Poliția nu vede copiii de la volan, că stă cu radarul după aglomerație…

Poliția nu vede fazele astea, este ocupată să stea cu radarul în boscheți.

Ieri, de pildă, ignorau complet coada formată și stăteau cu radarul să nu cumva să accelereze cineva după ce trecea de aglomerație. Că atât îi duce capul pe șefii lor, că ăia i-au trimis acolo, ăștia de stăteau cu radarul nu gândesc nici măcar atâta, ei de aia s-au angajat în poliție, să nu mai folosească capul decât ca să nu le plouă în gât.

Și tot ei se supără că zice lumea că sunt capete de cretă, incompetenți, lași, corupți și colaboratori ai interlopilor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Ăștia s-au angajat în poliție ca să frece menta 20 de ani și să se pensioneze la 45 fără să gândească. Sunt incapabili de gândit, facultatea asta mentală le e complet străină.

    Comentariu apreciat.510
    • Tu iti inchipui ca s-au facut politisti pentru un loc in Rai?
      Etica nu exista in societatea romaneasca, iar otice organ de stat este de sus pana jos corupt.
      Asadar toti asteapta sa treaca cele 8 ore de program mimand activitatea.
      Birocratia si *utaiul sunt la ordinea zilei oricum, deci targetul este simplu: stai cuminte si asteapta pensia.

      150
  2. Politia nu vede copiii la cersit, copiii in baruri, copiii la pacanele… nu-i vede pentru ca e mult mai usor sa nu faci nimic decat sa faci orice.

    Comentariu apreciat.460
  3. Copilul la volan de Beamve, hîn pampuci, că așa a văzut și la valoarea de ta-so. Centura nu este obligatorie până la paișpe ani 😉

    Comentariu apreciat.250
  4. Eu nu inteleg de unde boala asta cu acceleratul de F1 dupa ce se termina mersul in coloana? Si cel mai des observ asta pe autostrada, mai ales dupa un accident. Si acum inteleg de ce sunt frecvente cazurile cu 2 accidente la intervale de cativa km. Pentru ca se trece de accident si se da forja si nu se pastreaza distanta, inevitabil apar momente de franare cauzate de neacordarea prioritatii si iar accidentul.

    1013
    • Ne e frică de interlopi să nu ne șicaneze.

      Alteori mașinile au cuplu mare. De afară pare accelerat nebun, dar dinăuntru nu se simte nimic special.

      241
  5. O să lansez o provocare aici pe blog. Sunt curiios dacă exista un programator priceput să extraga din Waze numărul de echipaje de poliție raportate pe zona municipiului Brașov în timp. În sensul că trece luna și nu vezi niciun echipaj de poliție iar așa prin 25 îi apucă hărnicia (la ora la care scriu acest mesaj sunt 6 echipaje raportate pe Brașov, deh foame mare înainte de Black Friday).

    Vreau să extrag datele din Waze și după un an de statistici să le arăt cu dovezi irefutabile că sunt căcanari, că se fac că lucreaza si că ies pe traseu doar la sfârșitul lunii ca să-și facă norma de amenzi stănd cu radarul în boscheți (sau la poduri cu limită de viteza 40 km/h).

    PS: Probabil ați văzut știrea cu orădeanul care din 2016 a vândut pe OLX de 2.5 milioane de lei. O să tot vedeți astfel de articole în zilele care urmează. Se apropie Black Friday, vin sărbătorile, voi chiar credeți că viermii ăștia de functionari publici dau bani pe cadouri?

    182
  6. Asta cu radarul amplasat la coborarea podulului cred ca o invata la scoala de militie.
    Prima mea amenda de radar acum vreo +30 ani am luat-o in Timisoara la coborarea de pe podul de pe Calea Sagului. Si acum, dupa 30 de ani, tot acolo stau cu radarul, dar doar in weekend ii vad, cand pleaca/vin Timisorenii acasa din Caras. Mai ales ca zona are o viteza legala incerta, Robu a pus 70 km/h, Fritz cred ca a redus viteza la 50km/h, dar indicatoare nu am vazut.

    Mai aveau un punct de lucru la coborarea de pe podul de la fosta fabrica de tigarete, dar cred ca au abandonat zona, probabol nu era profitabila.

    120
  7. mi-ai dat fatalyti cu „au capul pe umeri doar ca să nu le plouă în gât!!!” sau decât sau cum vrei tu…

    25
  8. Ba, esti nebun? Deci, ala posteaza clipuri cu acel copil care conduce, apare si nr. de masina, si politia nu face nicmic?
    Cred ca le teama ca sunt acuzati de discriminare, chiar de Gelu,

    160
  9. Cel mai scarba mi-e de politisti. Bine, si de agentii imobiliari, dar pe aia poti sa ii mai injuri, sa una alta. Maxim iti iei bataie daca nu ai calculat corect..
    Dar cu scarbele alea intri si la ultraj daca vrei sa le zici ceva. E si frustrare, nu doar scarba.
    Nu pot sa descriu indeajuns ce scarba mi-e de ei.

    90
  10. Pe Minerva se fac ture, in special retardatii pe 2 roti cu mizerii care au tobe modificate. Pe linga urletul motorului dus in 10-12000 rpm, tobele goale sint de vis. Toata porcaria are loc de la h2300 in sus.
    Am facut sesizari catre Primarie de n ori. Pun o zi sau doua o masina de ceva militie locala in parcare, loazele din ea dorm sau sint pe net, deci s-au luat masuri.
    De la urcarea pe podul de la Kronospan si pina dupa Hanul din Ardeal fac 20-30-40 de minute, ca e miez de zi sau ora de virf, situatia e aceeasi. Fara accident pe DN13, sau alte minuni. Militie? Asta e gluma mileniului.

    20

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube