Daţi-le şi ăstora un cinci lei acolo

Poliţiştii spun că nu vor mai face ore suplimentare în perioada alegerilor dacă Parlamentul nu adoptă legea ce prevede majorarea salariilor poliţiştilor cu 10%.

Liderul sindicatului poliţiştilor susţine că, în cazul în care nu va fi adoptată în luna noiembrie noua lege a salarizării poliţiştilor, aceştia vor refuza să mai asigure paza sacilor şi a secţiilor de votare în orele de după încheierea procesului de vot din 30 noiembrie. (sursa)

Nu-i aşa că merită şi ei o mărire de salariu? Că doar fac o treabă atât de bună cu circulaţia şi cu prinderea infactorilor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. era de asteptat, daca profesorii, sanitarii si functionarii au cerut si partial primit mariri, lor de ce sa nu le „dee”, ca tot e sezonul

    00
  2. Deci lasati profesorii care educa tineretul, lasati functionarii care fac sa mearga topt sistemul.. hai sa platim coruptii :) A crescut valuta, deci si pretul la vile/piscine/masini

    00
  3. era de asteptat sa inceapa sa ceara toti mariri…. sunt curios daca o sa le acorde :)

    00
  4. off topic : ai umplut spatiul destinat reclamelor:)

    00
  5. Incredibil. Intr-o perioada de criza financiara, in care orice manager cu capul pe umeri isi evalueaza foarte atent cheltuielile, toti se trezesc sa ceara mariri de salar. Culmea e ca au sanse sa primeasca!!!

    Trag nadejde ca se va intampla ca in Ungaria. Le acorda mariri de salar dar, in scurt timp, disponibilizari in masa.

    00
  6. Problema e ca politistii au deja salarii mari.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Ce mai citesc alții

logan ruginit
citylink se inchide