Pentru că e greu să găsești haine care să se potrivească. Asta dacă nu ești hipster sau schiloadă. Sau hipsteriță slăbănoagă sau mică și slabă. Sau hipster schilod. 1. Știți momentul ăla în care găsești la un magazin un produs pe care îl cumperi 3 sau 5 ani la rând, și e aceeași mărime și […]

Poză făcută în parcarea pentru dislexici de la Unirea Shopping Center din Braşov. Dacă pierzi foiţa asta mică şi pricăjită plăteşti 100 lei, nene. Bonus, ştie cineva logica Pull & Bear de a deschide la 11, la o oră după ce se deschid restul magazinelor din mall?

Pull and Bear şi-a deschis pe 5 martie magazin la Braşov. Şi pentru că la Parndorf nu am găsit blugi pe măsura mea, am încercat din nou la magazinul de la care mi-am luat blugi în 2008 şi 2009. Şi, normal, am găsit la toate modelele mărimea mea. 230 lei perechea.

Nu ştiu voi, dar mie începe să îmi placa din ce în ce mai mult magazinul „Pull and Bear” din Plaza România. Au un stil puţin ciudat, dar de două ori am căutat ceva draguţ de îmbracat şi am găsit la ei. Şi lucruri mişto, în comparaţie cu Puma/Timberland/Adibas.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube