Știrile zilei – 24 octombrie 2024

  1. Munți . Blondă . Verde . Blondă . Blondă . Blondă . Brunetă . Roșcată .
  2. Crește prețul petrolului
    De noi e bine, că noi avem resurse naturale proprii.
  3. Jumătate din Românie se încălzește eco
    Se taie un pic pădurile, dar poluează foarte puțin…
  4. Alt sondaj, cu niște cifre noi
    A crescut Ciucă mai ceva ca cozonacii. Geoană e tot acolo, Simion și Lasconi se bat puternic.
  5. Sintești o să fie monitorizat din aer?
    Ca să ce? Nu, serios, ca să ce? Că poliția nu are curaj să intre acolo, că și ei vor să iasă la pensie repede, plus nu îi lasă primarul și cine mai are nevoie de voturi și facturi. Salut Siveco!
  6. Ginerele lui Orban vine la București
    A auzit că avem shaorma bună și democrație mișto.
  7. Europenii vor mașini hibrid
    Când au dispărut reducerile pentru electrice, au dispărut și vânzările, dar și dorința oamenilor de a salva planeta.
  8. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 2147
    • Ciuca o sa fie pe locul 4.

      262
    • Urat din partea ei sa faca misto de handicapati

      Comentariu apreciat.292
    • Ba chiar pe 5. E dupa Ciolacu, care are asigurata intrarea in turul 2, si Geoana, Simion si Lasconi, care se bat pentru locul al doilea.

      122
    • @Gogu
      Ciuca locul 5 chiar.
      Mi e f. clar din pacate locul 1 in T1 dar locul 2, 3 si 4 eu zic ca inca se joaca si in ciuda sondajelor cred ca sunt cam la egalitate toti de pe aceste locuri.

      101
    • „macar poate da o palma clasei politice chit ca asta inseamna chiar o palma data noua”

      Am mai scris zilele trecute. Asa au zis si cei care l-au votat pe Vadim in 2000. Dupa aia, partidul lui Vadim a sustinut 4 ani din umbra un guvern PSD minoritar.

      Asa au zis si cei care l-au votat pe Dan Diaconescu in 2012, pentru lupta lui cu „ciocoii”. Dupa aia, PPDD-ul s-a dovedit un simplu bidon din care PSD-ul a cumparat in continuu parlamentari, la bucata.

      Dar, succes acum cu Simion si Sosoaca – sigur va functiona acum palma asta.

      P.S. Blatul PSD-Simion cred ca e evident pentru toata lumea. Baiatul asta de la AUR a evitat cu gratie absolut orice scandal care ar fi afectat cu adevarat procentele PSD-ul (Crevedia, azilurile grozei din Voluntari, Nordis, etc)

      Blatul PSD-Sosoaca e un pic mai putin bine executat. Eu zic doar atat, sa citeasca cineva TOATE declaratiile lui Sosoaca dupa ce a fost blocata de la prezidentiale. Sa vada cineva daca in acele „isterii” e pronuntat vreodata cuvantul „Ciolacu”. Nttzz, vinovatii principali sunt „evrei”(!!!) sau toata clasa politica, in corpore, cu UDMR si USR pe lista. Plus nenumarate declaratii halucinante, cu „legionarii si capitanul”. Femeia voia ca sa fie sigura ca manevra CCR nu va crea un val de furie impotriva PSD („bine au facut cei de la CCR” au zis oamenii normali, mai ales dupa asa declaratii).

      Sosoaca a facut un targ bun. Nu avea nicio sansa reala la prezidentiale. Manevra CCR era singura care ii permitea sa se retraga fara sa prabuseasca procentele SOS. Din contra, acum SOS va intra in parlament, iar Sosoaca probabil ca a primit garantii ferme ca orice dosar penal impotriva ei se va infunda rapid. Plus cine stie ce altceva i-au promis Hrebe si Ponta, oamenii de legatura dintre PSD si „suveranisti”.

