Situația la zi – Geoană, economie, droguri, Tazz

Tazz va fi cumpărat de DoorDash.

Tazz anunță încheierea unui contract privind achiziția părților sale sociale de către Wolt, o platformă de comerț local de origine finlandeză cu operațiuni în 28 de țări. Tranzacția este de așteptat să se finalizeze în următoarele luni, în urma îndeplinirii condiţiilor obișnuite de închidere și a obținerii aprobărilor legale din partea autorităților relevante. Cu o echipă de peste 12.000 de persoane, Wolt este deținută de compania DoorDash din Statele Unite ale Americii. 


Încălzirea globală nu este reală, nu știu ce tot aberează unii. Ce, faza asta? NU e mă, pozele sunt trucate.


Patru clujeni au fost filați doi ani și nu s-a putut aresta nimic în afara de ei. Doar ei. Șefii lor? Furnizorii? Nimic.

Muncește poliția de rupe.


A fost găsită și o poză cu Geoană și Rareș Mănescu.

Eu mă gândeam la ceva, că tot a zis Mirci că fundația care îl susține are un comitet de etică. De ce nu publică toți șefii de campanie din țară? Să îi ia presa la scărmănat un pic. Să vedem și noi cu cine vrea să schimbe România fiul generalului de armată.

Că noi știm de ce nu o face. Dar sunt curios de răspunsul lui.


 

 

bricolaj-20211206205

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

48 comentarii

  1. Astăzi nu,dar zilele următoare vine frigul, o să bag pe foc niște bucăți de lemn antic ținut prin pod. Cred că sunt și niște nuci din deceniul trecut pe acolo.

    Comentariu apreciat.250
  2. La aia cu drogurile oamenii legii s-au cam grabit .. trebuia sa ii mai supravegheze vreo 8 ani .. sigur mai aparea macar o persoana ..

    Comentariu apreciat.430
  3. Eu aveam doua pad-uri de cauciuc nefolosite care proveneau de la un miniPC. Cred ca le pastrez de vreo 10 ani, dar anul acesta chiar le-am folosit si au fost extrem de utile. M-au scutit de un drum la magazinele de bricolaj.

    231
  4. NOU
    #4

    Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 2272
    • Mă fascinează oamenii de genul ăsta. Ar trebui făcute studii despre ei.

      Indecis. Tu ce zici?3923
    • NOU
      #6

      @Stefan, hai fii destept pana la capat, ce te fascineaza asa tare? Ce kkt am zis asa de fascinant?

      Indecis. Tu ce zici?2737
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 1347
    • Explica-mi te rog care ar motivele ne-votarii lui Lasconi.
      Pentru mine motivele pro ar fi:
      1. Macar nu este politician de cariera. Le pot da o palma astora care cred ca s-au nascut politicieni.
      2. Oamenii transferati in politica pentru ca situatia era urata nu performeaza rau deloc. Vezi Nicusor Dan, Zelenski
      3. Nici unul din foștii presedinti nu avea ADN de presedinte in sensul ca nu mancase politica externa pe paine inainte. Recunosc ca nu stiu care este nivelul la engleza al lui Lasconi, dar se poate invata
      4. Lasconi a spus cu subiect si predicat „biserica nu trebuie sa se amestece in treburile statului. Acum se amesteca”. Stiu ca ea prinde orice ocazie sa se ploconească, dar cu toate ca eu dispretuiesc biserica, respect alegerea altora ATATA TIMP CAT NU FAC PROPAGANDA CA ASTA E CALEA
      5. Pana acuma nu prea a fost bine cu barbati, poate ar trebui incercat si cu o femeie despre care nu exista nici o suspiciune de carieră politica pentru ca a prestat la saltea
      6. Dintre toti hotii, oligofrenii, unsurosii, as merge mai degraba pe cineva mai fraier care are potential de a fi corect. Avantajul cu acest gen de om ar fi ca neavand un sistem in spate, se afla mai usor porcariile, daca le face
      Poate mai sunt idei dar am scris in graba de pe mobil

      Comentariu apreciat.3812
    • @monciu: Nu ajungi președintele partidului de hoți, corupți ș ticăloși dacă nu ești și tu hoț, corupt și ticălos. Există și dovezi în sensul ăsta. Hai, cântați la altă masă, hawk tuah!

      Comentariu apreciat.326
    • „Întrebat dacă a fost invitat pe insula lui Epstein, Mircea Geoană a spus că îi este un prieten apropiat și că d-abia așteaptă să îl revadă.”

      Devii subiect de bancuri și meme-uri după un mandat sau două, nu înainte.
      Nu, întrebarea nu i-a fost pusă, nu încă.

      181
    • NOU
      #11

      @Flo si toti loserii care dati downvote, voi cu cine votati academicienilor? E o intrebare legitima: Geona securist, Ciolacu covrigar corupt, Ciuca pseudo militar care nici el nu stie cum a ajuns acolo sus, Simion legionar wannabe, Lasconi flower power in lumea ei sau pe pisam pe el de vot si apoi ne plangem ca tara merge naspa.

      Indecis. Tu ce zici?1640
    • Lasconi e buna de citit pe promoter ce ii dau sefii, deci cumva e de departe cea mai pregatita pentru pozitia de presedinte romania, n-au mai avut sforarii tarii asa papitoi in fruntea tarii de la mitza balbaitu’ incoace.

      Indecis. Tu ce zici?1337
    • @monciu: Mirciulică, hawk tuah!

      88
    • Votează cu cine vrei tu dar nu te ofensa când alții fac mișto de retorica ta deficitară.

      Indecis. Tu ce zici?2410
    • monciu, avem de ales între o naivă și niște ticăloși. unii mai mari, alții mai mici.

    • Neuronul atomic a gasit cuvintele „flower power” si cam atat. Nici nu ai nevoie de altceva, doar niste epitete care nu evoca nimic nimanui.
      Pe de alta parte kudos, tot e mai mult decat pot Ciuca, Simion si Geoana daca s-ar screme simultan.

      84
    • Solutia ar fi Nicusor Dan. Poate peste 5 ani , cine stie.
      Asa ca acum avem de ales intre niste ticalori corupti (inclusiv Geoana) , niste extremisti si Lasconi care este o visatoare naiva si care a zis cu subiect si predicat ca nu se pricepe la toate dar pentru asta exista consilieri. Deci avem o solutie si acum, dar nu vrem sa o acceptam pentru ca Geoana da mai bine din gura

      104
    • Am aflat de la monciu ca a fi flower power e echivalent cu a fi securist si corupt.

      20
  5. Aștept vremea aia când vor începe controalele pe segmentul asta. ITM-ul sa vadă cum e respectat codul muncii, politia rutiera sa mai rărească din livratorii care merg cu scutere pe trotuar, protecția consumatorului sa verifice modul în care este respectata igiena de livratori.

    243
    • Partea cu igiena cred ca este cea mai mare problema. Si nu doar la livratori (sau nu neaparat la livratori). Eu as vrea sa se verifice si toate „bucatariile fantoma” unde se produc o mare parte din alimentele livrate.

      Comentariu apreciat.302
    • Ar putea sa inceapa cu: Nu sunt angajatii nostri, ci ai unor flote partenere. Lucreaza cu genți pe care scrie Tazz/Bolt/Wolt/Glovo, dar noi nu avem nicio responsabilitate când vine vorba că ăia bagă 80 de ore pe săptămână.

      191
    • @Andrei, si ce ii impiedica pe cei de la ANAF/ITM/ANPC sa verifice flotele partenere? Ii iei pe toti la rand si verifici daca respecta normele de igiena plus regulile pentru angajati.

      120
    • @Andrei G
      Ha, tu chiar vrei ca autoritățile statului să pună osul la muncă? Nu vezi cum fiecare aruncă pisica moartă peste gard la altul și așteaptă doar să le intre salariul , eventual și ciubucul că nu-i ”calcă”?

      80
  6. Aia care negau incalzirea globala acum zic ca e buna, cu scuza ca ploua in desert si se poate face agricultura!

    117
    • Sunt mai multe variante:
      1. Încălzirea globală nu există, punct.
      2. Încălzirea globală e ceva, dar nu așa cum vor ăștia să ne sperie. Vor doar motive să mai fure.
      3. Încălzirea globală există și este ceva ciclic, a mai fost și în trecut, independent de activitate umană.
      4. Încălzirea globală există și este provocată exclusiv de activitatea umană.
      5. E vremea din urmă, apocalipsa lui Ioan, scrie la carte.

      262
    • 6. Toate de mai sus. Temperatura crește. Bărbații încep să poarte fuste(togi) ca în timpul Imperiul Roman fără scopul de a reface Imperiul Roman. End of times.

      121
    • 5 coloborat cu faptul ca se fute popa cu popa-n cur, maica=>Vine sfarsitul, tineti aproape.

      79
    • coloborat fiind impreunarea incestuoasa a lu colaborat si coroborat intru conceperea unui cuvant nou pentru dex:)

      151
  7. Geoana e cumulat mai rau cat toti ceilalti candidatii la un loc. Ar trebui sa fie ultimu candidat la care se te gandesti cand mergi la vot.

    Indecis. Tu ce zici?3213
    • Nu as spune ca este mai rau decat toti ceilalti. Cred ca per total, este la aceasi nivel ca si principalii candidati, Ciolacu si Ciuca.

      154
    • NOU
      #31

      ciucă nu e principal nici la el acasă…

      81
    • @costicămusulmanu, dar care sunt, din punctul tau de vedere, candidatii cu cele mai multe sanse sa ajunga in turul 2?

      02
    • NOU
      #33

      nu știu cine-i al doilea, cu ciolacu; am mai zis și în altă parte, singurul prezidențiabil de acolo este Diaconescu (și nu cred că-i lepră-lepră), dar cum n-are nici o șansă, Lasconi cu duamne-ajută!

      12
    • Din pacate pentru toata, nu cred ca Lasconi va ajunge in turul 2. Desi mi-ar placea sa se intample asta, ca il faca sa tremure putin pe Ciolacu.

      02
  8. Am tot auzit pareri de la oameni la care (probabil eronat) ai avea ceva pretentii telectuale, prin prisma studiilor si/sau domeniului in care activeaza: „gata, tura asta chiar nu am cu cine vota, deci o sa merg si o sa imi anulez votul.”

    Ok, e dreptul lor, asta in timp ce masinaria de furat voturi a PSD va merge la turatie maxima. Ce ar putea sa iasa rau?

    93
    • Sunt ciudati. Nici eu nu inteleg ce cred ei ca obtin facand asta.

      Stiu argumentul cu „sa nu imi fure votul”. E aberant. In primul rand nu asa se fura. In al doilea rand chiar daca ar fi asa, tot sunt suficienti care nu vin, deci tot s-ar putea fura. Adica rezultat 0.

      Alt argument e ca „le arat eu lor ce cred despre ei”, sau „un vot de blam la adresa clasei politice”. Exact asta il doare pe Ciolacu, ca Vasilica din Bucuresti si-a anulat votul. Rezultat 0.

      Singurii afectati sunt amaratii din sectii de votare, care trebuie sa munceasca in plus pentru niste indivizi care au impresia ca sunt destepti.

      66
  9. Pentru presedentie, treaba e simpla:
    – sunt 5 candidati cu sanse la turul II: Ciolacu, Geoana, Simion, Lasconi, Ciuca
    – Ciolacu e aproape sigur in turul II
    – ceilalti 4 se bat pentru celalalt loc disponibil
    – Ciolacu castiga sigur cu Simion, pierde sigur cu Geoana, cu Lasconi se joaca strans meciul
    – La Ciolacu-Ciuca in turul II nici nu mai conteaza cine castiga, mai bine dau cu zarul

    Nah, cam astea sunt datele acuma. Toate miscarile din urmatoarele saptamani trebuie interpretate plecand de la aceste date.

    172
    • Ciucă și Simion n-au șanse. Iar dacă Ciolanu se duce s-o pupe pe Paraschiva peste rînd s-ar putea să se înmulțească fluierăturile. Și rămîne doar Lasconi și Geoană (care va pierde) pentru turul 2.

      03
    • Lasconi nu are cota mare pe demograficul nostru .. daca intra cu soferu’ in turul 2, nu cred ca ia nici 20%

      00
    • @Marinel: visezi frumos, din pacate
      Ciolacu are electoratul lui, are masina de partid in spate. Este fluierat la Iasi? Si ce daca, oricum stirile alea nu vor ajunge la electoratul lui. Si chiar daca ajung, sunt doar „elemente dusmanoase”, „tefelisti” sau mai stiu eu ce altceva
      Indiferent ce face, Ciolacu nu scade sub 25%. La el problema e in turul II. Pentru turul I, daca va fi nevoie, are si voturi de dat

      00
  10. In acest moment oferta electorala prezidentiala este cea mai slaba din ultimii 35 de ani. Absolut nici un candidat nu este ceva care sa te faca sa te duci sa-l votezi sau sa stai in ploaie daca mai faci un city-break prin afara tarii.
    Revenind la Geoana omul nu poate sa treaca intr-o alta dimensiune. Poti sa aduci cei mai buni consultanti politici care sa explice in cel mai simplu mod ce sa faca, el nu poate sa treaca de un anumit nivel. Cariera lui este pur si simplu cea a unuia umflat de niste oameni si pus in fata(un Ionut mai elitist). Ce-i trist este ca oamenii care cred in el sau au ales sa se asocieze cu el nu realizeaza penibilul situatiei in care au ales sa se puna. Sa-l vezi pe profesorul Bortun cum ii ridica osanele deja mi-e rusine mie de intreaga situatie, basca de modul in care alege s-o faca. Pur si simplu nu am vazut niciodata atat de multa disperare din partea unor oameni altminteri onorabili pana la acest moment. Ceea ce ma face sa cred ca ori oamenii astia au niste tinichele nasoale prin dulap, ori sunt efectiv prosti. Timpul ne va spune.

    110
  11. Un lac din Sahara s-a reumplut dupa 50 ani. Dar acum 50 ani cum de a plouat la fel? Atunci a plouat tot din cauza poluarii? Nu sunt hater anti incalzire globala, dar mi se pare o orice eveniment meteo e pus in carca asteia. Daca ne uitam in istorie mereu au fost inundatii si catastrofe. Iar la anul 500i.Hr nu mai erau masini diesel si comenzi pe shein.

    83
    • „orice eveniment meteo e pus in carca asteia(schimbarea climatică). ”

      Thank you!
      Masajul asta se vrea si este împins acum.

      32

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.