Apartamente de vânzare în București #12

Astea două sunt din același apartament de 200.000€. Peretele ăla de beton e cea mai mică problemă. Zugrăveala în toate culorile, culoarea mobilei din bucătărie, panoul ăla de sticlă și colțurile din bucătărie, la un apartament de 3 camere, unde se presupune că e și un copil, aparatul de aer negru, cineva a vomitat masiv în apartamentul ăsta.

 

Nu doar că e înghesuită, ci oglinda aia mare pusă acolo pentru a da impresia de mai mult spațiu. Plus gama de culori alese.

Faceți abstracție că bucătăria e cât debaraua de mică și scaunele alea nu sunt de bucătărie, admirați candelabrul ăla bestial și pielea de pe jos. BUN GUST, sărakilor, știți ce e aia?!

Dacă tot avem spațiul ăsta mare, hai să îl mobilăm cu cea mai ieftină mobilă găsită. Masa aia de la Ikea o am și eu. Covorul ăla pare luat din Obor. Perdele din alea aveam în anii 90, oare unde le-au găsit? Și…nema televizor.

Cum vă ziceam ieri, toate sunt peste 150K.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

98 comentarii

  1. Mai mult de 30k nu merita niciuna.

    00
    • NOU
      #2

      Vali ai uitat un aspect EXTREM de important !
      Uitate te atent la poza din living, la geam.
      Se pare ca poti avea o strangere calduroasa de mâini cu vecinul de visavis.
      Bai eu asta nu inteleg,ce retardat da 200.000 de euro pentru o priveliste de ghetou ?

      00
  2. am avut si eu masutq di traia alba de la ikea, am aruncat-o ca se deteriorase usor

    00
  3. Primul e la demisol? Geamurile alea de la bucatarie par cam sus.

    00
  4. Care “perete” boss? Poate stâlp …

    00
  5. Masa aia de 80 lei de la ikea cred ca are tot poporul :))

    00
  6. Toata sunt inca peste 150k, dar nu pentru mult timp.

    00
  7. 150 k ? Sa zicem ca da , sa speram ca nu !

    00
  8. Mai exagerează omul… cauți chirie la Făurei?

    00
  9. E am avut si voi avea mereu o problema cu bucatariile open-space. Nu le-am vazut niciodata rostul, mai ales la cum gateste romanul, cu mirosuri de iti bubuie sinusurile de la doua blocuri distanta. Iar la trei camere sa ai bucatarie open-space mi se pare crima cu premeditare.

    00
    • Nu daca se gateste romaneste… daca se gateste punct. Nu doar bucataria romaneasca miroase. Singura varianta e sa mananci doar restaurant/livrare sau incalzit. Dar si incalzitul lasa totusi o mireasma.

      00
    • Open space e bun pentru constructor, ca nu mai trebuie sa faca un perete, la cadastru mai iese un 1mp, plus ca da senzatia de spatiu si modernism. Inmultesti cu 100 de apartamente si vezi ce iese.

      00
    • Eu am open space si o hota care pe max trage 650 mc/h + un purificator de aer. Gatesc moderat, insa recunosc ca nu prea fac chestii mirositoare (mici, peste ), insa si la prajeli hota duce bine, se simte putin spre deloc in living si nu il am atat de mare cca cel din poza. La ciorbe sau mancaruri normale, chiar e in regula.

      Motivul pentru care am optat pentru asta e ca living-ul are 19m2 si zona de bucatarie 8 mp. Combinate, am un spatiu de 27m2 si am pus si o insula de 2.2 x 0.9 pe care o gasesc foarte utila (spatiu de mancat , loc de preparat, si in zilele astea unul din locurile pentru WFH :) )

      In plus, ne place sa gatim si in acelasi timp sa mai aruncam un ochi pe copil care se joaca in sufragerie.

      Ma gandeam initial sa trag un perete(fie si de sticla ) intre camere dar prefer sa nu trebuiasca sa scot masa de fiecare data cand vreau sa mananc sau sa folosesc ca spatiu de gatit doar zona de langa chiuveta.

      00
    • noi avem open space si gatim mult peste media mileniala, inca nu a devenit deranjant. Da ramane miros, da daca te apuci sa faci un steak la tigaie inevitabil faci fum, aia e.

      La urmatoarea renevare tatonam cu idea de usi vitrate glisante, dar prima pe lista e insula si extra spatiu de depozitare, deci inca nu ne sta in gat.

      00
    • Prin open space, constructorul te fura la suprafete. Conform legii locuintei (114/1996) suprafetele minimale pe care trebuie sa la aiba livingul, bucataria si locul de luat masa, sunt 18mp, 5.50mp, 3mp. Locul de luat masa poate fi incorporat in bucatarie sau in living. Deci, impreuna, trebuie sa ai living+bucatarie+loc de luat masa = 26.5mp. Minim!

      Astia, iti fac un open space de maxim 20-22mp, care, gol, pare imens si cu care iti scot ochii, insa, de fapt, esti furat cu minim 4mp. Mai esti furat cu 1-2mp la dormitoare, ca in loc sa aiba minim 12mp, cat zice legea, au 10, cu 1mp la bai, ca in loc de 4.5mp are 3.5 sit tot asa.

      Si ca sa le dea suprafata in cifre, iti adauga suprafata balconului la suprafata utila. Si asa, apartamentul „are” 67mp, cand el sarmanul are abia vreo 62, 63.

      Daca nu esti atent, iti dai seama ca ti-ai luat teapa, dupa ce te muti si incepi sa iti mobilezi apartamentul si iti dai seama ca nu ai loc.

      00
  10. In ultima perioada, se pare ca arhitectii au ceva impotriva peretilor si a spatiilor de depozitare; nu mai lipseste mult pana vine un tampit (arhitect) cu idei „stralucite” si nici la grupul sanitar nu o sa mai ai pereti. I-as pune pe astia de au proiectat mizeria asta sa locuiasca o perioada acolo sa vada ca in poze nu-i acelasi lucru ca in realitate.

    00
    • Am petrecut o noapte in Cluj la o pensiune… nu mai tin minte numele. Baia avea peretii din sticla transparenta, inclusiv peretele care separa baia de camera. Si la dus, si la chiuveta, si la wc. Numai bun sa petreci un weekend cu familia.
      Noroc ca la wc era o parte din geam vopsit negru, astfel incat daca stateai intins in pat, cel de pe tron sa poata sa isi faca treaba nesupravegheat.

      00
  11. Din ce mai știți voi, nu se scorojește cu timpul mobila din jurul cuptorului încorporat? Înteleg că sub blatul de bucătărie mai pui o folie, ceva, însă când e băgat așa în mobilă, nu se duc naibii ușile (sau ce o mai fi prin jur) după vreo 10-20 de valuri de aer încins de la deschis/închis ușa?

    00
    • La noi a rezistat 10 ani raftul de langa cuptor pana a inceput sa se desprinda, si eu l-am fortat spre moarte ca am tratat o tigaie de fonta.

      00
    • La mine nu s-a intamplat in 11 ani. Still counting.

      00
    • Bogdan – 11 ani si la mine

      00
    • Fainoșag, atunci. Am mai învățat ceva astăzi.

      00
    • Doar 6 ani.. dar merge cuptorul zilnic. Inca nu s-a intamplat nimic…

      00
    • La mine 8 ani și apoi am plecat din apartamentul respectiv. Eu am montat doar chestiile standard de la Ikea pentru cuptor, fără nicio protecție suplimentară.

      00
    • Eu am 7 ani și ceva și totul arată ca în prima zi. Nu am nici o folie pe dedesubt.
      Contează și calitatea mobilei de bucătărie, logic.
      Aerul fierbinte oricum se ridică în sus, chiar f repede. Ideal să le ai puse ca la un aragaz clasic, adică cuptor sub plită și deci implicit cu hota pe aceeași linie. Astfel, înainte să deschizi ușa cuptorului, pornești hota și mare parte din aerul fierbinte îl trage hota. În felul ăsta, nu ți se duce tavanul repede, de la acel aer/abur fierbinte.

      00
  12. La primul apt am crezut ca au incastrat cuptorul in dressing :))

    00
  13. Subestimati prostia românului..am mai povestit eu pe aici pe la Vali în bătătură, pățania mea la bloc nou : ‘investitorul’ (de fapt un tepar) a adus pentru recepția la terminarea lucrărilor,niste platforme metalice tip lift,care ar trebui să acomodeze 3 masini pe spațiul în care are intra una singură dacă ar parca ‘pe pământ ‘; după ce a luat recepția si ok-urile (probabil cu șpagă aferentă) ,la vânzarea apartamentelor ne spunea că le va pune în curând în funcțiune, urmând să semnam și contractele de închiriere loc parcare ; (de precizat că blocurile noi ar trebui să aibă cate un loc de parcare pentru fiecare apartament și extra 20% pt vizitatori; în realitate sunt foarte puțini dezvoltatori care respectă asta..) ; bineinteles că le-a abandonat și si-a pus palma în cur…acum te-ai aștepta ca toti cumpărătorii de apartamente să facă tot posibilul să fie asta tras la raspundere …plua, majoritatea sunt lepre care se bucură că parchează pe trotuarului blocului, sau pe domeniul public,sau pe unde apucă și nu trebuie să dea bani să închirieze sau să cumpere loc de parcare…si da,majoritatea au masini ‘mișto’…

    00
    • Nu, in principiu te-ai astepta ca nu mai exista oameni care sa cumpere apartamente in blocuri noi fara loc de parcare tot cumparat si trecut pe contract. Dar uite ca exista. Vina e 100% a voastra, nu a dezvoltatorului. Si nu sunt „foarte putini” dezvoltatori care sa respecte treaba cu locurile. Toti cei care construiesc decent si de la care ar merita sa cumperi respecta asta. Dar cand cauti doar cel mai mic pret…clar ca te uiti doar la constructii dubioase si ai impresia ca toti fac la fel.

      00
    • Nu este obligatoriu să cumperi…poti sa și închiriezi…poate peste 2 ani iti dai seama ca nu mai vrei sa ai mașină…deci nu ai avea de ce să prinzi in contractul de vanzare-cumpărare al apartamentului si locul de parcare..
      In plus, cumpărătorul stie ca exista reglementari ale autoritatilor privind obligativitatea locurilor de parcare si pleci de la premisa că aceste autorități își vor îndeplini sarcinile de servici și vor ‘veghea’ ca se respectă obligațiile…
      Dacă să zicem că iei din faza de proiect ( da,la un pret mai mic) ,cum esti tu sigur ca locul de parcare de pe plansa chiar va fi făcut ? Te bazezi ca va respecta dezvoltatorul legile,nu ? Sau ar trebui să ne ducem și pe șantier și să luăm probe de beton să verificăm ca e conform ?

      00
    • Stiu un caz cu un bloc care fix in fata un teren viran pe care puteai parca lejer 10 masini. Se vandusera putin peste 50% dintre locurile de parcare puse la dispozitie de catre dezvoltator (2500 euro bucata). Eh, a fost de ajuns sa fie imprejmuit terenul respectiv care tinea loc de parcare moka, sa vezi cum s-au vandut toate locurile de parcare. De data asta cu 3500 euro bucata :D

      00
    • ^john
      eu când m-am mutat de la bloc nou, a trebuit să vând apartamentul fără garajul aferent, că nu îl voia nimeni. era loc berechet în fața blocului. acum am un garaj în pulă, degeaba.

      00
  14. Piața este dată de cerere și ofertă. Dacă se construiește așa, înseamnă că așa vor cetățenii.
    90% din ăștia care o ard pe aici cu caterinca au bucătăria în living.
    Hai v-am pupat, că îmi dă ciorba în foc și mi se udă persanul.

    00
    • mi se udă persanul.

      păi scoate-l afară, că încă e permis să scoți afară animalele de companie.

    • Da,pt ca nu iti vede foarte multă lume apartamentul…în schimb masina,pozele pe Insta si feisbuci cu mesele de la restaurante ‘la modă ‘ , sau din excursiile ‘exotice’…’hei,uite o poză din excursia mea în Asia,dintr-o piață umedă…ăștia mănâncă lilieci pe aici..oau,ce altfel….’

      00
    • 90% din cei 90% care o ard pe aici cumpără la asemenea prețuri.

      00
    • cetatenii nu vor asa, ei cumpara o promisiune (randari pe hartie sau pc) si de multe ori nu stiu ce vor pt ca sunt tarani prosti veniti de la coada vacii, multumiti ca au 4 pereti si apa canal

      statul trebuie sa impuna normele alea de suprafete, plus utilitati estetica retragere etc

      00
    • @Flat

      Statul impune, de-aia există „Legea locuinței”, „Normele de igienă și sănătate publică”. Problema e că nu pune mâna pe topor ca să vegheze la respectarea lor și de aici ai tot felul de soluții „creative” chiar și la apartamente scumpe.

      00
  15. Cel putin e destul de mare open space ul
    Sa vezi in Rotar , si banuiesc ca in multe alte cartiere bucatarie si living intr-un spatiu de 5 m lungime

    00
  16. Stalpul ala strica tot. Daca apare un cumparator cu viziune o sa-l dea jos.
    Eventual sa-l mute intr-un loc mai ferit.
    :)

    00
    • nu dureaza mult pana se muta singur. segregarile alea de la colturi sunt din „design”.

      00
    • NOU
      #52

      N-ar fi rau sa iasa la toate constructiile stalpii in felul acela… la cum arata s-au folosit cofraje metalice, s-a vibrat, iar ceea ce numesti tu segregare e defapt pasta de ciment care nu s-a scurs uniform (sau suprafata interioara a cofrajului nu era curatata). La segregare sunt vizibile agregatele mari care se aduna intr-o anumita zona.

      Betonul aparent este unul dintre cele mai misto materiale, faptul ca nu e uniform (ca textura si culoare) e ceea ce il face interesant.

      00
    • NOU
      #53

      si ma refer la beton in general ca si material, nu la stalpi in mijlocul incaperilor

      00
    • howard, let’s agree to disagree.

      acolo s-au folosit cofraje extrem de uzate, indiferent de material si nu s-a vibrat deloc sau doar de forma „am dat cu ciocanu boss”.

      un intr-un cofraj cat de cat drept si cu vibraj corespunzator pasta aia de beton se distribuie uniform pe fata interioara a cofrajului, aspectul betonului fiind ca o foaie de revista d-aia glossy pe toata suprafata. caz in care respectand anumite conditii de design stalpul chiar poate fi lasat asa.

      ce vedem acolo e un stalp turnat la misto si pe care, tinand cont de aspect, DACA l-au testat ca rezistenta, nu s-au chinuit nici macar sa il tencuiasca ca para ok. ca sa nu mai mentionam ca foarte probabil undeva pe partea aialalta fierul are o acoperire de 1 centimetru sau mai putin si in curand o sa iasa rugina pe acolo. asta daca este pe pozitia lui si nu mutat nitel mai incolo, care in functie de rolul lui structural poate sa nu insemne nimic sau poate fi o bomba cu foarte putin timp pe ceas (eu bat mai degraba incoace pentru ca daca nu avea rol structural il faceau din prima acolo).

      iar la vanzare… it’s not a bug, it’s a feature.

      00
  17. Ultimul se vinde cu mascul încorporat?

    00
  18. Are vreun sens sa cumperi apartament gata mobilat?

    00
    • @ion – in primul rand mobila de bucatarie si cea facuta la comanda sa incapa intr-o debara/nisa/etc nu o mai ia nici naiba, ca pur si simplu nu are ce face cu ea, slabe sanse sa se potriveasca in alta parte.
      Apoi da, are sens daca:
      – il iei sa il inchiriezi, mult mai putina bataie de cap;
      – chiar e ceva ok si iti place, iar mai putina bataie de cap;
      – ai bani de apartament (avans la banca), dar de mobila trebuie sa mai strangi. Il iei asa, mai stai un an 2 intr-un spatiu pana la urma locuibil si apoi schimbi.

      00
    • De acord la faza cu inchiriatul.
      Dar sa-mi placa deja mi se pare ca tre sa se alinieze si planetele si satelitii lor :))

      00
    • Daca mobila este de calitate, atunci se merita, mai ales daca este facuta la comanda (de exemplu in bucatarie). Unele chestii se pot refolosi daca ai ceva imaginatie. Plus ca in mobila veche mai gasesti si chestii uitate sau ascunse (bijuterii, bani). Iar cand arunci ceva, grija mare sa verifici pretul, nu ca mine care am aruncat un covor imens negru (era urat si greu de intretinut) dar care valora 1500 lei la Ikea.

      00
  19. Bucataria aia mica, neagra, fara aerisire directa (a se citi fereastra) e sublima! 200k, zici?

    00
  20. Cand ma gandesc ca bunicu si-a facut el singur 2 case…

    As dori sa le transmit multa μE dezvoltatorilor, spagarilor din primarie si nu in ultimul rand primarilor de la sectorul 1.
    Si vin si cu un caz concret poate se simte cineva pe la Prim Sect 1:
    pe Constantianide 10 s-a facut un bloc in 2011. ia intrebat-l pe Tudorache care era viceprimar, ce ce nu are parcari ci „garsoniere englezesti” cu geamul in tavan?

    https://www.google.com/maps/@44.4539279,26.075517,3a,75y,97.12h,104.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1suz7j8ewGQ2pQnG0fQ8iVGg!2e0!7i13312!8i6656

    00
  21. Hai jos cu preturile, baietii mei, ca prea le-ati avut umflate. Sunt curios daca mai apar agentii care copiaza anuntul si mai adauga si ei 5k, ca de, ce mai inseamna 5k in ziua de azi… Daca citeste vreun agent asta, muie ma!

    00
    • Construiesc acum o căsuță de 40 mp pe cont propriu, eu cu doi frați. Pereți din BCA de 20, 2 camere, baie și hol, e pe un teren puțin denivelat, fundația are 50 cm într-un capăt și 1,20 in altul, fosa septica din 4 tuburi de beton, baie cu faianță și gresie 15 mp, hidrofor, boiler, dus din cărămidă îmbrăcată în gresie, parchet, uși și ferestre termopan, soba de teracota, acoperiș lindab, cost materiale si toate cele enumerate 5000 euro, cost manoperă 1000 euro (echipa pentru acoperiș). Sa zicem că o casa de 80 mp ar fi dublu, 12000 euro, hai 20000 construita doar de meseriași și cu alte lucruri, totuși, până la 10000 (fara 20000) teren, este mult , de patru ori prețul cerut de dezvoltator! Spun toate astea că să înțelegeți că este loc mult de scădere, rămânând totuși profit! Va urma o criza economică ce va așeza preturile in imobiliare la preturi accesibile!!

      00
    • Rectific, până la 100000 cat cer dezvoltator, nu 10000 cat apare

      00
    • @Faianțaru’ unde? în RO? unde? unde ai găsit arhitectul? o prietenă caută în disperare arhitect normal la cap, care să-i fac ceva mic și decent-normal, care să n-o coste un rinichi și o cornee. sub 30.000 E și chiar mai mult în total (arhitect, materiale, construcție) nu găsește nici să dea cu tunul. are terenul, racordat la utilități, deja făcute diverse p-acolo.

      00
  22. io nu sunt in masura sa comentez preturile, pentru ca nu stiu ce au pe acolo.
    Ce pot observa, insa, deh, compar cu ce e aici, este ca in Romania nu exista increderea in fotografi specializati.
    Astia aici iti fac niste poze la o garsoniera de 20mp de zici ca poti sa iti aduci tot neamul din Faurei. In cazul meu as putea, pentru ca nu am rude acolo.
    In Romania? Poze intunecate, facute cu telefonul, fara pic de post procesare.

    *ca o coincidenta, apartamentul pe care mi l-am luat aici a fost fix pozat de niste fotografi de Romania. Ceea e a fost bine la final ca nu am avut prea multi contracandidati la licitatie.

    00
    • Aia cu licitatia mi se pare cea mai mare mizerie posibila. Si la inchiriat si la vanzare, am vazut ca se practica in unele tari prin afara. Pur si simplu da prea multa putere proprietarilor. Nu loc de negociere, nu nimic, doar cat mai multi bani.

      00
    • Cum e viata in Suedia zilele astea? Cica foarte misto, in comparatie cu isteria care e la noi si in tarile latine.

      00
    • Zarax – cum adica „e o mizerie”. Ai 10 oameni care vor acelasi apartament. Il dai pe ochi frumosi sau cum?

      „isteria care e la noi si in tarile latine” – Suedia e singura tara in care guvernul merge la „pula mea, aveti si voi grija”.
      Singura chestie e ca suedezii au by default „distantare sociala”. Aia cu scolile e de un retard maxim. O sa vedem. Oricum, ce se face in Suedia functioneaza doar in suedia

      00
    • @animaloo – Pai stimuleaza cresterea preturilor.
      Cum? Pai Gigel vrea minim 200E pe garsoniera lui. Oamenii pun oferta in plic si fiecare pluseaza un pic ca sa fie sanse mai mari sa fie aleasa oferta lui. Gigel inchiriaza cu 250E.
      Vasile aude de la Gigel, si el zice ca vrea minim 240E. Ajunge sa o inchirieze cu 280. Si asa mai departe.

      00
    • @zarax: si ce e rau in asta?

      00
    • @ion . Intreaba-i pe aia din Londra de fac naveta cu orele pana la munca, ca nu isi permit sa locuiasca unde lucreaza, ce e rau in asta. Sau pe aia din Berlin unde a trebuit sa se puna capac la chirii.

      00
    • doar ca e transparent. Tu vezi de la cat a plecat si la cat a ajuns. Daca apartamentu a ajuns la 250 de ce as urca io la 280?

      Dar. explica-mi exact cum faci. Avem un apartament si 3 doritori. Cui il dai?

      00
  23. 200k pentru chestiile astea ? Daca, daca a avut designer pentru interior ala a fost amator sau student repetent. Lasa impresia de depozit mai degraba decat de aranjament …
    Si totusi sumele sunt foarte mari. Probabil acum proprietarii vor descoperii cat de buna e achizitia facuta :) Sau chiriasii …

    Ceva imi spune ca poti gasi la suma asta doua apartamente comuniste mult mai bine compartimentate.

    00
  24. Au inceput sa scada preturile sau inca sunt in faza de negare agentii?

    00
    • apar acum articolele pe imobiliare.ro cum piața a crescut cu 3%, ai un pic de răbdare.

    • Cred ca sunt in faza de negare nesimtita agentiile/vanzatorii , nu au scazut nici macar cu 10 euro mp , nu zic mai mult. Si deja nebunia asta cu Covid-19 tine de mai bine de o luna , iar ce vine dupa el cred ca o sa semene cu 2008-2009 :)

      00
  25. Ie finisaje de lucs!

    00
  26. Mai asteapta pana prin iulie – august ca o sa scadaaaaaaaa!

    00
  27. Toate sunt peste 150K acum , dar vor fi cam pe la 100k in maxim doua luni.
    Chiar azi ma uitam pe imobiliare , anunturi puse de cateva zile dar preturile tot ca acum 5-6 luni …….

    00
    • Un mic comentariu legat de aerul conditionat . Plasticul alb in timp devine galben (chiar spre maro dupa mult timp). Probabil peste vreo 10 ani cand voi schimba aparatul de ac (il am deja de 10 ani , sper sa mai tina inca pe atat) ma gandesc sa iau unul cu unitatea interioara pe culoare neagra :)

      00
    • mai bine iei galben, ca ala sigur nu se ingalbeneste

      00
  28. Intrebare – tu il cumperi cu mobila sau fara? Eu – de obicei, le cumpar fara. Intreb, ca te legi de amenajare. Daca omului asa ii vine fengshuiul, e treaba lui …

    00
  29. Vali, ce zici, vor pica prețurile la nivelul anilor 2011-2014, sunt dispus sa aștept 2 ani pt. asta, nu e o urgenta pt mine.

    00
  30. In bucataria cu pielea aia pe jos, e taman bună de reținut diversele picături de ulei care invariabil mai sar și pe jos. Priceless momentul când o arunci la gunoi :))

    00
  31. „Adica nu va suparati, nu va place luxul nostru? Mai asteptati vreo 2-3 luni, ca acum vindem orice cacat.” Sincer, daca intru in domeniul asta, as construi fix la fel, pentru ca asta excita trogloditii. Ce plm, esti sarak sa nu repari tu cacaturile noastre, dupa ce ca iti cerem niste sume astronomice pe niste mizerii? Nu conteaza ca e jeg poleit, se gaseste vreo pocnitoare (indiferent de sex) care cumpara. Intamplator, anul asta se asteapta sa fie gata cateva sute de apartamente in zona Aviatiei – Baneasa. Cate crezi ca sunt vandute din faza de proiect, la preturi de la 200k?

    00
  32. * Toate sunt peste 150.000… momentan!
    Mai stai o luna, doua si vedem la ce pret ajung.

    00
  33. Offtopic- ceva despre comportamentul companiilor fata de angajati, cu liber la comentarii? Eu sunt socata de unele exemple si as vrea sa cred ca sunt exceptii.
    Gen hai sa luam si noi somaj de-ala pt oamenii din vanzari, desi nici vorba de scadere vanzari/ incasari inca- nici nu stiu ce si cum se poate lua, dar au vazut “oportunitatea” si stiu ca oamenii accepta ca nu au incotro.

    00
    • daca oamenii de vanzari sunt pe teren, e o masura de protectie pentru oameni. pb la vanzari e ca la somaj iei doar 75% din fix, care ghici ce. e mic ca platim in functie de performanta…

      00
    • Mamă, ce-i acolo. Mi-a luat ceva până m-am prins că geamul din „dormitor” dă în baia cu nava aia spațială. Oricum, pare un apartament luminos, numai bun de trăit acolo pe termen lung.

      00
  34. Ba ejti nebun?! Cum ma nene, apartament de 2 camere, ca io vad ca aia e o singura camera. Nu tu usa intre dormitor si living, nu tu fucking hol, nu tu GEAM, care da in BAIE ca sa ce? Bai astia sunt retardati? Si a… dinspre canapea o vezi pe gagica-ta cum spala vasele, ce frumos! Am casa la tara construita de bunicii tarani cu 4 clase, are design mai bun ca kktu asta. 300 de euro ar trebui sa dea ei ca sa stea cineva acolo.

    00
    • nu doar c-o vezi pe gagică-ta cum spală vase, aia se impiedică de picioarele tale dacă tu stai pe canapea și ea se dezlipește juma’ de pas de chiuvetă.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube