Buzatu nu a turnat, așa că…

…este răsplătit bine:

Curtea de Apel Iași a decis eliminarea tuturor înregistrărilor efectuate în timpul anchetei de către omul de afaceri Emil Savin și un angajat al acestuia, Iulian Bârzu, precum și declarația unei martore. Curtea de Apel Iași a decis vineri, 25 octombrie, că rechizitoriul procurorilor DNA a fost întocmit nelegal. (sursa)

Cam asta este justiția pe care o apărăm. Asta este DNA. O glumă.

Într-o țară normală s-ar lăsa cu demisii, de la ministrul Justiției în jos. Dar la noi merge. Până la urmă e bătrân, ce rost mai are să îl bagi la pușcărie? Eventual să fie repus în funcție, că plânge județul după el.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Maine, poimaine, resping si proba de netagaduit a banilor gasiti in portbagaj pe motiv ca erau de la Monopoly.

    Au muncit oamenii aia zile si nopti la inregistrarile alea doar ca sa fie respinse. Bine ca macar sunt platiti la luna si nu la caz inchis cu condamnare definitiva.

    Comentariu apreciat.700
    • Pai sa mai munceasca un pic sa faca niste intregistrari si cu aia care au decis eliminarea probelor.
      Si sa le faca pierdute prin vreo redactie pe undeva.
      Ca daca nu .. seamana a barter, ei fac ceva, ceilalti altceva si se doarme linistit.

      Comentariu apreciat.380
    • Nu pot să mă gândesc cât de frustrant trebuie sa fie asta. Muncești pe rupte sa ai dovezi clare, și când zici că bagi lepra la pușcărie intervine una și mai mare.

      Comentariu apreciat.350
    • Asta e in-justiția supervizată de CCR, dregătorii Ciordache și Bubosu, semințe puse de Născase…

      210
    • @Corectortind
      Am mai spus si mai sus. Nu cred ca se mai frustreaza nimeni ci e doar un mare blad intre tabere.
      Eventual isi mai arata coltii cateodata dar pe urma cad la pace.

      110
  2. Eu m-am cam saturat de sintagma asta cu justitia pe care o aparam. Nu o mai aparam de mult, am avut niste incercari timide dar acum niste ani. Cred ca e clar ca n-o mai apara nimeni.

    Comentariu apreciat.420
    • Noi îi apărăm onoarea nereperată. Ne felicităm reciproc și ne dăm premii în cerc în timp ce ei sunt la rupere in spate toți.

      81
  3. Avand in vedere ca mita a fost de peste 200k euro putem considera ca au fost bani destui pentru ungerea judecatorilor. Ceva de groaza. DNA Iasi trebuie sa se reprofileze, cu politicienii nu au nicio sansa. Clanul PSD PNL Alexe Chirica devine de neatins.

    200
  4. Camera DNA era neomologata, fara filtru UV si astfel parul lui Buzatu arata nenatural iar filmarile difuzate ilegal de televiziuni i-au atins demnitatea si i-au lezat imaginea publica.

    Comentariu apreciat.320
  5. Sa aveti grija ce votati… daca avem fani usl pe aici.

    200
  6. NOU
    #11

    Acum se pot pensiona linistiti, si procurorii si judecatorii.

    200
  7. Lasati justitia in pace. Gata, functioneaza. Incetati.
    V-a zis-o si nenea ala bonom, viitorul presedinte. Genul ala de persoana care seamana cu unchiu ala linistit care cand se imbata spune glume porcoase si toti rad de rasul lui.

    Voi va dati seama ca daca hitler arata si vorbea ca ciolacu ala facea holocaust cu un sfert de planeta si toata lumea isi vedea de treaba?

    190
  8. Deci omul prins in flagrant, cu politie, jandarmi, procuror, televiziuni… cu 2500 de bancnote de 500 de lei in geanta, probabil toate tiparite de BNR pe luna aia… e bine mersi.

    Daca un astfel de caz, cu un baron local care tine sarac unul dintre cele mai sarace judete din Romania e tratat asa, inseamna ca ne meritam soarta… in orice tara decenta probabil erau inchisi toti implicati in faza asta… pe o parte sau alta.

    Comentariu apreciat.310
    • individu ar avea o avere de vreo 50 milioane de euro, omu declarandu-se un comunist convins… banuiesc ca se considera sarac in comparatie cu alti colegi de grup infractional…

      100
  9. Sinistră figură această Savonea. Zici că-i Cruella + Morticia Addams.

    210
  10. Cand intri in politica si mai apoi avansezi in functii ti se spune vorba lui Viktor Orban si al udmr-istilor, care spune:
    „-Nu lasam pe nimeni in urma”

    70
  11. Psihopata aia de nevasta-sa n-a avut nicio revelație transcendentala? Sau ala micu’, de ajunsese sa meargă la ferma de porci cu mașina de împrumut. Sau amanta, nasoala aia care avea comportament de comandant de detașament. Bieții oameni…

    80
  12. Știți ce e aia ANRP ?
    Ideea entității asta a fost terfelită de combinațiile care se fac cu despăgubirile.
    Multi politicieni, multe vedete, au cumpărăt drepturile de despăgubire de la cei îndreptățiți. Chiar și nea Jiji (prin nepoți) a luat vreo 100 milioane euro (da ați citit bine). Nuti Udrea de vreo 80 milioane euro (probabil a intrat la răcoare pentru că a crezut că nu e doar un pion și că poate să țină mai multi bani pentru ea).
    De ce preambulul ăsta: este o adevărată mafie care ia dosarele de valori mai mari, la care cei care ar trebui sa fie despăgubiți sunt septuagenari/octogenari (majoritatea dosarelor sunt intenționat ținute cu anii la sertar, sa îmbătrâneasca oamenii) ,și care sunt contactați pentru a-si vinde parțial/integral drepturile de despăgubiri. Dosarele celor care acceptă sunt scoase rapid de la dosar, ba mai mult sunt inițiate de cumpărători, procese de creștere a valorile despăgubirilor. Și coincidenta, acele procese se rezolutioneaza rapid (în câteva luni) . Reamintesc că e vorba de dosare care până atunci , stăteau neanalizate de 10-15 ani.
    Acum, sa ne întrebăm, cât câștigă din povestea asta, angajații ANRP și judecătorii ? Mda, ‘justiția’…
    P.S. : am asistat la un notar, la formalitățile prin care un intermediar de tranzacționare drepturi, a făcut într-o zi , cam 1 milion de euro…eu îmi luasem 2 ore liber de la corporatie, urma să mă întorc sa sclavagesc…
    Așa că, sunt bani, știe psd că poate creste la anul TVA, taxe, impozite…

    160
    • Știu perfect ce-i aia ANRP. Mă judec de 13 ani cu ei, schimbă legea cum au ei chef .
      Vor să mă despăgubească cu 100.000 de coco pentru – printre altele – 25 de hectare de vie. Orientativ, un hectar e cam cât un teren de fotbal, plus/minus…
      M-au pus să demonstrez că sunt strănepotul străbunicilor mei… n-ar mai vedea lumina soarelui…
      Justiția? Cum zicea Eminescu: o vorbă de dânșii inventată…

      30
  13. A venit cam tarziu decizia asta, daca venea mai devreme avea timp sa prinda un loc eligibil pe listele PSD la Parlamentarele de peste o luna.

    130

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube