MyMovie aduc Blu-Ray la precomandă

Citeam ce zice Radu si ma miram de ce zice el acolo ca oamenii tocmai mi-au dat alt banner la schimb cu subiectul respectiv. Am dat un mail scurt si m-am lamurit.

MyMovie fac o campanie de promovare a formatului HD in Romania, avand o lista de filme pe care le aduc cu precomanda in perioada 10 decembrie – 10 ianuarie. Iar la fiecare doua blurayuri cumparate al treilea este gratuit.

Dracula sau 7 ani in Tibet mai merg, dar parca mergea si un Godfather sau ceva clasice.

Si daca tot s-a inchis Videomax, poate isi cumpara romanii blu-ray-uri si nu se uita la ele pe monitoare de 15’…

filme, romania, tech

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Eu mai degrabă m-aș uita la un SF in HD. Restul filmelor sunt ok și DVD, dar SF-urile cu multe efecte speciale gen Star Wars, Alien și alte chestii mi se par cele mai pretabile pentru high definition.

    00
  2. am cumparat acu 2 sapt un playstation3 si a venit in pachet cu spiderman3 pe BluRay si spre rusinea mea vreau sa zic ca pana sa vad dvd`ul in cutie nu mai auzisem de blu-ray :-/

    00
  3. Si eu mi-am luat un PS3 acum cateva zile si am inceput sa ma uit dupa filme pe BluRay, dar la noi sunt mult prea scumpe si mult prea putine filme. Pe Amazon sau Sendit gasesti mult mai multe la preturi pana la jumatate fata de ce e la noi.

    00
  4. Ha ha! De ce sa vreau scandal? Voiam doar sa-l pun la punct pe moldoveanul ala care na pacaliesti cu fidu`. :D Eu nu vazusem nicaieri cuvantul „precomanda” cand am facut print-ul si am scris ce-am scris.
    Totusi, baietii sunt simpatici si foarte…comici. De exemplu, au in stanga jos o caseta care se numeste „noutati”. Si acolo, acum, la ora asta, scrie asa: „23-11-2007
    Asteptarea a luat sfarsit! MyMovie.ro va prezinta:

    Noutatile anterioare”
    Asadar, de acolo inteleg ca pe 23.11 MyMovie a rupt tacerea si ne-a prezentata noutatile anterioare. :))

    00
  5. Haha, tare faza cu noutatile.
    Ca serviciu, in ansamblu, MyMovie sunt decenti, mult peste dol.ro si parca putin sub Videomax (mi-e dor de Videomax…)
    Pe partea de Blu-ray vreau mai multe titluri, ceea ce e in Romania, la ora actuala, este o gluma, nu stiu cum se asteapta cineva sa explodeze vanzarile cu 10 titluri disponibile pe piata.
    Oare cati posesori de playere blu-ray sunt in .ro? Cred ca majotitatea au PS3 si, ca si Maddy, nu au auzit in viata lor de blu-ray sau de HD. Cred ca pe asta a mizat si Sony – PS3 trage in sus formatul.

    00
  6. Nu stiti sa „montati” imaginea de blu ray? :)

    00
  7. Sa nu uitam din aceeasi categorie (cu sendit sau amazon) si shopto.net, magazin foarte serios care trimite recomandat si da sms cand pune produsul la posta.

    Nu fac reclama, dar cred ca romanul care vrea sa dea banul pe ceva original si nu sa pirateze tot ce-i pica in raza vizuala trebuie fie la curent cu toate optiunile care-i sunt disponibile.

    00
  8. caut filme documentare pe blu-ray, (se pot vizualiza pe amazon.com), dar nu se gasesc la noi. ma poate ajuta cineva?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.