Prostituția TV face un pas lateral – Sandvișurile lui Chef Florin Dumitrescu

Ce fac două dintre personalitățile de la TV e admirabil și e o premieră, cred. A trece de la a lăuda orice rahat prăjit pe bani, cum se întâmpla până acum la orice vedetă din România, la a lansa produse sub brandul propriu nu e un lucru puțin. Pentru că până acum, dacă produsul era prost, vedeta se putea scuza că nu știa sau, în cazul lui Cbral, opări la fund și supăra pe cei care îi atrag atenția că promovează mizerii.

Grasul ăla cu moacă de valutist a lansat niște ustensile de bucătărie, dar am uitat linkul, ăla cu moaca de hipster merge la banul gros și lansează niște sandvișuri. Despre cât de proaste sunt găsiți păreri pe metropotam și la arhi.

Ce nu înțeleg este de ce să faci produsul atât de prost. OK, trebuie să îl faci ieftin ca să se vândă în masă și să te umpli de bani, așa cum dorește Chef Florin, dar de ce atât de mizerabile?  Care e ideea: oamenii le vor cumpăra o dată, vor vedea că sunt nașpa, și le vor cumpăra în continuare?

senvisuri-florin-dumitrescu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Am luat „Kebap de la Integra” by Catalin Scarlatescu si fu bun. Mai are mici si carnati.

    00
  2. Daca merg intr-o benzinarie si gasesc un fir de par in mancare pot sa il injur si eu si sa-i arunc ”preparatul” la cosul de gunoi asa cum face el in emsiune ?

    00
  3. Eu nu inteleg ce va pierdeti vremea cu vedetele astea de carton presat !

    00
  4. am mancat si eu, parerea mea ca sunt mult mai bune alea de la metrou care costa 6 lei cu o doza de suc

    00
  5. Nu e nici un pas lateral, se cracaneaza de-a binelea…

    00
  6. Eu as zice asa: Sandwichurile sa fie facute cat mai simplu, pentru soferi. Adica nu poti sa imi pui branza de capra si avocado si alte ingrediente mai „deosebite”, ca s-ar putea sa nu ajung din puctul A in punctul B fara macar o escala la buda. Reteta succesului sandwichurilor din benzinarii: simple/normale!

    00
  7. Eu cred ca el si-a vandut imaginea si numele. Adica si-a luat deja suma, daca cei care l-au platit raman cu obiectul muncii nevandut, s-ar putea sa nu il doara deloc pe el. Sau poate doar putin, ca si-a pus imaginea, dar ii trece cand se uita la cec.

    00
  8. cand desfaci ambalajul o sa auzi injuraturi? :))))

    00
  9. Ne pierdem timpul. Chiar a crezut cineva ca se pricep la gatit de calitate? Nu i-ar angaja niciun restaurant cu pretentii. Sandvisurile alea sunt adevarata masura a priceperii lui.

    00
  10. E simplu. Au devenit vedete la Protv, s-au mutat la varan, dar nu le merge la fel de bine. Si se lanseaza in delicii culinare..

    00
  11. Cum adica „le face ieftine”? La 13 lei amaraciunea aia e ieftina? Mi se pare furt pe fata.

    00
  12. Acum sincer, de ce ar cumpara lumea ceva de-a gara, prefabricat?
    Citind eticheta, m-am inspaimantat de multe ori cand am vazut continutul substantelor interzise si totusi acceptate.

    Inteleg la chifla sa aiba ceva amelioratori si potentiatori, poate chiar si zahar, desi nu ma dau in vant dupa el, in rest fuck, un sandwich tre sa contina doar ce vreau eu, relativ natural: una bucata foaie de varza, pardon, salata iceberg, ceva rosie anodina, ceva strong la gust in functie de preferinte, un pic de mustar si, daca stam bine la colesterol, un sos. Daca-l faci in casa, iesi mult mai bine la categoria E-uri…..

    Cred ca a scazut mult calitatea mancarii, peste tot in lume….

    00
  13. mama ce moaca de camatar are Scarlatescu lol

    00
  14. Gigelu asta si-a luat banu sa-i puna unii fata pe produs. El habar nu are cum e produsul si daca e bun. Si-a luat omul banii si sanatate. Partea proasta e ca nu intelege ca imaginea lui se duce draq

    00
  15. Il doare in dos de imagine si nici nu cred ca a testat produsul. Desi nu inteleg complet faza cu banii in detrimetrul credibilitatii profesionale. Şefii ăştia nu iau mii de euro doar gătind pentru un eveniment? Cum naiba il mai cheama high-classu’ la sindrofii cand el vinde pâine cu mustar? E altceva decat la Cabral ca ala nu e Şef. :-)

    00
  16. Probabil ca nu e in totalitate brandul sau. Cineva probabil foloseste numele pentru a scoate pe piata unele produse alimentare. Se pare ca e un mic fail ce o să il coste ceva capital de imagine pe domnul Cehf.

    00
  17. o franzela taiata in doua + o felie de mizel = sandvis a la Chef Florin

    00
  18. principiul pe baza caruia a fost creat acest brand e cel general folosit in Romania, nimeni nu vrea sa fie de succes pe termen lung, ci vor sa dea cat mai multa teapa pe termen scurt. Chiar daca a 14 lei un sandwich, romanul il va cumpara doar pentru a vedea ce gust are sau pentru a-l pune pe facebook… asta pe termen scurt. Reteta de afaceri original romaneasca.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube