Justiția pe care o apărăm: 5 ani de bulău!!!

Pentru un nenorocit care a comis infracțiunea supremă! Nu avea bani și a furat alimente! Păi cum să îl lași să scape? Cinci ani!!!! Detalii.

Lecția pe care o învățăm aici este că justiția funcționează pentru săraci. Iau pedepse cu închisoare, procesele nu durează zeci de ani, e judecat în arest…cam tot ce ar trebui să se întâmple în cazul politicienilor și interlopilor.

Infracțiuni cu violență? Judecătorul milos îl lasă liber. Condamnare cu executare? Sigur că primește permisie să-și serbeze ziua în străinătate. Viol? Păi, victima și-a căutat-o, iar violatorul condamnat pentru alte fapte și fără serviciu este lăsat liber. Dar nu cumva să furi. Ești infractor periculos dacă furi alimente.

 

20211206203

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. „A fost condamnat pentru furt calificat în formă continuată, dar și trafic de migranți, ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Pedepsele au fost contopite anterior condamnării în acest caz, rezultând o pedeapsă rezultantă de 4 ani și 7 luni închisoare.”

    Din textul articolului citire.

    Comentariu apreciat.2942
  2. Ce-a facut Tiktok din zoso, n-are rabdare sa citeasca tot textul…

    Comentariu apreciat.2392
  3. „A fost condamant pentru furt calificat în formă continuată, dar și trafic de migranți, ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului” asta in timp ce manca fisticul furat sau dupa?

    Comentariu apreciat.1380
  4. NOU
    #10

    morala povestii e ca fie furi de poti mitui judecatorii, fie stai in banca ta

    Indecis. Tu ce zici?2627
  5. Nu nu, Vali are dreptate. Omul a trebuit sa fure ceva la 24 ani ca sa fie la bulau pentru cate infractiuni a facut. Are 24 fucking ani, aia inseamna ca de 6 ani face incontinuu infractiuni si era liber… Deci o alta forma de justitie nefunctionala.

    Comentariu apreciat.667
    • Omul a furat ceva in 2020 si procesul a trenat pana acum, a mai fost condamnat pentru cateva chestii intre timp pentru un cumul de 6 ani si 11 luni, „rotunjit” la 4 ani si 7 luni, iar cu ocazia finalizarii ultimului proces i s-a „adaugat” 1 an si 3 luni dar de facto s-a cumulat cu restul, impartit, scazut si in final a iesit 5 ani cumulat pentru tot.

      Ar fi bun textul asta ca proba la bac.

      Comentariu apreciat.571
  6. Cinci ani exe e o pedeapsă lejeră pentru Căpitanul Infracțiune.

    Comentariu apreciat.261
  7. Ca să punem sare pe rana din miezul articolului.. știu și probabil va trebui să reintalnesc anul viitor un biet orfan condamnat prin 2021 la 8 (opt) ani inchisoare.
    Și nemiloșii aia nu au ținut cont de faptul că urma o forma de invățământ, frecventa clubul din localitate ba chiar au accentuat faptul că nu era orfan înainte de a comite cele două omoruri..

    202
  8. acum bucataria nu e munca? sau cum?

    77
  9. Pai babaetz in 2007 se putea intra in magistratura fără concurs, pe baza de interviu. De-atunci au si avut timp sa iasă la pensie:

    https://www.juridice.ro/32213/interviuri-intrare-magistratura-concurs.html

    610
    • Mănânci rahat, e vorba despre interviuri pentru cei care anterior au fost deja minim 10 ani procuror sau judecator, apoi au luat pauza din motive care nu le sunt imputabile.

      candidatii pentru numirea in functia de judecator in conditiile art. 33 alin. 5 din Legea nr. 303/2004

      73
  10. Acu mai puțin de 70 de ani se lasa cu pedeapsa capitala:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Fesch

    50
  11. Initial am conectat botu la titlu, LOL.

    61
  12. Sincer, intre unul din asta si un politician corupt, as prefera sa stea la inchisoare tipul asta care are la activ antecedente nasoale. Ca daca te intalnesti cu el pe strada noaptea, s-ar putea sa nu scapi viu. Cu un polician de te intalnesti la 2 noaptea, in cel mai rau caz te poti trezi cu vreo combinatie pe cap, si apoi sa-ti curga milioanele in conturi.

    Anyway, Vali, traiesti cu impresia ca justitia e impartiala cu aia saraci vs aia bogati. De fapt justitia nu e impartiala. Diferenta e ca aia bogati isi permit avocati care sa le gaseasca cele mai mici portite de scapare. Aia saraci nu-si permit asa ceva, iar pt judecatori e pistol cu apa o condamnare la unul din asta fara aparare. La aia cu bani multi, sunt armate de avocati care gasesc cea mai mica virgula lipsa, si o exploateaza la maxim. Iar judecatorii, nu au de ales, trebuie sa actioneze in spiritul legii…. Asta e diferenta.
    La fel ca si in cazul lui Pascu: avocatii aia ai lui Pascu, pana la urma asta e meseria lor, sa gaseasca pentru clientul lor cea mai usoara pedeaspa. Si de asta trag de orice chestie la maxim, ca poate si pietonii au avut vina; ca poate au facut genoflexiuni inainte sa fie accidentati deci l-au speriat pe Pascu, etc. etc. Intelegi unde bat; nu vor sa-l scoada neaparat basma-curata, ci vor o condamnare mai usoara. Ori amaratul asta din Cluj, de l-au prins cu alimente de 800 ron, normal ca nu si-a permis un avocat, decat probabil ala din oficiu care a facut jocul judecatorului. Il costa avocatul de 20 de ori mai mult decat a furat. Isi permitea?

    134
  13. In ziua de azi, sa furi „de foame”, suna cam ireal. Furi azi, mananci. Maine ce vei face daca ai gasit solutia? vei fura din nou. 10 minute de „munca” si gata.
    Altii lucreaza in magazinul respectiv cateva zile pentru banii aia. Si ghici ce? probabil tot angajatii vor trebui sa acopere pierderile din salariul lor.
    Cei cu „compasiune” pentru hot, sa isi depuna CV-urile la magazin, pentru angajare.

    62
  14. A fost condamant pentru furt calificat în formă continuată, dar și trafic de migranți, ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

    Postarea e la misto sau chiar ii plangi de mila, astuia ?
    Ori n-ai citit atent stirea pe care insuti ai citat-o.

    140
  15. Pentru ce coada avea mi se pare ca a primit super putin . Merita minim 15 ani, ca asta dupa cinci ani aka vreo 3 si ceva pentru buna purtare, tot la metehnele lui se intoarce.

    30
  16. Aici e în beneficiul omului, primește mâncare gratuit în fiecare zi.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.