aXXo, frate!

Inamicul public numărul unu al Hollywoodului şi-a postat zilele trecute cel de-al 1.000-lea film pe internet: „Mirrors“, un horror cu Kiefer Sutherland, produs în România. Un record greu de egalat, relatează „The Independent“, al unuia dintre cei mai prolifici şi mai constanţi useri care alimentează portalurile de tip torrente.

Link. Geez, ce înseamnă să fii blondă la ziar…

Tâmpeniile din articol sunt întrecute de idioţii care comentează acolo.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

35 comentarii

  1. si vorbesc de axxo de parca ar fi candlejack incrucisat cu chuck norris, aproape ma cac pe mine de frica in timp ce citesc:)

    00
  2. Tragic e că majoritatea pun botul la ce scrie în ziar. Încă mai ține treaba cu „a scris în ziar, tre’ să fie adevărat”.

    Ah, well, nimeni n-are nevoie de-o poplație care să-și folosească creierul și să gândească. Doar tre’ să le vinzi rahaturi și să aibe cine să voteze după ce le arăți micul, berea și maneaua…

    00
  3. Cand unora li se dau subiecte fara sa aiba habar de continut…

    00
  4. tare mi-e teamă dacă porcăria aia de articol a apărut şi în print. da’ ştii ce, tre’ să-şi facă şi ei publicitate cumva, nu crezi? îţi dai seama că dacă linkul devine poplar pe trackerele de la noi EVZ are spike de trafic, nu?

    00
  5. Tinand cont ca pirateria e in floare, nu e mirare sa apara si recorduri de genul asta. Nasol totusi cu „traducerea” articolului…

    00
  6. oricum cine e in spatele acestui pseudonim le face paguba mare la incasari :D
    este doar cineva angajat unde trebuie si foarte bine pregatit in domeniu… daca nu reusesc sa dea de el.
    foarte bine il asociaza cu Robin Hood… toti actorii astia sunt plin de bani filmeaza o luna …doua, trei… cinci si iau mai multi bani decat le-ar trebui pentru 1 viata.
    OFF TOPIC… o parere despre moartea dubioasa a lui Mircea Stănescu :D

    00
  7. Scuzele mele. am vazut postul cu mortu’ dupa… criteriu de sortare dupa data :D

    00
  8. Parca vad ca il gasesc pe ala si e adolescent din Balta Alba :)))

    00
  9. @adspediaRO: ciocăneşti din deal. si face warez de pe dialup :)

  10. Recunosc ca am avut cautari pe torenti doar cu 4 litere aXXo e super tare gagiul si ce a postat e ok ripuit si bine facut habar nu am cine e stiu doar ca e tare si ca face chestia asta (presupun) din pasiune.
    Bravo lui si cine il critica clar e un ipocrit care spune ca se uita numai la DVDuri originale si ca nu a luat piraterii de pe net.
    PS Vorbind de romani si piraterie pun pariu ca si copii lui BOMBONEL bashinuta parlamentara cu oua de numarat au dat jos piraterii si pornoace poate chiar si fica lui Base are pe laptop un xp piratat.

    00
  11. Errr, omul a uploadat mirrors pe 15 decembrie, a mai pus 17 filme de atunci pe mininova si nu stiu cate pe piratebay. Duduia e un pic in urma.

    00
  12. @zoso: da, doar ca pe dial-up il poate deranja zgomotul de la clantanitul dintilor proprii si personali, ca modemurile alea de 56K prind zgomote si se decupleaza.

    Sigur si la „aXXo” un X e in plus, da ii tremura mana de frica si asa l-a lasat.

    Asa am patit si eu cand la fiica-mea i-a gresit cu 2 litere numele tampita aia de la primarie.

    Hai ca e misto articolul lu fatuca :)

    00
  13. LaXXo frate-ncolo de treaba! :)

    00
  14. trebuie sa imi fac si io tractor de asta de torenti sa inund lumea :P sa ma bat cu „The Scene” in ripuri =)))

    Ps: semnatura „DVDrip-aXXo” e cea mai tare gogorita din tot articolul =)) punem pariu ca e blonda si stie sa inchida pc-ul doar de la butun??????

    00
  15. @A.Faith: pai in print e aparut.

  16. L-am citit de duminica. a fost lectura perfecta pe WC. era bookmarked, dar ai fost mai rapid.

    00
  17. Or sa-l gaseasca pe axxo cand il gasesc si pe bin laden. ‘Aidi bai sa fim seriosi, ca daca era de gasit il gaseau de multa vreme.

    00
  18. bwuh?
    tipa clar a tradus mot-a-mot .. nu prea si-a folosit aXXonii din dotare.

    00
  19. Filmele care mi-au placut anul trecut se pot numara pe degetele de la o mana si la acestea am cumparat dvd-urile originale. Sa nu se supere domnii de la Hollywood dar pentru restul gunoaielor pe care le scot ei preferam metode alternative. Sunt mai ecologice.

    00
  20. ps: sterg si comentariile idiotilor care au impresia ca noi n-am auzit de scena si de alte manele…

  21. deci prima oara a aparut in 2005 cand era un adolescent singur nascut insa in 1972. la 33 de ani adolescent? pana mea, ce bine ma simt, imi las iar parul lung si-mi tai blugii. oare la ce facultate sa dau?

    00
  22. heh, chiar ca aXXo e singuru vinovat !! acum ca l-am gasit sa-l ardem si Hollywoodu` o sa fie iar pe plus

    00
  23. De aXXo stiam mai de demult, dar aveam senzatia ca sunt torrente fake, pana cand am luat unul si mi-am dat seama ca e real.

    00
  24. we <3 aXXo

    00
  25. @n4pst3r666: nu te-ai inselat, au aparut destule torrente fake semnate axxo.

    00
  26. Dom’le, aXXo asta e inamicul public numarul unu, cum fura el filmele alea si le plaseaza online…mama lui de ”Robin Hood modern”.

    Lasand la o parte ca nici acum vanatorii de cai verzi pe torenti nu sunt siguri ca e vorba de un individ sau de un grup, multe release-uri aXXo sunt R5 recodate, luate de la hosti mai simpatici si cu accent rusesc.

    00
  27. @zoso: yep, ne ducem dracu’ !

    acum o să-mi aud colegii intelectuali vorbind despre pericolul care vine de pe internet: AXXO!

    00
  28. @krossfire: ai ratat ocazia de a tacea, scotand pe gura niste prostii.

  29. aXXo este un brand in lumea torrentelor pentru amatorii de DVDrip-uri. Putini reusesc sa ofere ripuri de 1 CD de calitate atat de constanta. Nici macar nu ma mai obosesc sa dau jos un film pana cand nu apare DVDrip-ul lui. (In fine, altii nu se obosesc pana nu apar HD-urile, da’ aici iesim din problema :))

    Tin minte ca la un moment dat acum vreun an jumate a luat o pauza de vreo 2 luni, de era maaare jale, nu mai stiai ce sa dai jos :D

    Brand, baby, brand.

    00
  30. cum e mirrors?

    00
  31. @zvoner: aXXo şi-a revenit în perioada în care şi-a revenit şi Demonoid. în ziua când am aflat am băut în cinstea lor :D . sunt curios când o să apară HD aXXo release.

    00
  32. hai ca am ras putin la articolu ala.

    cat despre axxo, doar un k****.. acum ~2ani, cand am tras asa ceva erau doar releasuri scene redenumite.

    bine zici meekuule

    00
  33. Uite de unde a copiat materialul:

    00
  34. bah, cic-a murit axxo

    00
  35. N-a murit :)).Da intradevar nu a mai uploadat un film de 2 luni…dar a luat o mica vacanta :).E inca logat pe sait`urile unde poseteaza de obicei torrentele :p

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.