exploatarea minorilor

Cleopatra Stratan concerteaza iar, pe 27 luna asta, dupa ce taica-su spunea ca se va retrage. Frumos, nu?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. cati bani o facut de pe urma ei sa fim noi sanatosi ;)

    00
  2. Cum să se retragă când toată lumea spune „ce fain cântă” sau „ce melodie faină” sau… ;)

    00
  3. Nu e vorba de nici o exploatare. Nu poti obliga un copil de 4-5 ani sa cante, fetita o face de placere, daca are succes si tac-su castiga si bani nu-i problema noastra. Fa si tu un copil si apoi o sa poti avea o parere vis-a-vis de exploatare si alte prostii. Pana atunci asteptam cu interes pareri despre sexul in 3.

    01
  4. Corneliu, de unde stii ca ii face placere? Ti-a zis ea personal sau iti dai si tu cu presupusul? Anyway, ca idee generala, si halitul a doua kile de bomboane probabil ca ii face placere, rolul de parinte este ala de a o proteja de asa ceva.

    Mihnea este din alta carte, a trecut pe aria gospodarului „ce bah, te roade invidia?”. Dupa cum zicea un clasic al literaturii romane, „amice, esti dobitoc”

  5. urat, avea viitoru asigurat.

    00
  6. Ce mă enervează mai mult e balamucul pe care-l făceau televiziunile mai acu o săptămână când au prezentat un caz cu niște copiii puși la muncă undeva la țară. Copiii aflați în asistență maternală și care munceau cot la cot cu copiii naturali ai familiei în cauză.
    Cu ce-s diferiți ăia de asta ? Personal mi-e mai milă de Cleopatra decât de ăia.

    00
  7. NOU
    #7

    la faza asta esti idiot. Da toate fetele care se pregatesc sa fie gimnaste? Crezi ca ele o duc asa de bine ca fetita asta? Sunt multi copii cu adevarat exploatati sau care sa pregatesc din greu si suporta mult mai multe decat am putea noi vreodata. Se simt totusi exploatati? Sunt oare ei exploatati? Fetita asta are tot ce isi doreste si faced ce ii place.

    Te roade invidia ca scoate niste bani la varsta cand tu nu stiai inca ce ai in pantaloni? Unde vezi tu exploatare? Fata asta o sa se foloseasca de celebritatea dobandita la varste fragede si o sa aiba tot ce o sa isi doreasca.

    Ce as vrea sa fi fost si eu exploatat asa cum e ea de mic.

    00
  8. imi cerea parola ca sa poste commentu, LOL. creca ti-am spart parola dupa metoda ta =)).

    revenind la subiect, nu tre sa manance si ei o paine?

    00
  9. eu astept cu interes sa faca fata vreo 15 ani, ca-s curios daca o sa aiba tot soarta aluia cu dur dur etre bebe. tot pe la 3 ani jumate a facut si ala avere pentru parinti dupa care s-a prins ca viata-i curva.

    si da, pentru aia de pe aici cu fa mai intii copii. am copil dar nu l-as pune sa faca altceva decit ce tine de virsta lui, adica gradinita si joaca, pentru ca are pe urma o viata intreaga de muncit. iar faptul ca aia mica e in cartea recordurilor pe verso-ul paginii cu recordul la cuie mestecate si inghitit lame de ras nu mi se pare de mindrie nationala, pentru ca nu e nimic de lauda sa fii in the freaks book.

    00
  10. @Apollinaire: ala a ajuns bine. uite la michael.

  11. Probabil sunt multi care sunt cu adevarat exploatati si nimeni nu face nimic dar aici cand se vede ca fata totusi se simte bine e fericita … e speciala … e vedeta la cat de mica este …
    Nimeni nu ii ia pe sus si la puricat pe parintii care isi tin copii pe linia continua dinaintea semafoarelor din intersectii … aia sunt copii exploatati!

    00
  12. Sincer, nu cred ca este treaba noastra. Desi tata a doi copii si eu, daca as ajunge sa am pe vreunul din ei cu talentul acestei fetite m-as simti privilegiat. Cred ca parintii ei trebuie sa decida ce e ok si ce e exploatare,nu noi.

    Oricum, felicitari, a spart o gramada de recorduri si pentru ca e romanca, ne-am mai auzit numele si noi ca tara si natie, pentru ceva SI bun…macar asa rar si bine :)

    00
  13. La cererea publicului, NORMAL! Of.. nu te pricepi deloc la showbiz si satisfacerea cerintelor fanilor!

    00
  14. eu am 12 ani si abuzez de mine (mai ales chitara) cantand la chitaaaaraaa !
    I’m gonna be a rockstaaaaar!

    00
  15. NOU
    #15

    Iar se retrage:), am auzit pe undeva ca se retrage. Dar na fiecare face ce vrea cu copilul lui. Oricum canta frumos fata chiar daca numai sunt mic sai ascult muzica, dar are o voce frumoasa.

    00
  16. Eu n-am văzut nicăieri că ar fi spus Pavel Stratan că se retrage Cleopatra. De unde să se retragă din naţionala de fotbal?!! A spus anul trecut că nu va mai susţine nici un concert în anul ăla, ceea ce s-a şi întamplat. Nu îmi face impresia unui tată care nu îşi iubeşte copilul şi nu are grijă de el. Şi în fond cine crede că Cleopatra este un copil exploatat nu are decât să reclame la Autoritatea pentru protecţia copilului. Cred ca e şi beţiv Pavel Stratan aşa zice prin versurile lui. :-)

    00
  17. @Tetelu: a fost prin ziare.

  18. Am zis, eu n-am vazut dar oricum nu cred ca declaratia respectiva era asa categorica cum sustii tu, era mai nuantata poate, continea si altceva decat un anunt sec. In schimb titlul articolului tau este foarte dur si acuzator.

    00
  19. Exploatare, inseamna sa pui un copil sa faca un efort care sa-l depaseasca din punct de vedere fizic sau psihic. Eu unul am vazut ca mica artista se simte ca pestele in apa pe scena. In plus nu am observat nicio urma de oboseala sau deconcentrare specifica copiilor de varsta ei. Din acest motiv este considerata un copil special.
    Faptul ca Pavel face o caruta de bani de pe urma brandului CLEOPATRA STRATAN deranjeaza cel mai mult. Pentru ca astia suntem. Un popor de mamaligi fara curajul de a ne depasi conditia. Mai bine barfim decat sa actionam spre binele nostru.
    Uitati-va la copiii actori din America si veti vedea ca acolo acestia au avut un program mult mai greu si nu s-a mai facut atata valva.

    00
  20. Las’ ca altii pun copii sa cante prin metrou! :D

    00
  21. foarte corect! ce s-a spus un pic mai sus. nu mai trebuie sa adaug nimic :)

    00
  22. Da, este genial, iar exemplu patriei sclavagismului corporatist modern, adica SUA, este ales la fix pentru a demonstra pafarismul.

    Stimabile, de unde stii tu ca efortul nu o depaseste psihic? Trebuie sa izbucneasca in plans sau sa lesine pe scena ca sa vezi asta? Cum banuiesc ca nu esti psiholog specializat in copii si cum, cu atat mai putin, nu cred ca ai consultat-o, hai sa raman la ceea ce stim din experienta proprie ca poate face un copil de 5 ani.

  23. Cand vii in discutie cu formulari de genul „patria sclavagismului corporatist” se pare ca ai fost exploatat mai rau decat Cleopatra si de fapt nu mai conteaza ce spui in continuare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.