      Comentariu apreciat.291
    • Alexa playback recording:
      „Să pupe mamițica unde a dat femeia rea”

      51
    • @silicon_v
      Palma nu era ca votez galben sau pe al „doilea om” al lumii ci cu Doamna de la televizor.
      Si spun palma pentru ca din pacate, dp meu de vedere, nici un candidat nu are profil de Presedinte. Singurul ar fi fost barista de la Nato dar este de o dezamagire fenomenala. Palma ar fi tocmai ca macar cineva bine intentionat sa mai strice din jocurile celor mari si votul meu sa mearga catre cineva care chiar cred ca are sanse de T2 si asta o spun din perspectiva „cersetoriei” pe care PNL ul o face la dansa :) … se pare ca exista sanse.

      20
    • @None
      Lasconi și Geoană se bat pentru locul 2? Eu cred că mai degrabă se zbat să nu se facă prea tare de râs în campania electorală.

      12
    • Ce credeti, catre cine ar merge voturile lui Ciuca (atatea cate sunt) daca s-ar retrage el din cursa?

      10
  1. 5. monitorizeaza de sus ca sa vada daca toata marfa primita este „recilcata” si sa nu i traga conationalii in teapa la bani pe principiul: „dar boss, au fost doar 2 tone nu 20”

    Comentariu apreciat.331
  2. 5. Sunați-l pe Geluțu vă rezolvă el cu vorba bună.

    253
  3. 3. Sursa regenerabila boss. Partea rea nu e cu taiatu, parte rea e ca nu se planteaza la loc.

    Comentariu apreciat.301
    • Daca se exploateaza judicios nu este necesara replantarea la padurile de foioase. Avem suficiente paduri incat sa putem exploata corect de 3 ori mai mult lemn decat o facem acum. Doar ca se taie ilegal de unde este accesibil si se distruge.

      89
  4. 4. Săptămâna asta am străbătut cu mașina zona rurala de nord est a țării (Bt, Is, Vs) si cred ca 99% erau doar bannere cu psd si pnl. Nu am oprit să intreb și la firul ierbii cum stă treaba. Probabil e tot așa, psd si pnl au experiență la făcut campanie și o să rupă la sate. De fapt, cam tot ce e primar de comună e de la psdnl, exceptând câțiva de la udmr în secuime.
    Așa că, dacă ai noștri or să stea doar pe lângă cafenelele din marele orașe, o să fie greu de crescut procentele. E adevărat că e greu să – i convingi pe oamenii simpli de la țară că psdnl sunt niște hoți, dar trebuie încercat.
    7. Acum mai toate masinile noi sunt hibride. Dacă nu vor electrice, e normal să vrea hibride, că nu prea au de ales.

    225
    • Nici pe departe nu sunt „mai toate masinile noi” hibride. Ca mai toate au si un model full hibrid sau plugin hibrid disponibil, aia da.

      71
  5. 7 – la fel a fost si cu panourile solare. La inceput erau scumpe, relativ putini w/m2, se dadeau tot felul de subventii si oamenii tot erau reticenti. Cand a ajuns piata la un pret / w instalat acceptabil a inceput sa prinda aproape peste tot. Probabil la fel va fi si la masini, cu asteriscul ca acolo se lupta si lumea vs. ciaina pe subventii, industrie, long term vision, etc.

    158
    • Panourile solare le pui pe casa si uiti de ele, fac nu fac ceva asta este, masina electrica trebuie incarcata la cateva zile, ce faci daca stai la bloc la etajul 8? bei o cafea la kofland tu si toti vecinii de scara? electrica in actuala faza nu e viabila pentru toti cetatenii de la oras iar aia de la tara nu vor asa ceva ca e mai bun un opel 2000 pe motorina

      254
  6. 3. Stiu ca majoritatea cred ca Bucuresti = blocuri, doar ca nube asa.
    Jumatate dr oras sunt cade vechi, multe dintre ele fara gaze, cu sobe.
    Problema e ca in acele sobe se arde orice, mai putin lemn.
    Resturi de mobila/pal sunt principalele chestii arse si e irespirabil afara.

    Sa bagi gaze consta urias si adesea nu au acte pe acele case, deci procesul birocratic impiedica de fapt orice urma de normalitate.

    1710
  7. Neața!
    Ieri, cursa Wizzair Basel OTP două „personalități” stăteau de vorbă: motocicleanu cu d-na sârmuliță.
    Plus jumate de avion plin de burtoși cu ceva umbrele roșii…
    Știre cineva sa fii fost o adunare pnl-psd la Basel?

    142
    • Poate a fost vreun schimb de experiență, acum pe sfîrșit de mandat de bugetari…
      Ce rău a ajuns Motocicleanu, să zboare cu Wizzul…

      60
  8. 4. Singurele procentaje verificabile sunt la Ciolacu și Hunor. Ambii se bazează pe nucleele dure ale partidelor respective, care sunt neschimbate de aproape 30 de ani. Necunoscută e doar intenția reală de vot pentru Simion. Dacă nu face vreo gafă majoră (sau nu apar niște porumbei scăpați de Becali sau de alții) poate spera la procentajul lui Vadim din 2000. Depinde de cine și de ce sforicică (îl) trage până la alegeri.

    110
    • Din discutiile cu cei din jur, daca Ciolacu ajunge in turul 2 cu Simion, majoritatea voteaza Simion. E incredibila ura pe Ciolacu.

      26
    • @Zarax
      Și partenerul strategic ce părere are? Crezi că americanilor le va conveni ca un antioccidental să ajungă președinte CSAT, care implică acces la informații clasificate de cel mai înalt nivel? Reiterez de câte ori am ocazia: Ciucă va fi președinte dacă ajunge în turul 2 (există semnale care mă fac să cred că va ajunge), iar în cel mai rău caz, dacă generalul nu ajunge în finală, va fi Ciolacu. Că Geoană deocamdată e într-o continuă defensivă unde trebuie doar să justifice și să nege fapte, relații etc.

      01
  9. la mine in cartier au disparut panourile cu ciuca, au ramas cele cu lasconi. cel mai destept cedeaza?

    78
  10. 4 . Io zic ca Ciuca ia 19% doar daca faci un sondaj la o adunare a liberalilor si si acolo sondajul sa fie la vedere, deci toti asezati la mese ca la nunta si unu cu microfon sa mearga la fiecare in parte si sa-i intrebe cu cine voteaza.

    171
  11. Scenariul meu horror pentru turul 2 ar fi Ciuca vs Ciolacu. In cazul ala nu ma duc la vot. Nu-l vreau pe nici unul.
    Daca ajunge Ciolacu vs altcineva, votez altcineva indiferent cine e el/ea.

    52
  12. Sintesti ar trebui supravegheat cu drone, dar sa aiba si incarcatura exploziva si sa mai cada din cand in cand unde trebuie.

    20
  13. 9. Cronica de Teatru:

    Alina Ceușan a fost dur criticată în mediul online de Oana Pellea, după ce influencerița a distribuit pe pagina sa de Instagram o imagine de la teatru, unde a ales să facă un selfie cu picioarele ei, ridicate pe balustradă, în timpul unui eveniment.
    Citeşte întreaga ştire: Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea: „Câtă lipsă de bun simț, educație”. (unica.ro)

    10
  14. Ciuca o sa faca sub 10%, e prea prost si lipsit total de carisma sa miste ceva in votanti, iar PNL dupa ce s-a aliat cu PSD s-a trezit sa fie prostul satului… toti ii dau buna ziua, toti ii mai dau o coaja de paine, dar de chemat la chef… nu-l cheama nimeni.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Alte linkuri (mostly NSFW)