Șobo Silviu Sergiu părăsește barca

Am mai scris de Silviu Sergiu, nu cred că s-a schimbat prea mult. INteresant este că un an și jumătate a fost consultantul lui Geoană.

De ce oare avea nevoie Geoană de un ziarist consultant, dacă el era la NATO? Chiar nu-mi dau seama.

Amuzant este că pleacă pentru că «orice motiv», nu pentru că nu vrea să fie în barca pierzătorului. Pentru că, și asta știe toata lumea, chiar dacă n-a ieșit nimeni să spună, Geoană are probleme cu finanțatorii, că banii de campanie nu se strâng din donații, iar promisiunile de bani au dispărut când oamenii au văzut în ce hal e Geoană.

Sunt convins că Silviu Sergiu știe mai multe decât spune.

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Si la noul podcast invitat o sa fie Dl Geoana ?

    Comentariu apreciat.531
  2. Autoconservarea este, în esență, procesul prin care un organism previne rănirea sau uciderea sa și este considerată un instinct de bază a celor mai multe organisme. Ea este adesea numită „instinct de supraviețuire”.

    Cam asta-i esența.

    Comentariu apreciat.311
  3. Misto aia cu Independent News. Deci 1,5 ani sugi bani de la politician si restul de 3,5 ani din mandat faci stiri independente cu banii aia. Credibil si deontologic.

    Comentariu apreciat.571
  4. Geoana e ca un atlet care s-a antrenat la NATO si pe banii lor si cand a venit momentul sa alerge prostanacul de el s-a dezlegat la sireturi si acu la fiecare pas calca pe ele.
    Pentru ca calcand pe propiile sireturi nu poti castiga cursa, Mircea Prostu se va inscrie intr-o alta cursa, una speciala pentru el, ca si el e special, una unde nu ai adversari si chiar daca ai sunt mai prosti ca tine.
    Mircea este campion intre paralimpici.

    Comentariu apreciat.421
  5. „Independentent news”… dacă ăsta face presă cum scrie, e numai bun de Geoană.

    Comentariu apreciat.432
  6. silviu sergiu a facut parte din gasca lui dan andronic de la evz din perioada 2008-2011 cand erau platiti de cocos-udrea si toata ziua si in ziar si la b1 ii pupau in cur pe udrea si basescu, non stop numai asta faceau. din gasca mai faceau parte : mircea marian, malin bot ( care e mare independent si el acum ), sabin orcan si altii mai mici dar astia erau pupatorii sefi

    Comentariu apreciat.514
  7. comenteaza turcescu si rade de geoana dar el uita ca acum 4 ani a candidat la parlamentare si partidul lui nu a facut pragul electoral

    Comentariu apreciat.373
  8. Și așa aflam ca există mainstream media și alternativa la ea..

    71
  9. NU EXISTA ETICA SI MORALA PRINTRE CONSULTANTI! fii mai cu coloana vertebrala si ramai pana la final cu cel ce pierde, fii ca si o mama ce este alaturi de copilul ei pana la final. Nu abandona la jumatatea jocului cand vezi ca ala se duce in cap, consulta-l/ajuta-l ca de aia ai fost „ales”. Toti vor sa fie in tabara castigatorului la final, nimeni cu pierzatorul, suntem romani si ne sta in caracter sa ne dam de partea celui puternic!
    Nu retin cine povestea ca toate echipele mari de sport au psiholog/consultant terapeut pentru cand pierd, si e alaturi de ei. „damage control”?

    104
    • Da, pretenaș, dar nici printre oamenii politici nu există morală. Cei care pierd în alegeri nu-și mai plătesc datoriile, poate că omul și-a cerut banii ca să nu ia țeapă și nu i-a primit. Poate ca i s-a arătat ușa având în vedere sondajele.. Cine știe?

      60
    • Faci damage control cand respectivul mai are un viitor in fata. Aici pare a fi mai degraba ultimul cartus.

      30
    • Pai esti mama si tata atat timp cat se deruleaza contractul, dar dupa ce citesc in articol s-au cam terminat banii si probabil si contractul asa ca acum e liber.

      50
  10. A rezumat totul colonelul într-un cuvânt

    120
  11. Initial a sperat ca o sa-l impinga PSD-ul. Dupa aia a sperat ca daca face zgomot o sa ajunga sa aiba sanse. Nu degeaba i-a pus porecla „prostanacul” Ilici. Are multe scapari si a dat prea des cu mucii in fasole. La NATO a fost o sinecura, nu a facut nimic.

    121
  12. Si uite asa, usor usor, ne ducem spre finala care se intrezarea de acu vreo 3 ani: Ciolacu vs Simion.
    Iar PSD va controla totul in tara asta, din nou, dupa 20 de ani.

    44
  13. Mi-ar plăcea ca Geoană să iasă rușinos pe locul 3, cu 0,01% în spatele lui Simion sau care ajunge pe 2

    13
  14. Un aspect curios este cum in comentarii, atmosfera s-a schimbat din „Votez cu Geoana, ceilalți candidați sunt praf” în „Geoana prostanacul, era limpede ca nu trece de primul tut”. Într-o singura luna.

    90
  15. Am zis sa-i dau o sansa dar omul EFECTIV SE BATE SINGUR.
    N-am mai vazut asa ceva de la scena din Fight Club.

    100
  16. N-am mai auzit demult o caracterizare mai bună a lui geoană ca la CTP în ceva podcast cu un moldovean (foarte bun de altfel):

    – Omul care se bate singur.
    – Cel mai bun lucru pentru Geoană dacă vrei să piardă e să-l lași să vorbească singur, fără prompter.
    – Singurul scop în viață: puterea, aspect venit dintr-o frustrare personală pentru că nimeni nu-l ia în serios.

    Aici sincer are dreptate, e greu să-l iei în serios pe Geoană. Omul care a primit totul la viața lui, n-a trebuit să depună un dram de efort pentru a obține ceva. Colecționar de funcții în care a fost numit.

    140

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.