Serial nou: “Go on”

Pentru că “Anger Management” şi “Retired at 35” s-au terminat (al doilea a supt cu graţie sezonul ăsta), iar “Weeds” s-a fumat după al doilea sezon, marţi a avut premiera “Go on”, un serial nou, cu Matthew Perry în rolul principal.

Primul episod a fost aşa şi aşa, dar serialul promite.

go-on-pilot

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Anger Management nu s-a terminat, s-au mai confirmat vreo 2-3 sezoane daca tin bine minte. De Weeds nu stiu, nu mi-a placut primul episod si nici ca l-am mai urmarit. Mie unu’ mi-a placut Go On, dar de altfel mie nu mi-a displacut nici Mr. Sunshine, probabil pentru ca imi place prea mult de Matthew Perry ca sa nu imi placa ceva facut de el.

    00
  2. Zoso» Weeds este un serial excepţional, cap-coadă.

    00
  3. hai ca poate reuseste Perry sa faca ceva de succes dupa ce Mr. Sunshine went bust. Anger Management e slabut de tot, dar poate isi dau seama si isi revine Charlie prin sezonul 2.

    00
  4. Weeds un serial frumos si interesant, ultimele 2 sezoane au scartait! Anger management e o porcarie, cred ca cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii ani, m-am uitat la 2 episoade, si l-am sters cu totul! Glume proaste, scenariu prost, actiune fortata, si actualul two and a half men e de 100 de ori mai bun decat anger management!

    00
  5. si eu zic ca e exceptional Weeds, la fel si Cali-fornication :P

    00
  6. Daca Weeds s-a fumat…poate ultimul sezon e mai lame, da era normal ca dupa atata timp cat sa mai invarta o idee. Cu toate astea e cel mai bun vazut de mine alaturi de Californication, ca zicea cineva mai sus…

    00
  7. Chanandalor Bong FTW :)))
    Cine stie Friends, cunoaste.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.