Știrile zilei – 21 noiembrie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. altii au rezolvat cu rablele prin oras, la plata impozitului primesti un sticker ce il lipesti pe numar, luna e deja pe numar de la prima inmatriculare, daca nu e platit la zi se ridica masina.
    Masinile care par abandonate se aplica un sticker imens pe parbriz ca in 7 zile sa fie mutata, curata sa arate ca o masin care e folosita zilnic in caz contrar e dusa la garaj dupa 90 de zile e scoasa la licitatie.

    00
  2. Nu ştiu cât de adevărată e chestia cu ridicatul maşinilor într-un an de zile. Caz concret: la mine în fața blocului, pe trotuar, era o maşină abandonată de vreo 2 ani cel puțin. I-am făcut poză şi am trimis-o la Poliție, indicându-le şi unde o pot găsi. Mi-au cerut datele personale şi boom, într-o lună maşina nu mai era. Nu ştiu exact dacă au ridicat-o ei sau au vorbit cu proprietarul şi a mutat-o el, cert e că într-o lună nu mai era acolo. Am repetat „experimentul” ăsta civic de mai multe ori.
    Toată lumea se plânge în țara asta de absolut orice, dar absolut nimeni nu ridică un pai dacă nu e în interesul lui direct si personal. Ne-am învățat egoişti şi să cerem totul de la cei care ne conduc. Nu am o problemă cu cerutul (de-aia plătim taxe şi impozite), dar nu ar fi mai uşor dacă le-am da o mână de ajutor?

    00
    • Civic alert. A functionat si la mine tot pt masina abandonata.

      00
    • eu am facut o sesizare la primaria s3 pentru 3 masini. toate 3 nu au fost miscate in ultimii 3 ani. din cele 3, doar una a fost eligibila ridicarii, fapt ce s-a intamplat la o saptamana dupa raspunsul lor (care, contrar asteptarilor, a venit la 3 zile dupa sesizarea mea facut pe email).
      acum nu inteleg prea bine „sistemul de calificare”: au ridicat o nubira intr-o stare nu prea jalnica si mai aveam un rover (care de 3 ani are numere rosii si nu e miscat) si un golf 4 (inmatriculat, nemiscat 3 ani). masinile se aflau la o distanta de 3m una de alta.

      00
  3. nenea ăla care nu vrea taxe mai mici ar fi bine să mă scutească. sau să citească articolul „cum se sifonează banii din sănătate”. căci problema e simplă: tu, stat, nu cere bani dacă nu dovedești că ești capabil să-i gestionezi competent, transparent și fără furturi. fă asta mai întâi, cu un minimum de bani și după aia, poate îți voi mai da și alții

    00
  4. ANAF cred că ar avea nevoie de o spălare de imagine sau ceva. După 20 de ani de „controale” așa cum le știm cu toții, nu poți să vii acum și să spui „de azi suntem pe bune”, că aruncă lumea cu diverse după tine :D

    00
  5. Nu te mai chinui să dai linkuri către știrile ProTv. Oricum nu trece nimeni prin toate reclamele full screen ca să ajungă la articol.

    00
    • ce reclame vezi? :)

    • la mine e mai simplu; firewall-ul de la uzina pur si simplu taie *.stirileprotv.ro
      „Blocked by URL Filter
      Your requested URL has been blocked by the URL Filter database. The URL is listed in categories/blocklists that are not allowed.”

      00
  6. Sean Archer ăsta…

    00
  7. De ce lipseste şatena?

    00
  8. Emag de Black Friday?
    This year, Black Friday 2016 will be on Friday November 25, 2016.
    Mai stiu shops care au inceput vanzarile de mai devreme (amazon), dar BF e vinerea asta, asa ca nu prea inteleg ce raporteaza emag acolo.

    00
  9. astia care vor impozite mai mari sa existe un formular la anaf cu rubricuta ce se poate numi taxa pe antipesedism „subsemnatul, vreau sa platesc mai mult” si bife 1.5x 2x 3x 5x 10x

    00
  10. Ala cu taxele incearca sa fie edgy?

    00
  11. „Aceasta va fi disponibilă inclusiv pe modelul Duster 1.5 DCI 109 CP 4×2.”
    Ceva imi spune ca va fi disponibila *exclusiv* pe modelul ala, iar daca vrei 4×4 taci si mesteca cu schimbatoru acolo…

    00
  12. cutia automată e pentru fraierii care nu știu să simtă mașina. în plus consumă mai mult și se strică repede. ar trebui făcută o petiție la Dacia să scoată porcăria asta din opțiuni, să fie doar manuale, pentru bărbați adevărați

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.