Poliția Română încearcă să distragă atenția…

…de la prostia și incompetența de la Sibiu, când au oprit mașinile în drum ca să prindă un hoț de mașini.

Cum? Păi, au dat un comunicat că au făcut percheziții și au dus la audieri persoane suspectate în cazul crimei de la Arad din mai 2021.

Repet: au așteptat 3 ani ca să facă percheziții.

Parchetul General a efectuat miercuri dimineaţă şapte percheziţii la Arad în dosarul asasinării omului de afaceri, dintre care una şi la casa femeii. În acest caz mai sunt implicaţi trei complici.

Pentru că știți cum e viața, toți păstrăm dovezi ale crimei prin casă. Toți facem un colaj de articole și poze în folderul “eu l-am ucis pe tata” de pe calculator. Dacă le zici că bate la ochi se supără. Dacă le zici că sunt mizerabili și incompetenți se supără.

Și dacă văd că nu ține asta, vor mai încerca altele. Ceva arestare de interlop, ceva captură de traficant de droguri care nu a plătit protecția. Sau poate au noroc cu ceva accident nasol și lumea uită și de prostia și incompetența lor, și că le-a luat 3 ani să facă niște percheziții. Băăăăă, ăia puteau pleca în străinătate de 1.200 ori până acum. Puteau muri de bătrânețe sau cine știe cum. Poliția netulburată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. Stai ca imediat apar stirile cu ” Perchezitii la clanurile interlope din … „!

    Comentariu apreciat.551
  2. Cât timp nu se găsește un ministru de Interne suficient de tare-n instalație să-l zboare pe Despescu, poliția va rămâne de râsul curcilor. Mai grav, de râsul infractorilor.

    Comentariu apreciat.831
  3. Tehnic, 3 ani și 5 luni.

    202
  4. Pai au facut si descinderi la Gaiesiti si Sintesti….lucreaza baietii

    121
  5. Ieri te iei de SRI, azi de politie, maine te plangi ca e o singura toaleta in celula. Vezi sa nu te caute astia de topoare.

    Si la stirea aia din Sibiu, zici ca-i scenariu din Gladiatorul dar in timpuri moderne. Il si vad pe afaceristul ala tinand-o in brate pe fiica-sa si spunandu-i ca „your failures as a daugther are my failures as a father” inainte de a se duce la fostul ginere sa-i spuna ca el e urmasul.

    Comentariu apreciat.523
  6. As pune pariu ca au prins un nimeni care a zis ca sa scape „stiu eu ceva de ala care a murit in 2021”, de aici toata distractia de acum.

    243
  7. A venit politia la usa unui vecin, il cautau ca a luat o amenda de circulatie si sa le spuna cine conducea. In acelasi timp, tiganii aia de dezvoltatori de la complex Evergreen din Iasi au o groaza de plangeri si dosare penale deschise pt. mai multe chestii, si de 3 luni n-am auzit nimic, nu pare sa fi facut ceva politia, parchetul.

    Comentariu apreciat.453
  8. Perchezitia nu o face politia, ci un procuror la dispozitia unui jude, asistati de politie. Si acolo trebuie urmate si niste proceduri foarte stricte, cu probe solide in spate. Daca nu se respecta procedurile astea, pot sa gaseasca aia si Semtex in casa distinsei fiice, ca vor fi anulate mai tarziu in instanta, pentru ca se considera probe obtinute ilegal. S-a mai vazut..

    232
    • „Băăăăă, ăia puteau pleca în străinătate de 1.200 ori până acum. Puteau muri de bătrânețe sau cine știe cum.”
      Stati linistiti, ca pana se da un verdict in justitie, vom fi toti oale si ulcele.

      121
  9. La cat de incompetenti sunt nici nu cred ca isi bate cineva capul ca sa conceapa scenarii de genul ca dam asta ca sa parem mai bine la public si sa acoperim ca am facut scut uman cu doi platitori de taxe si impozite. Adica ne mai uitam si noi la filme politiste si parca iti atrage atentia ca fiica care va mosteni toti banutii de la decedat de fapt are o relatie foarte proasta cu taticu de care stia toata lumea si urma sa fie scoasa in curand din testament …

    In loc sa mai cheltuim bani cu academia de politie poate ii obligam sa se uite la niste filme 4 ani si sigur ies mai ok.

    171
    • Prin filme femeile omoară cu otravă pusă în farfurie sau în sticluțe cu medicamente. Cine să se gândească că fetei îi plăceau bombardamentele.

      110
    • Adevarat, dar vorbim de ceva ce dureaza de 3 ani, adica a doua zi inteleg ca nu era ok sa bagi in beci fiica indurerata sa ii bagi veioza in ochi, dar in a 7 a luna cand nu ai nici o pista, in a 15 a luna… parca incepi sa intri la banuieli

      61
  10. adica politistii nu stiau ca primii suspecti sunt membrii familiei? inseamna cu n-au abonament la Netflix, AXN, HBO etc.

    Cred totusi ca pe fata o mustrat-o un pic constiinta si dupa ce si-o facut curat in sertare, s-o dus sa se predea convinsa ca fara probe nu poate primi nicio pedeapsa iar zicerea ca e vinovata o acopera cu nush ce problema psihica declansata pe fondul durerii pierderii taticului.

    102
  11. Legat de cazul de la Arad, cred ca statistica ne spune ca prima data te uiti la cei care au de castigat bani de pe urma mortii victimei… dar da.

    81

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Alte linkuri (mostly NSFW)