Atac şi Interesul Public falimentează?

Tiberiu Lovin şi Cătălin Apostol scriu despre falimentul celor două mizerii care cu greu pot fi numite ziare. Lucru care nu poate decât să mă bucure. Poate aşa cele două eleve ale lui Ulmanu, cele care se întreceau în a scrie mizerii, vor rămâne fără serviciu. Poate pe centură…

Revenind la subiect, succesul într-un business nu înseamna succes în toate domeniile.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Succes la falimentare!

    00
  2. In ceea ce priveste calitatea presei pe care au facut-o aceste ziare, ai perfecta dreptate. Ele se adresau unei categorii de oameni care savurau orice miscare gresita a celor ce ieseau in fata. Au creat imaginile unor oameni destul de artificial, dar au avut darul de a fi un glas de care Romania avea nevoie. Pentru a se trezi, un anesteziat este palmuit. Asa este si Romania. Anesteziata. De 20 de ani. Cineva trebuia sa o palmuiasca, indiferent daca pretul era descoperirea mizeriilor sau asternerea lor in cotidiene. Era nevoie. In toate tarile post comuniste au aparut astfel de ziare. Ele au un rol bine definit. Se ocupa cu chestiuni mai mult sau mai putin dubioase, dar rascolesc adevarul (sau senzationalul) si-l intorca pe toate fetele.Cum? Atacand. Cum? Raspunzandu-li-se. Cum? Re-argumentand si lovind. Cateodata murdarind si aruncand cu noroi. Asta a fost treaba lor. Celelalte erau vandute politicii. Majoritatea.

    00
  3. As we care about…Din partea mea pot sa falimenteze toate jegurile astea de „ziare” si sa ajunga pe drumuri toti marii astia „deontologi” :))

    00
  4. Problema e ca patronii se cred toti gigi becali in domeniile lor si ajung sa aiba angajati cheie care gandesc tot ca ei….de abia acum incep sa inteleg anumite replici ale tale, cand incepi sa cunosti piata lucrurile nu mai par asa obiective.

    Jocurile de culise si nerespectarea functiei de project manager sunt cele 2 metehne ale capitalistilor care construiesc ziare urate si triste dupa chipul si asemanarea lor.

    Nu ne asumam un risc pentru un castig mare.

    00
  5. Asa oameni. Asa lucruri de mancat. Pardon, ziare de citit.

    00
  6. De publicaţiile astea vă spun sincer că nici n-am auzit. O să le duc dorul. Not. :))

    00
  7. NOU
    #7

    S-au facut bani din mizerii, acum sunt aceleasi mizerii dar mai cizelate , gen CAN CAN . Oricum, Libertatea e disperata sa copieze succesul Cancan, fiindca a ramas mult in urma, cu articolase serioase si fara buci pe site si in ziar , vanzarile scad vertiginos. Lumea da banu dar sa aiba ce-si clati ochii, sa vada o buca, un crac, un scandal, o crima, o stire de la ora 5, o demascare , un santaj , ceva care sa-i starneasca simturile animalice : frica si excitatia sexuala . Imi aduce aminte de un ziar aparut imediat dupa revolutie, Infractoarea Mov , o combinatie de mazgalituri despre dezvaluiri , crime singeroase si violuri la fel de ”singeroase”, cu imagini alb-negru de gagici despuiate . Conceptie tabloida vestica ce a prins din prima clipa, iar astazi, desi hartia igienica gen infractoarea mov a disparut, are nepoti pe masura: Can can, Atac, Libertatea, Click, toate s-au transformat treptat din ce s-au vrut initial, pentru acelasi motiv : profitul.

    00
  8. @E=mc2 = iarna nu-i ca vara: „infractoarea” era opera de arta, moşule. si „cazier” la fel.

  9. Zoso, iti aduci si tu aminte de Infractoarea? Ala era ziar semi-erotic. Toti barbatii il cumparau. Ei, ce sa-i faci. Cum au iesit din comunism, au prins libertatea de picior. Ha ha ha.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube