Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

  1. astia de unde or fi furat?

    00
  2. cei de la romania libera citeaza sursa. hit nu citeaza. asta cred ca era ideea ;)

    00
  3. Sunt surse din care preluam in sistem de parteneriat informatia. Am decis sa nu mai folosim surse din simplul motiv ca pana acum o luna eram plagiati si furati ca in codru. Din nefericire exemplele astea nu au fost observate de nimeni. Exemplele au fost indosariate si pastrate daca esti curios (sunt cateva zeci de site-uri care preluau de la noi integral fara a cita sursa). Oricum, toata informatia preluata pe Hit.ro este preluata in sistem de parteneriat. Inainte sa mai acuzi te rog informeaza-te, mai ales ca esti jurnalist la baza. Mailul nostru este redactie@hit.ro. btw .. iti multumim ca ne citesti site-ul.

    00
  4. Ah, deci daca te copiaza cineva, poti copia si tu pe altcineva si e ok. Imi place cum functioneaza site-urile de stiri.

    As putea sa bag mana in foc ca a primit informatia pe mail si ca nu v-a citit direct :))

    00
  5. Flo, esti penal :) Scrie clar in limba romana mai sus ca au parteneriate si tu te faci ca nu vezi. Citesc Hit.ro de mai bine de un an si iti spun ca sunt cei mai buni pe felia lor. Cat despre Zoso il citesc tot cam la fel. Atacurile de mai sus sunt gratuite. In presa de it 99% din articole provin din surse externe, wite si la chip.ro si la go4it etc … parerea lui pcnews am inteles-o, e concurentul mai sarac, da tu ce vrei sa spui?

    00
  6. Citesc si comentez destul de des stirile de pe hit.ro. Am observat ca uneori stirile aparute la ei pe site le pot citi mai devreme pe alte site-uri, cel mai frecvent le-am gasit pe chip.ro. Dar farmecul lui hit.ro este ca are mai multi utilizatori care comenteaza aceste stiri, unii aiurea, altii la obiect. De asemenea hit.ro are o rubrica hit.tv cu interviuri si prezentari de produse software, hardware si IT care, desi mai poate evolua si o sa si evolueze, este destul de buna. Asadar hit.ro ofera mai mult din punctul meu de vedere.
    Oricum hit.ro si-a precizat mai sus punctul de vedere.

    00
  7. Cred ca se numeste imprumut :D

    totusi , au facut o munca de traducere nemaipomenita …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube