigur, sigur au un cost mult negociat cu băncile partenere. Părerea mea e ca ii costă mai mult să proceseze numerarul decât plata la pos. Plus ca dacă pun la dispoziție plata prin pos, își asumă automat costurile aferente, nu poți să ceri altă sumă pentru același produs.

    00
    • De unde ai scos tu treaba asta cu 0.9%?? Cate oferte ai consultat pana ai venit cu cifra asta?

      00
    • Salut, destule oferte. În ultimii 2 ani s-a ajuns la acord între Visa, MasterCard și CE sa se reducă comisionul de procesare interbancar pana la valoarea de 0.2-0.3%. Ca o reflectare a acestei diminuări substanțiale toate băncile au redus costurile de procesare în perioada 2016-2017. Din ce știu, valoarea maxima ar fi trebuit sa fie 0.9% dar nu găsesc acum sursa informației

      00
  16. Toate semnele indica sa spui nu vaccinului ! :)

    00
  17. La platile online, costul de procesare al platii cu o metoda de plata decat transfer bancar/ramburs e suportat de client sub forma de comision procesare. Bilete.ro sau OLX adauga acest cost la pretul final daca alegi plata cu cardul sau prin SMS. La plata prin SMS, OLX sunt nesimtiti, aproape dubleaza pretul.

    00
  18. Am mai auzit practica asta la magazine de cartier unde cica bonul de masa valora mai putin cu 0.5 ron, cand i-am intrebat de nr de opc vanzatoarea a dat-o la intors ca sa nu mai pierdem timpu ca mai sta lumea la coada. Nu stiu daca practica vanzatoarea asta, era magazinul ei etc sau daca ceilalti care erau dupa mine au acceptat mizeria dar cred ca ei incearca sa te prosteasca, daca accepti good for them, daca nu good for you. Nu, nu mi-am batut capul sa sun la opc/anaf etc

    00
  19. În vest am mai văzut magazine care taxează comisionul de procesare card clientului. Așa ajungi să tre prinzi care tipuri de carduri sunt mai ok. Exemplu: ceva card v-plus comision 0, visa 2%, mastercard 4% sau chiar 7-8% pentru American Express.

    Pe termen lung mi se pare mai ok să nu se ascundă comisionele astea față de client. Dacă eu am card cu un comision mic sau spre zero, dar plătesc la fel ca alții care au carduri cu comision mai mare o să fiu nedreptățit. Ca vânzător e puțin imprevizibil să vezi venitul cum fluctează în funcție de ce card folosește clientul și tot timpul trebuie să calculezi pentru cazul cel mai rău (prețuri probabil mai mare decât ar trebui).

    Cu transparență poate mai scăpăm de serviciile bancare scumpe și mai încurajăm concurența/

    00
  20. Din cate stiu este ilegal sa vinzi acelasi produs la preturi diferite in functie de modalitatea de plata. Ca si comerciant ai de ales: fie platesti taxele de procesare a platii cu cardul din profit, fie cresti pretul produsului platit cash astfel incat sa iti acoperi acele taxe.

    00
  21. Cel mai probabil au un produs „comision procesare card” in valoare de 1 leu pe care il bat aditional daca vrei sa platesti cu cardul x cate produse ai. Cred ca era o regula ca vanzatorii sa suporte acel comision de procesare card, dar se pare ca mai sunt si exceptii. Cel putin pentru targetul de varsta pe care il doreste Catena ca si cumparator, predominanta e plata cash.

    00
  22. Cred ca pe casă se rezolvă simplu. Dacă nu plătești cu cardul, fiecare produs are o linie de discount -1 leu.

    00
  23. Nu este legal ca pretul afisat sa difere in functie de metoda de plata. Ce s-ar intampla la metro de exemplu daca ar exista asa ceva.

    00
  24. Pare smen local. Cumpar mereu de la Catena, pentru ca e singura farmacie care e fix in drumul meu, iar singura teapa pe care am detectat-o la ei aia cu cardul de fidelitate (care e la orice farmacie).

    00
  25. Din toate farmaciile brasovene tocmai la aia a lu’ Arsinel te-ai gasit sa te duci…

    00
  26. Trebuie sesizată banca cu care colaborează Catena. Băncile nu sunt de acord cu practica descrisă mai sus.

    00
  27. Au doua pozitii, una cu un leu mai scump sa le acopere comisioanele, cand platesti cu cardul o scade pe cea mai scumpa, sunt OTC-uri pot avea ce adaos doresc.

    00
  28. Dar carnatii de la CinemaCity cum iau bani pentru plata cu cardul pe site-ul lor? Same shit si aparent nu a venit nici un ANF la ei.

    00
  29. Un nou loc unde se poate achita cu găleata de lavabilă, plină cu d-alea de 10 Bani, sau mai mici.

    00
  30. Pai daca esti prost. Intai se da un acatist la popa ~ 20 ron si dupa aia vaccin

    00
  31. Pe lângă subiect: și în UK sunt magazine (mai mici) care te taxează pentru plata cu cardul.

    00
  32. Eu zic ca ai inteles tu gresit. Cred ca se referea la cardul de fidelitate Catena, cu care produsul era mai ieftin cu 1 leu.
    Am luat si eu vaccinul antigripal de la catena, costa 22,77 lei – cash sau cu card – sau cu vreun leu mai ieftin, avand card de fidelitate.
    Deci nu era card de cumparaturi, ci de fidelitate, nu era mai scump cu 1 leu, ci mai ieftin.

    00
  33. Eu iau Ibuprofen de la ei cand cash, cand cu cardul, dar n-am vazut vreo diferenta…

    00
  34. N-am intalnit niciodata o asemenea practica, nici la Catena (de unde mai cumpar cate ceva) nici altundeva, deci cred ca e o dezinformare – voita sau nu.

    00
  35. cu anaf se rezolva instant: doua loturi/gestiuni/stocuri cu preturi diferite, dai bai iti da din sertarul1, undee marfa semilegala, dai card iti da din sertaru 2 ca e prin banca si ramane scris, e absolut legal si se practica cand se scumpesc produsele mai ales cu termen lung de valabilitate, de ex cu tigari cine stie si are bani isi face un stoc bunicel cu pretul vechi care abracadabra va fi vandut cu pretul nou ca maximalele sunt stabilite deja, calm, frumos, elegant. Asta daca anf ajunge vreodata la catena, te- ai interesat vreodata cine e sus in spate ? Ramane moralitatea acestie manevre, de a vinde mai scump pe card, daca ar fi afisat clar in geam nu e nici o problema, bine ca ti-a zis inainte sa nu ai surprize acasa.

    00
    • cu anaf se rezolvă și mai simplu: dacă clientul plătește numerar îi facem o reducere de un leu, pentru că procesarea numerarului ne costă mai puțin. Ai voie să faci reduceri pentru modalități diferite de plată

      00
    • plm ca un facut, la 30 sec dupa ce am scris am aflat ca SE IEFTINESC tigarile, revin la pretul vechi cica ordin de sus ca nu a prins bine la votanti…paine, benzina, potolu poa sa creasca la cer dar sa nu te atingi de tigari! Desi am aflat dinainte de scumpire nu m-am aflat printre cei cu bani si nu m-am blocat decat cu un bax de combinate dar nu e problem ca bat compenseazaa in natura diferenta, iar inventar iar plm de parca nu as avea destula treaba! cacanari de politicieni!

      00
  36. Scrie, te rog, adresa farmaciei catena unde ti s-a spus asta. Si eventual numele vanzatoarei/farmacistei (e pe bon, in cazul in care ai cumparat ceva).

    00
  37. De curiozitate… Prețul ăla de 21.77 e cel rezultat după vreo reducere cu card de fidelitate?

    Întreb că poate cardul de fidelitate nu reduce la fel de mult cash și card. Ciudat în orice caz.

    00
  38. Mie nu mi-au spus nimic penibilii cand am cumparat ieri de la ei…

    00
  39. Nu are treaba banca.Mai degraba procesatorul de plati.
    Fac sute de plati online anual,iar procesatorul de plati(Worldpay) are un comision de 5% din tranzactie.Si nici nu e ilegala aceasta treaba.Acum cu ce procesator lucreaza Catena..habar nu am

    00
  40. Daca nu ar fi farmacia cea mai apropiata de casa, nici nu as mai cumpara de la ei, de cand i-am prins ca vroiau sa imi vanda un medicament de 170 de lei, cu 350 de lei. Cat i-or pacali si pe parintii si bunicii nostri care nu stiu sa verifice online, se deplaseaza greu sa caute si la alte farmacii, si au cazut in plasa Stela si Arsinel, farmacie pentru batrani.

    00
  41. Buna ziua,

    Ca urmare a postarii facute pe blogul dumneavoastra in data de 17.10.2017, va informam ca Farmaciile Catena nu practica preturi diferentiate in functie de metoda de plata pe care un client o alege: card sau numerar. Toate preturile practicate in Farmaciile Catena sunt identice indiferent daca se plateste numerar sau cu cardul.

    Astfel, dorim sa verificam punctual aceasta situatie si am avea nevoie sa ne transmiteti prin e-mail(infoline@catena.ro) farmacia in care ati fost (Judet, localitate, adresa), data, si cu aproximatie ora si daca aveti si copia bonului fiscal. Credem ca a fost vorba despre o neintelegere intre cardul de plata si cardul de fidelitate Catena si de aceea dorim sa verificam in farmacie ce s-a intamplat.

    Avand in vedere ca informatia postata nu este in conformitate cu practicile reale din farmaciile Catena am dori sa luati masurile corecte in ceea ce priveste aceasta postare.

    Asteptam raspunsul dumneavoastra.

    Va multumim anticipat pentru colaborare,
    Farmacia Inimii Catena

    00
  42. am dori sa luati masurile corecte in ceea ce priveste aceasta postare.

    Adica sterge dracu’ postarea, chiar daca noi nu am verificat inca nimic. Noi pornim de la prezumtia ca mananci cacat.

    00
  43. Apropo de comisioane stupide, stiati ca in 2017, Posta Romana ofera serviciul de plati facturi prin mandat postal? Te duci, stai la coada traditionala, pui banii la posta daca te descurci sa completezi formularul, dupa 5 zile ajung la destinatie, si pentru acest serviciu impecabil platesti un mizilic de 2,5 lei! #succes
    https://www.posta-romana.ro/error.html

    00
  44. Ieri dupa amiaza fetita mea in drum spre casa avea nevoie la baie…intreband daca mai rezista raspunde nuuuu….e urgent! Primul loc care imi iese in cale…FARMACIA INIMII CATENA!!! Intru si o rog pe o domnisoara sa ii de a voie si ei putin pana la baie ! Raspunde ca nu poate ca nu are voie!😠A trebuit sa merg o gramada prin ploaie udandu ne pe amandoua fleasca pana la o parcare cu plata unde un domn mai in varsta foarte amabil ne a dat voie fara a sta pe ganduri! Tin sa mentionez ca avea in baie haine si lucruri personale! Cand am iesit i am multumit si i am spus ca la CATENA nu ne a dat voie! Raspunsul lui…ce vreti doamna? nu toti oamenii stiu sa fie oameni! Foarte adevarat domnule! Tot respectul pt caracter! Parerea mea??? Farmacia inimii???? Mi e scarba..sa va fie rusine! La mine la serv cu tot cu camere si securitate maxima daca ma ruga cineva ..mai ales un pt un copil mic sa ii ofer ajutorul nu stateam pe ganduri ..imi si asumam ! Asta e diferenta intre a fi om…si a fi porc! MULTUMESC CATENA😠😠😠😠😠😠😠

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile