Blog: conținut găsibil și după 10 ani…

Matthew Barby, un tip care face strategie online pe afară, a analizat 1 milion de pagini care sunt pe primul loc în Google și are câteva concluzii foarte bune. Nu sunt noi, dar merită repetate.

Le și explic pe parcurs…

Backlinks matter. On average, the top 2 results on page 1 of Google equated to having 38% of all the backlinks from pages on page 1.

On average, the higher up page 1 the result is, the greater the number of linking domains that the webpage has. Webpages ranking #1 had an average of 168% more linking domains than those ranking #5.

Pe românește, dacă te înconjori în turnul tău de sticlă și nu dai linkuri, că oricum nu contează, sau nu vrei, sau ești căpos (cum sunt NWRadu sau Buhnici, printre alții), șansele tale de a fi pe primul loc în google scad. Și nu doar azi scad, scad și peste 5 ani.

Webpages on HTTPS had positive correlation with higher rankings, with 33%of all the sampled URL that ranked either #1, #2 or #3 using HTTPS.

HTTPS vine.

Anchor text is still a huge ranking signal. Webpages ranking #1 had an average of 5.42% of their anchor text actually including their target keyword. The further up page 1 you look, the higher this percentage goes.

Asta e ceva pentru oamenii care scriu puțin și au timp să bibilească fazele astea.

Top-ranking webpages tended to have shorter page titles, with the sweet spot nearing closer to 8 words in length.

Asta ar trebui să doară toate titlurile alea bombastice de câte 3 randuri. Pe termen lung îi va durea.

Webpages with their target keyword in their URL tended to rank higher in Google than those that didn’t.

Faza asta, explicată pentru bloggerii români și bloggerițele de beauty și fashion: denumește pozele pe care le urci coerent. Nu AV0769587.jpg sau DSC89686.jpg, ci maricica-campanie-avon-02.jpg

Including your target keyword within your page title positively correlated with higher search rankings. Of the sampled data, over 15% of all the page 1 rankings included the target keyword within its page title.

Asta e tot pentru ăia care scriu puțin.

Across the results of page 1, the average ratio of backlinks to linking domains was 37:1. This means that on average, each website that linked to page 1 content was linking from 37 different pages on their website.

“Am mai scris despre asta ieri sau acum doi ani”. Job done.

Top-ranking webpages in Google have shorter URLs, with position 1 URLs averaging 59 characters in length.

FUCKING RO-SLUGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA!!! Nu îl instalați, vă fur eu articolele prin el!!! HA HA HA!!!


Un lucru omite tipul: social rank. Am testat o chestie simplă, am dat share la două articole pe o pagină de facebook și Google a sărit pe articolele alea instant. Nu doar că a ridicat în căutări acele două articole, dar a ridicat și articole către care dădeam link în ele.


Extensia asta încă funcționează pentru o minimă analiză a factorilor paginii.


Hai să facem in perioada asta un bine: lăsați linkurile către blogurile voastre și îmi dau cu părerea la ce e greșit, pe gratis.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

151 comentarii

  1. Mulțumesc de pe acum dacă bagi un ochi. Primul link mă interesează mai mult :)

    00
  2. Neața, Zoso. Ia uite-mi și linkul. Be gentle. :))

    https://laurateodora.ro/

    00
  3. Daca din start pleci cu ideea ca e ceva gresit la blogurile noastre, da-i pace. :)

    00
  4. Eu daca nu am text deloc pe site pot face cumva sa ma gaseasca lumea? Pozele le denumesc cu „maricica” :)

    00
    • esti ca Ceausescu in tinerete, ala de ascuns se ascundea da de cautat nu il cauta nimeni

      00
    • Textul nu trebuie sa fie vizibil pentru utilizator ci pentru motorul de cautare. Aka: pune stil css display:none peste un div unde ai text.

      00
    • Pozele au atributele alt si title, unde poti pune un text cu descrierea lor

      00
    • Multumiri. Pun text sa vad ce se intampla in viitor. Eu nu ma gasesc pe Google daca ma caut dupa ce ma intereseaza pe mine, desi am mai primit mesaje prin formularul de pe site.

      00
  5. „- Ce-ai cu noi, ma?
    Pentru ce sa dam cu var?… „

    00
  6. Uite link-ul meu boss. Sunt curios!

    00
  7. explica-i asta si lu’ nwradu :)

    00
  8. Hai să facem in perioada asta un bine: lăsați linkurile către blogurile voastre și îmi dau cu părerea la ce e greșit, pe gratis.

    Nu vrei un advertorial? Stiu eu un baiat care are 2-3 pe zi. In plus ai spus ca nu pune link-uri, dar asta e doar daca nu il platesti.

    00
  9. Este foarte interesant, dar dacă nu am blog deloc cum fac? Este vreo șmecherie google care să-l și scrie pentru mine?

    00
  10. Nu zice nimic de relevanta TLD-ului, in speta cele noi: .shop, .music, .fashion, .doctor, .blog, etc…

    00
    • Relevanta e mica. Linkurile catre situl tau si bounce rateul vizitelor conteaza mai mult la fel si numarul lor. Share si like face mai mult decat orice nume de domeniu.

      00
    • Pai n-a gasit nicio pagina prezenta pe unul din acele tld-uri din cele 1 milion. Depinde cui te adresezi, dar stai pe tld-ul local sau cel .com. Daca nu e liber, du-te maxim pe .net.

      00
  11. Analyze this please: brutuss.ro

    00
    • 1. h2 not found.
      2. multe porcării din jetpack activate aiurea.
      3. partajează asta cu tumblr și linkedin? really?
      4. titlul articolului are un font mizerabil.

  12. M-ar interesa pe mine ce-i în neregulă cu http://psihoradea.com. Aparte de tag-urile H2 de pe main page din titluri care ar trebui să fie H1.

    00
  13. Eu sunt uituc….Iulia era si aici?!

    00
  14. Eu am aplicat unele chestii pe care le-am citit la tine. Acum să vedem ce notă îmi dai :)

    00
    • ok… dacă te oferi voluntar.

      în ce limbă e blogul? pare a fi Româna de baltă… e fără diacritice.

      Fă un experiment te rog… ia o cameră video și înregistrează-te când citești un articol cu voce tare EXACT așa cum l-ai scris, fără diacritice.

      După ce termini de citit articolul, uită-te și la poza asta.. https://i.redd.it/4lrvun7nwr4y.jpg

      la final, pune și înregistrarea cu lectura pe Youtube să râdem și noi :)

      01
    • E inutil efortul de a scrie cu diacritice. Dpv. seo, nimeni nu cauta cu diacritice. em ai rong?

      00
    • nu greșești, nici eu nu prea fac căutări cu diacritice…

      dar când citesc un articol ceva mai lung deja începe să mă zgârie pe creier un CEVA ce nu îmi place la textul ăla până la un moment dat când mă blochez la un cuvânt și stau să mă întreb ce a vrut să spună… și atunci tot articolul/site-ul parcă mă lovește ca o bâtă de baseball între ochi… e scris fără diacritice.

      Îl las baltă și închid pagina… din moment ce nu îi pasă ce scrie, de ce aș sta eu să citesc?

      01
    • apropo, dacă o instituție publică își face site-ul sau orice document (chiar și intern) fără diacritice… atunci fiecare document / pagină web este caz de amendă contravențională.

      Legea 183/2006, intrată în vigoare în 2007, obligă instituțiile publice să scrie actele elaborate în limba română folosind limba română corectă, cu diacritice, iar elaborarea de acte fără utilizarea caracterelor diacritice se poate sancționa cu amendă contravențională cf. cu art. 6 (1).

      Tot potrivit legii, art. 6(2), amenzile urmează regimul juridic al contravențiilor, fiecare faptă (adică fiecare document sau pagină web elaborată greșit) este o contravenție distinctă, în funcție de modul de concepere al procesului verbal/proceselor verbale de contravenție.

      iar ca o observație… tot potrivit legii 183/2006 emiterea de instrucțiuni de genul „nu se folosesc diacritice” pentru formulare electronice constituie tot o faptă contravențională pe care am întâlnit-o la cei de la CAS … https://www.casmb.ro/siui_card.php

      În plus, există Ordinul MCTI nr. 414 din 25 septembrie 2006 cu privire la utilizarea codării standardizate a seturilor de caractere în documentele în formă electronică:

      Articolul 1
      (1) Autoritățile, instituțiile publice și notarii publici au obligația de a folosi setul de caractere al limbii române astfel cum este el definit în Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic (DOOM) al limbii române editat de Academia Română.
      (2) Autoritățile, instituțiile publice și notarii publici au obligația de a folosi semnele de punctuație și semnele de ortografie asa cum sunt ele definite în Îndreptarul ortografic, ortoepic și de punctuație (IOOP) editat de Academia Română.
      (3) Se vor folosi întotdeauna edițiile actualizate ale DOOM și IOOP editate de Academia Română.

      00
    • Cred ca nu suntem pe-aici nicio institutie publica.
      Cred ca exagerezi legat de „Îl las baltă și închid pagina… din moment ce nu îi pasă ce scrie, de ce aș sta eu să citesc?”. Bine, nu ca ar conta pentru mine, sau altcieva.
      Fireste ca esti liber sa iti alegi ce citesti dupa ce criterii vrei.
      E legat de faptul ca majoritatea textului pe care il citesti pe net e moca.
      In text gasesti, sau nu, informatie care iti este, sau nu, utila. Tehnic vorbind, utilitatea informatiei nu e data de diacritice. Intentionat scriu comentariile astea asa ( mi-e si lene sa schimb tastatura in „RO” doar ca sa comentez aici) si sunt sigur ca nu ai probleme in a intelege ce scriu.
      Ca tu alegi sa judeci valoarea unui text in functie de asta, te priveste. Sa ai pretentia de la cineva care-ti ofera gratis continut sa includa si diacritice e misto, dar un pic cam mult.

      De aici si utilitatea pluginului de ro-slugs care inlocuieste diacriticele. Desi nu vad genul asta de titlu ca pe sfantul graal. Presupun ca titlurile cu slugs sunt utile, ca nu le-a facut wordpress degeaba si inteleg si de ce, dar uite ca poti ajunge in top cautari si fara slugs deloc.Pe baza de taguri sau alte elemente.

      10
    • @Adi Pot sa rad si eu de tine ca incepi propozitiile cu litera mica? #withlove #grammarnazzi #sarbatorifericite #nutesuparafrate #radeciobdeoalasparta #dacataceai stii tu restul

      00
    • @Cartus
      =) mulțumesc

      #sarbatorifericitesitie #numasupar
      :)

      00
  15. Eu sunt curios daca omuletii care castiga sau vor sa castige un ban din scris online si care ( banuiesc ca cei mai multi) nu se descurca asa de bine ca tine chiar citesc ce scrii aici si intentioneaza sa o ia „in nume de bine” sau cred ca tu vrei sa le moara capra in cotet si sa te sui pe umerii lor :).
    Ca om care-s pasionat sa-mi scriu gandurile pe net sunt cumva amuzat de faptul ca pentru a fi reperat de un robot de cautare trebuie sa scrii, de fapt, un articol prost din punct de vedere artistic/ creativ si sa folosesti si un limbaj oarecum de lemn, daca ma intrebi pe mine. Sau poate nu inteleg eu tot. Noroc ca sunt anti-interesat de chestia asta.
    De fiecare data cand las link aici sau in alt loc cu trafic trebuie sa mut in spam minim un comentariu de la un trol tras pe nas si infectat cu rabie. Probabil ca nici nu imi imaginez ce jivine colcaie la tine in spam. Nu ma plang, doar te compatimesc :). Asa ca merci mult, as discuta pe tema asta, e interesant tehnic, am sa ma uit ce mai zice lumea.

    00
  16. Ce parere ai de page speed? Influenteaza pozitiv cumva?

    00
    • 1. pozele din articol sunt mari și sunt arătate la dimensiune mică. mai bine pune thumburile și lasă-mă să dau click pe ele.
      2. un font mai frumos și mai mare, că e povestire, trebuie să se citească bine.
      3. no ro-slugs
      4. se incarcă greu.
      5. no meta description.

  17. Ok, dacă vrei să fii mai bun de Crăciun în folosul comunității, eu sunt mic, tu fă-mă mare…

    00
  18. HAHAAAAA HAHA HAHAAAAAA! Iti zic eu ce site sa analizezi, dacă tot te-ai pornit: groparu.ro.
    Nu-mi zi de tema de mobil/wordpress-ul antic, că alea le rezolv, zi-mi de alte șele.

    00
    • 1. header futut. când juma de ecran e headerul, ai o problemă.
      2. fonturi prea mici pentru 2016.
      3. nema ro-slugs.
      4. nema meta descriptions, nema h1.
      5. la ce căcat ții wp-cache pornit? ai 30.000 unici pe zi?

    • Hopa… Stai ca mai invata si altii. Deci pluginurile de cache au rost doar de la un anumit numar de vizitatori pe zi? De exemplu la 3-500 unici n-are rost un SuperCache sau ceva de genul, nu?

      00
    • păi, logic, pentru ce faci cache?

    • Că stai pe host de 5 Euro și cu 500 de unici „rupi baza în două” :p

      00
    • Spre linistea celor ce nu mai pot de hostingul de 5 euro pe care 500 de vizitatori il „rup” in doua:

      -We use only the latest hardware from trusted suppliers like Dell and Cisco. We put them in the best data centres available (our own & Equinix LD5) and host them on the best network (our own)
      Some of the largest businesses (and governments) in the world rely on us to keep their websites online. You can too.

      Iar in cifre: Web Space 10GB, Bandwidth 150GB, MySQL Databases – Unlimited, Free Daily Backups, Hybrid Hosting (Windows&Linux), SSH, Cron jobs, MySQL Databases – Unlimited, MySQL 5.6, PHP 7.0.

      Vali, eu m-am luat dupa siteurile de analiza care dau puncte bonus pentru folosirea de plugin de cache. …Dar probabil nu corelau punctele cu nr. de vizitatori.

      Apropo, ati vazut ca Pagespeed Insights nu mai este disponibil, acum te trimite la test de compatibilitate cu dispozitive mobile? La mine e verde, adica „Pagina este ușor de folosit pe un dispozitiv mobil”, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

      00
    • „Faceti cache si cu 3 vizitatori pe zi pentru ca al 2-lea si al 3-lea vizitator se vor bucura de o incarcare mai rapida a paginii decat primul” am pus ghilimelele ca sa-mi preluati mai usor citatul cand va folositi de el.

      00
    • Dap, greseala mea, au mutat doar partea de UX la dispozitive mobile.

      Multumesc, Razvan.

      Apropo, Vali, portocaliu la linkul dat de Razvan?

      00
    • se mai intâmplă. e webdevul ocupat.

  19. E un blog asociat site-ului principal

    00
  20. hmm… mă cam bate de ceva vreme gândul să deschid și blog … am domeniu .ro de doar 3 litere (îl poți vedea în adresa de mail de la mesajul ăsta) …. dar deocamdată îl folosesc doar ca să primesc mail și alte chestii (primit facturi diverse, antispam, etc) …

    vedem la anul ce iese, dar fiindcă nu este activ acum, nu las link aici. Am doar o singură pagină web de umplutură acolo, ca să nu fie site-ul complet nefuncțional.

    Motivul principal inițial pentru care mi-am luat domeniul a fost ca să pot folosi o adresă de mail personalizată… un domeniu de 3 litere arată mult mai bine pe cartea de vizită decât o chestie anonimă me-too @gmail sau durerea de cap @yahoo.

    Am ajuns să nu prea pot să iau în serios pe cineva care pretinde că este profesionist IT în România (sau online SEO fiindcă veni vorba de asta) dar îmi lasă o carte de vizită cu adresă de mail d-aia. La cineva care nu lucrează în domeniu…hai să zicem că ar fi acceptabil.

    În plus, email-ul pe domeniu l-am configurat cu wildcard… funcționează aproximativ ca la mailinator dar cu acces privat. Pe domeniu există câteva mailboxuri reale pentru câteva persoane iar orice altă adresă destinație care nu corespunde cu unul din mailboxurile existente este acceptată și livrată într-un mailbox universal cu rol de spamtrap cu prelucrare antispam combinată automată+manuală.

    Prelucrarea asta funcționează cam așa: fiindcă serviciul de mail îl am găzduit la Google, întâi elimină ei ce este spam clar 100% iar ce rămâne ajunge fie în inbox în caz că are scor antispam mic, fie în folderul de spam în caz că e ceva suspect. De aici le prelucrez eu manual mai departe… și nu am în folderul de Spam de obicei decât ~10…15 mesaje pe săptămână pe care Google le consideră suspecte iar Inboxul este curat de obicei :)

    Avantajul la un wildcard mailbox este că pot oricând să creez / inventez pe loc o adresă de mail funcțională DOAR ca să primească email și care este creată cu dedicație pentru cine îmi cere una și nu trebuie să fiu în fața unui dispozitiv electronic pentru asta.

    Ai de completat un formular de tombolă la hypermarket? perfect.. le scriu cu pixul pe formularul ăla o adresă de mail creată cu dedicație… dacă încep să primesc spam pe adresa aia știu sigur că cine a primit formularul este sursa primară a spamului.

    Am prins așa câteva magazine destul de mari de IT online de la noi că li s-a furat baza de date cu clienții și nu au anunțat pe nimeni (sau au vândut/transmis ei o listă cu mailurile clienților) … a început să sosească spam pe adresele cu dedicație pe care le-am folosit ca să mă înscriu pe site la ei.
    Unul din ele este PC Garage… din 2015 au început să vină cam două-trei spamuri pe lună pe adresa pe care am folosit-o să mă înscriu în 2011 pe site la ei… cel mai recent spam este din 10 decembrie (2016).
    Am reclamat problema pe forum la ei și au băgat capul în nisip ca struțul. Am schimbat între timp adresa de email cu care sunt înscris la ei și pe adresa nouă încă nu a venit spam.

    SPIT Constanța (Serviciul Public de Impozite și Taxe) a făcut cam aceeași chestie în 2015… au transmis întreaga bază de date cu adresele email înregistrate vreodată în sistemul eTax ale locuitorilor Municipiului Constanța (chiar și adresele celor cărora li s-a refuzat înscrierea în eTax – cazul meu) către o firmă de marketing hotelier (http__://w3mt_biz/) care a exportat baza de date în afara Uniunii Europene (au folosit Amazon Web Services din SUA) și care s-a ocupat de trimiterea de mesaje cu adresa sursă ce pretindea că este curatamconstantanoastra__at__gmail_punct_com. Din fericire după ce le-am transmis câteva vorbe „de dulce” nu au mai venit mesaje nesolicitate pe adresa creată cu dedicație pentru SPIT CT.

    ok.. cam atât aveam de spus aici… poate că trebuia să îl fac articol de blog? :)

    00
    • pentru ultima parte poti folosi si username+random@domeniu/gmail.com, catchall e cam multa bataie de cap

      00
    • problema nr.1 este că mulți spammeri s-au deșteptat și ei și șterg automat +random din adresă… mai ales când gmail este host… wildcard mailbox este evoluție mult mai utilă față de plus-aliasing.

      problema nr.2 este că există webmasteri care pun ei din burtă verificări de sintaxă de adresă de mail și definesc ei ce înseamnă standard de mail de te trezești cu câte un site d-ăsta că îți dă mesaj că adresa ta nu este valabilă.

      Standardul pentru SMTP ( https://tools.ietf.org/html/rfc5321#section-2.3.11 ) spune clar:
      „[…] due to a long history of problems when intermediate hosts have attempted to
      optimize transport by modifying them, the local-part MUST be
      interpreted and assigned semantics only by the host specified in the
      domain part of the address.”

      adică DOAR serverul de destinație are voie să interpreteze și să valideze forma unei adrese de email înainte de „@”. Iar serverul lor web tocmai asta face, încalcă standardul SMTP.

      00
    • Adi, faci exces de zel. Validarile astea sunt facute adesea de aplicatie / webmasteri si nu au legatura cu serverul de mail, in sine, sau configurarea lui. Prin urmare nu incalca standardul SMTP ca nu sunt legate de protocolul de SMTP si nici la nivelul ala. Ce scrie acolo are alt inteles si nu poate decreta ca oricine in toata lumea trebuie accepte orice adrese de email atat timp cat ele exista. Cum ar fi ca in diferitele aplicatii din cadrul companiei pentru care lucrez sa mi se permita inregistrarea cu orice adresa de mail, chiar si din afara. Ca daca nu , ii trag de maneca ca nu sunt SMTP compliant , lol.

      Eu, in aplicatia mea pot pune ce validari vreau , gen sa nu ai adresa de mail la yahoo, sau orice altceva imi trece prin cap si e absurd si total nerd sa-mi ridici o foaie in fata ca „incalc standardul de SMTP”. Lol, nu incalc nimic, ca tu cand bagi datele in formular nu esti la nivelul ala .

      00
    • exact, tocmai din cauza acestor genuri de criterii suplimentare de validare nu mai folosesc de mult plus-aliasing ci wildcard.

      Se poate conforma cu toate restricțiile suplimentare pe care vrei să le aplici asupra formei adresei de email păstrându-și funcția de anti-spam marker iar din punctul de vedere al filtrelor suplimentare adresa pare a fi una normală.

      00
  21. @ Vali: săr’na. Sărbători fericite!

    00
  22. Care arate si mie cum se aduce manelele in fata?

    00
  23. Sunt curios, în afară de faptul că nu prea scriu. Cu mănuși totuși, că am scris tema așa, ca amator.

    00
  24. Vali, daca tot esti in mood de dat sfaturi, nu recomanzi si o companie de hosting?

    00
  25. Salut Vali,
    o parere si ceva sfaturi despre blog-ul magazinului meu online se poate ?
    http://blog.muranos.ro/

    00
    • https://imgur.com/YTffXQO.png

      pentru mine e pagină goală….. blogul e javascript-only?

      00
    • P.S. btw… site-ul funcționează complet ilegal fiindcă nici măcar https nu are… pentru un magazin online asta e cam… periculos.

      Bibliografie minimă obligatorie pentru așa ceva:
      – art. 20 alin (1),(2) din Legea 677/2001
      – art. 3 alin (3) lit. b din Legea 506/2004
      – art. 7 din Ordinul Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002 privind aprobarea Cerințelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal

      +niște Regulamente Europene – după cazul Max Schrems s-a cam dat peste cap legislația comunitară privind protecția datelor… unele prevederi au intrat deja în vigoare în 2016, altele urmează să intre în vigoare în 2018… încă mă documentez pe tema asta pentru o lucrare de disertație.

      00
  26. Salut! http://www.turism2.ro
    Mă disperă – ba e cu redirect catre www, ba e văzut de woorank că e fără, deci conținut duplicat, ba se agață pe nu știu unde, dispar articole care apăreau bine în rezultate etc.
    Mulțumesc! :)

    00
  27. NOU
    #100

    hai, zi si-aici. trecand peste faptul ca nu mai scriu, sunt curios.

    Thx.

    00
  28. Asta-i un fel de campanie „Fii mai bun de Crăciun” :)

    00
  29. @Vali ziceai mai sus ca nu are rost sa cache-uiesti un site cu un nr. scazut de vizitatori.

    La 30k pe zi beneficiile sunt maxime dar este de recomandat si pentru numere mult mai mici. Un plugin gen WP Super Cache ajuta la imbunatatirea performantei oricum si asta tot este in beneficiul utilizatorilor. La 30k vorbim si de un beneficiu in ceea ce priveste resursele serverului.

    Un plugin de caching activat si configurat ca lumea scade durata de raspuns a serverului, serveste pagini HTML fara a face toate call-urile catre baza de date. Eu as recomanda un astfel de plugin chiar daca sunt 100 de unici pe zi.

    00
  30. Tipul nu omite social rank. Dintre motoarele de cautare care conteaza doar Bing si Yahoo folosesc linkurile de facebook in algoritmi. S-a discutat si re-discutat, s-a testat si re-testat rahatul asta cu linkuri de pe Facebook si Google ranking. Nu are relevanta.

    00
  31. Salut Vali,
    Cand ai timp arunca o „geana” si pe blogul meu.
    Ms!

    00
    • 1. se încarcă extrem de greu.
      2. multe bălării de la jetpack activate gratuit.
      3. no ro-slugs.
      4. prea mult balast inutil. 2 popup-uri cu abonarea?

  32. Cu mentiunea ca imi schimb tema curand, iata http://www.sabinacornovac.ro :) Multumesc!

    00
    • 1. se incarcă groaznic de greu.
      2. nu e nevoie de biografia autorului pe blogul tau personal.
      3. multe opțiuni din jetpack activate.
      4. no ro-slugs.
      5. multe css-uri și js-uri inutile.

    • Multumesc :) Ro-Slugs activat de mult, nu stiu de ce nu vezi. Poate mai trebuie sa fac eu ceva. De restul sper sa scpa la schimbarea de tema, le-am transmis mai departe :)

      00
  33. Puțin off-topic, un host de calitate ai putea recomanda? Romarg este cu probleme? Mulțam.

    00
  34. Zi bre și mie, că-i curios un prieten.

    00
  35. Teach me
    ciprianlospa.ro

    00
  36. Pune-ma pe ganduri! ;)
    Multumesc.

    00
  37. Daca mai este valabil, zi-mi si mie :D
    Ro-slugs nu folosesc pentru ca de obicei le scot eu manual din url.

    00
  38. Da, și să mă abonez la comentarii.

  39. Linkul la nume, #săfieprimit

    00
  40. Ce-i greșit la mine?

    00
    • 1. hosting la romarg.
      2. no meta description
      3. 2 sidebaruri e prea mult.
      4. prea mult alb.
      5. no ro-slugs.
      6. mult gunoi in sursa html de la jetpack și temă.

    • Mersi! Dar nu am hosting la Romarg :-/

      00
    • Looking up gabimiron.com…
      Resolved to:
      185.162.66.54

      % Abuse contact for ‘185.162.64.0 – 185.162.67.255’ is ‘abuse@romarg.com’

      inetnum: 185.162.64.0 – 185.162.67.255
      netname: RO-ROMARGSRL-20160805
      country: RO
      org: ORG-RS168-RIPE
      admin-c: RT6550-RIPE
      tech-c: RT6550-RIPE
      status: ALLOCATED PA
      mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT
      mnt-by: ro-romargsrl-1-mnt
      mnt-routes: AS5606-MNT
      created: 2016-08-05T11:55:16Z
      last-modified: 2016-08-09T14:36:04Z
      source: RIPE

      Cum zici tu.

    • De fapt am la Simplenet, dar înțeleg de ce apare așa. Am căutat „simplenet romarg” pe goagăl și am aflat că au un parteneriat.

      00
  41. Wow, ce dragut.
    Daca mai ai timp si mihaitoader.ro.
    Mulțumesc! Crăciun fericit!

    00
    • 1. no meta description
      2. no ro-slugs
      3. mult gunoi in temă https://imgur.com/nmtOtr2.png

      1. done. i am idiot. am adaugat si keywords ca cele vechi erau de acum 5 ani.
      2. done. thanks!
      3. not done. nu știu.
      4. am citit toate recomandările. thx!
      5. am cumparat SSL si il voi instala de curand, a fost 40 lei/an. multam de pont!

      Mai am niște chestii de scris ca să fie totul în ordine, dar după ce mi-ai zis de pct 3 am mai verificat blogul cu pingdome si cu page score si este varza.

      Imi poti recomanda pe cineva care sa se ocupe de under-the-hood la un pret decent pentru că nu știu să repar thema și bălăriile și pluginurile și mama lor de tehnologii. Pret decent avand in vedere ca nu vreau sa devin blogger ca principală activitate sau sa fac bani din blog, deci nu vreau sa investesc prea multi $$$ in el.

      merci! un an fain să ai!

      00
    • nu prea știu oameni care să facă asta. majoritatea sunt ocupați :(

  42. o explicație pentru câțiva dintre voi, din 2014, despre fonturi mici și direcția de citit

  43. Întrebare, care e problema cu yoast. Că am văzut mai multe comentarii despre el aici?

    00
  44. Pe românește, dacă te înconjori în turnul tău de sticlă și nu dai linkuri, că oricum nu contează, sau nu vrei, sau ești căpos (cum sunt NWRadu sau Buhnici, printre alții), șansele tale de a fi pe primul loc în google scad. Și nu doar azi scad, scad și peste 5 ani.

    El defapt se refera la backlinks adica sa ai link-uri de la alte blog-uri/site-uri catre al tau nu invers.

    00
  45. Poate nu s-a terminat perioada de promo… Ca am mai avut treaba prin piete …

    00
  46. Da’am uitat sa bifez notificarile. Be kind with me …

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile