Mă uitam la ceva la #oktoberfest: băncuțele meselor erau atât de înguste si de lipite între ele încât nu puteai sta așa cum s-au gândit organizatorii, spate în spate. La un moment dat, stăteai pe două bănci, creând niște enclave care nu erau ocupate pentru că nu aveau bănci.
După prima seară, eu aș fi scos un rând de mese din șir, creând astfel loc și eliminând problema. Și, cel mai important, făcând toți clienții, de la toate mesele, fericiți că nu trebuie să se mai înghesuie unii în alții.
Dar nu. Pentru că aveau clienți și pentru că, dacă au clienți, nu simt nevoia să schimbe ceva.
“oktoberfest” via shutterstock
Eu doresc sa schimb un singur lucru la domnisoara din imagine (lucru care „este” doua : baut halba cu bere si dat jos hainutele, pentru o activitate placuta.
Nu neaparat in aceasta ordine. Si la bere pot renunta daca este cazul, nu prea beau.
Cu asa plamani, domnisoara cred ca sta bine cu respiratia.
si care e problema daca te inghesui in spatele donsoarei?
de obicei domnișoara era solidă și cu păr pe țîțe. plus nebărbierită.
Blondă să fie, că nu mai contează mesele…
Mie-mi plac brunele…
Daca nici tu nu incapi, atunci organizatorii au comis-o rau.
Chestiunea asta se intampla in toata tara, de fiecare data.
Daca cineva ar face altcumva l-as suspecta ca-i de la cia, kgb, mi6, mosad sau caracal.
Intrebare:
Cat e spaga la voi in oras pt m2 de spatiu la balci?
#freeoprescu
vali , tu ceri organizare pt bunastarea clientului in conditiile in care se organizeaza un festival alcoolic in incinta unei institutii de invatamant, desi legea interzice clar comercializarea si consumul de alcool… Sunt curios daca anul acesta au autorizatie de organizare/functionare…ca in ceilalti ani nu au avut.
Comerciantul roman si consumatorul roman s-au „crescut” unul pe altul in aceasta relatie in care unul se bucura ca plateste (mai) putin, iar altul ca face profit chiar si cu o calitate slaba a produselor si a serviciilor – asta fiind valabil pentru cea mai mare parte a celor ce consuma. Mai exista si o alta, mai redusa ca numar, din care faci parte si tu si care a avut posibilitatea de a vedea cum se intampla lucrurile „afara”, care cere a anume calitate in schimbul banilor pe care ii cheltuie. Cat timp vor exista clienti pe care cele expuse de tine nu ii vor deranja, va exista si „comerciantul romana fata in fata cu profitul”
din multe, multele întâmplări cu ofertanții de servicii români, ultima mi se pare cea mai tare: chelner care întreabă, după ce aduce pizza: „șervețele sau tacâmuri?”. și pleacă foarte mirat când îi spun că ambele…
Am fost intrebat daca vreau paine la paste.
…cica unii manaca asa.
Uite de-aia n-ai tu berărie. Nu te pricepi…
lăcomia prost înțeleasă
Ce probleme au unii…
Pai ce vrei, sa nu iasa profitul maxim? Zii merci ca putut sa platesti.
… ce dozatoare faine are….