Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$
31 comentarii
NOU
#1
MadMike
Intr-adevar, gheata-n tuica sau in vin este cea mai proasta alegere pentru a-ti raci bautura. Bine domnu’ Gabeeen! PS: Stai bine cu alcoolmetrul, nu te-ai inrosit deloc
Adevarul e ca trebuia si un astfel de tutorial. Ar fi bine daca ar face un ghid-serial despre cum si CAND se bea tuica/palinca si cu ce mancare se poate asocia…
Foarte tare, are multe video-uri interesante gaben!
00
NOU
#6
Andrei
foarte tare!
00
NOU
#7
Bordei Alexandru
Buna lectie insa practica este interzisa copiilor sub 18 ani
00
NOU
#8
mihai
Nu stiu din ce parte a Maramuresului este dl. Gaben, dar eu am fost o data la Borsa si baietii de acolo mi-au zis ca iti iei bataie daca bei tuica si nu palinca. Cica scopul in viata al tuicii e sa devina palica.
00
NOU
#9
oreste
banuiesc ca tuica la PET are cel mai bun gust
00
NOU
#10
Dominus
no uite asta bea ca un adevarat:
00
NOU
#11
frm
de acord cu Mihai; asta e un manual de beut palinci; tuica ii aia de-o bei cu cana de cacaua cand ti-e sete de la palinca
Abia astept tutorialul de halit slanina cu ceapa sparta si un pic de branza. Sa vedem scheme de respirat, alea, alea.
00
NOU
#23
cata
nu trebe beuta la rece ca moleculele misca mai greu si dup-aia e mai greu de scos afara cu respiratia si curge mai jos spre ficat rinichi si gaura neagra (de la gaben mai jos si la noi aialalti) la mijloc. ascultati la mine ca-s doftor in fizica
00
NOU
#24
Programare Sociala
În bidonul ăla de plastic avea apă.
00
NOU
#25
je
Sa-i zica cineva ca daca tot se apuca de facut filme, sa se uite in obiectiv, nu la ecranul in care se vede pe el. Nu de alta, dar parca nu vorbea cu noi, asa zisa audienta, ci cu el insusi.
Materialul e pentru românul cât de cât răbdător şi cât de cât mergându-i capul. Mulţi beţivani beau din sticlă că le tremură mâna şi dau pe jos din păhărelul cu „6/49 trăiesc, Adio mamă, adio la Paris”.
@Mihai – tuica de 65 de grade, dupa cum e cea prezentata in tutorial, e palinca :). Termenii sunt oarecum intersanjabili in Maramures, diferenta subliniata de cei din Borsa e fata de tuica facuta in sud, care are 30 de grade (ceea ce, conform maramuresenilor, nu e nici macar febra ).
@costin – esti tu pe langa. Toata lumea, de la profesor universitar pana la sudor matriter, stie ca tuica buna se tine in PET. Face parte din farmecul ei, daca vrei
00
NOU
#31
Mihai
@Jordan Ai dreptate, asa stiam si eu ca tuica e totuna cu palinca si are intre 50 si 65 de grade. Eu nu ii mai zic asa ca am patit-o cand am ajuns odata prin sud si am cerut tuica mi-au dat febra. De atunci ii zic palinca sa inteleaga tot romanul si sa nu ma mai otraveasca. Referitor la depozitare, si eu folosesc PET-ul si nu trebuie sa fiu profesor universitar dar stiu ca atunci cand ma imbat tare, de incep sa arunc una alta, sticla se sparge, dar PET-ul nu.
Intr-adevar, gheata-n tuica sau in vin este cea mai proasta alegere pentru a-ti raci bautura. Bine domnu’ Gabeeen! PS: Stai bine cu alcoolmetrul, nu te-ai inrosit deloc
@MadMike: vinul cu gheaţă e poplar https://zoso.ro/viata-mea-extraordinara/
Adevarul e ca trebuia si un astfel de tutorial. Ar fi bine daca ar face un ghid-serial despre cum si CAND se bea tuica/palinca si cu ce mancare se poate asocia…
Oare cate duble a tras?
Foarte tare, are multe video-uri interesante gaben!
foarte tare!
Buna lectie insa practica este interzisa copiilor sub 18 ani
Nu stiu din ce parte a Maramuresului este dl. Gaben, dar eu am fost o data la Borsa si baietii de acolo mi-au zis ca iti iei bataie daca bei tuica si nu palinca. Cica scopul in viata al tuicii e sa devina palica.
banuiesc ca tuica la PET are cel mai bun gust
no uite asta bea ca un adevarat:
de acord cu Mihai; asta e un manual de beut palinci; tuica ii aia de-o bei cu cana de cacaua cand ti-e sete de la palinca
Uite cum ajunge Gabi al nostru celebru :)))
@nihasa, cunoscandu-l pe Gabi, iti spun ca i-a iesit din prima!!
‘How to drink vodka and stay sober’ e pe net.
Super lectie
Indiferent cate duble a tras, cred ca tot prima a fost cea mai reusita
de unde putem achiziționa tricouri cu el?
hahhaha ce smecher o sa incerc si eu! ?Cred ca ma apuc sa beau tarie daca merge tehnica asta! :))
Magia a durat până a scos PET-ul. Păcat de restul sfaturilor, care sunt valabile.
Asta e un pahar recomandat pentru asa ceva – https://freshome.com/2017/12/14/enjoying-good-life-elegant-cognac-glasses-for-two/
Initial am crezut ca-i ceva cocalar… care ne face o demonstratie de ce stie el mai bine…sa se imbete ca porcu…
Insa m-am inselat – omu-i belea
Ba, inca o dubla sigur n-a tras, da inca o dusca, sigur a bagat, sau baga acuma!
tuica de pruna ingrasa?zic
Abia astept tutorialul de halit slanina cu ceapa sparta si un pic de branza. Sa vedem scheme de respirat, alea, alea.
nu trebe beuta la rece ca moleculele misca mai greu si dup-aia e mai greu de scos afara cu respiratia si curge mai jos spre ficat rinichi si gaura neagra (de la gaben mai jos si la noi aialalti) la mijloc. ascultati la mine ca-s doftor in fizica
În bidonul ăla de plastic avea apă.
Sa-i zica cineva ca daca tot se apuca de facut filme, sa se uite in obiectiv, nu la ecranul in care se vede pe el. Nu de alta, dar parca nu vorbea cu noi, asa zisa audienta, ci cu el insusi.
multumesc mult de promovare. nu stiu daca se obisnuieste…. adica nu stiu ce trebuie sa fac in cazul acesta… dar, multumesc!
Materialul e pentru românul cât de cât răbdător şi cât de cât mergându-i capul. Mulţi beţivani beau din sticlă că le tremură mâna şi dau pe jos din păhărelul cu „6/49 trăiesc, Adio mamă, adio la Paris”.
mai bine nu..prostii sa ramana asa cum sunt:D
hahah, prea tare omul ! :))
@Mihai – tuica de 65 de grade, dupa cum e cea prezentata in tutorial, e palinca :). Termenii sunt oarecum intersanjabili in Maramures, diferenta subliniata de cei din Borsa e fata de tuica facuta in sud, care are 30 de grade (ceea ce, conform maramuresenilor, nu e nici macar febra ).
@costin – esti tu pe langa. Toata lumea, de la profesor universitar pana la sudor matriter, stie ca tuica buna se tine in PET. Face parte din farmecul ei, daca vrei
@Jordan Ai dreptate, asa stiam si eu ca tuica e totuna cu palinca si are intre 50 si 65 de grade. Eu nu ii mai zic asa ca am patit-o cand am ajuns odata prin sud si am cerut tuica mi-au dat febra. De atunci ii zic palinca sa inteleaga tot romanul si sa nu ma mai otraveasca. Referitor la depozitare, si eu folosesc PET-ul si nu trebuie sa fiu profesor universitar dar stiu ca atunci cand ma imbat tare, de incep sa arunc una alta, sticla se sparge, dar PET-ul nu.