Aș vrea ca statul să fie ager și cu ăștia…

Să înceapă cu toți ăia care lipesc afișe cu însemnele legiunii prin oraș și apoi să ajungă la ăștia. OK, o să descopere mulți jandarmi și polițiști printre ei, plus niște șefi de galerii, interlopi și dezvoltatori imobiliari, plus popi peste popi, dar daca s-a început cu Șoșoacă ar fi frumos și să meargă mai departe.

Și după aia să meargă la interlopii care numără bani pe tiktok.

legionari-tiktok

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. Pana la ăștia, as vrea măcar sa inceapa cu aia care parchează ilegal.

    Comentariu apreciat.9419
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 2686
    • NOU
      #3

      @MarcelD Chiar asa. De ce acum intra la inchisoare doar cei condamnati. Sa intre, domnule, toti, de la varsta de gradinita, in rotatie, cate o luna.

      Indecis. Tu ce zici?255
    • un om cu priorități sanatoase in fata carora nici coruptul stat roman si ale sale organe de forta nu s-au mai putut opune si s-au conformat.

      de exemplu, in cazul traficului de droguri au arestat-o pe baba aia cu pastilele de xanax.

      262
  2. NOU
    #5

    Dar ce tablou are popa pe perete…

    215
    • arsenie boca?

    • Zelea Codreanu.

      162
    • Comisarul Miclovan

      191
    • Art. 4. – (1) Confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe.
      Art. 5. – Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul art. 2 lit. a), se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.

      33
    • am pe unul cu care am fost in clasa in liceu, fost prieten…inscris in aur de 1 an…sa vezi ce postari cu zelea are…sa vezi ce tunsoare i.a tras lu` fisu„ in stil AH..sa vezi ce postari are zilnic pe insta…cu toti nazistii..om educat.

      44
  3. „o să descopere mulți jandarmi și polițiști printre ei, plus niște șefi de galerii, interlopi și dezvoltatori imobiliari, plus popi peste popi”

    La naiba, chiar asa este. Am discutat acum vreo doi ani cu un popa dintr-un sat din Oltenia si mi s-a ridicat parul in cap de ce am auzit de la el. Printre altele, omul astepta sa ne ocupe rusii cat mai repede, ca pe Ucraina, sa scapam de „depravarea pe care ne-au adus-o americanii”.

    Comentariu apreciat.443
  4. Din pacate nu se organizeaza nimic, doar trancanesc pe tiktok.

    Indecis. Tu ce zici?1617
    • ȘI dacă ‘s-ar organiza’ , ce ar face ? S-ar duce peste clanurile de suedeji sa ii pună la punct ? 😀
      Sau sunt doar niste lache triști cu diverse frustrări ?

      154
    • @Alin
      Vezi ca logica ta e stramba
      „Din pacate nu se organizează, doar trancanesc” inseamna ca iti pare rau ca nu se organizeaza sa
      puna in fapt rahaturile care le ies pe gura.
      Adica si tu achiesezi la rahaturile alea

      35
  5. Credeam ca e unanim acceptat ca ce a facut CCR cu Sosoaca e un abuz foarte grav.
    „Statul” putea sa fie ager cu Sosoaca in multe alte situatii, prin CNCD, de exemplu sau prin procuratura cand cu sechestrarerea jurnalistilor italieni.
    Altfel, nu stiu sa fi facut chestii ilegale care sa nu fie acoperite de dreptul la libera exprimare.

    83
  6. Hai sa lipim toti stickere cu rabinul Moshe prin oras. E mai cool.

    61
    • Cine ti-a spus ca asta ar fi cool, sau cine ar fi impins la asa ceva?
      Replica ta in schimb se vrea descrierea in zeflemea a unei situatii la extrema cealalta fata de neo-legionarii aia, astfel incat sa ii sustina pe ei de fapt.
      Ceva de genul hai ca (poate) au si ei (ceva) dreptate acolo

      24
    • andreid,

      Nu mai exista legionari in ziua de astazi. Cei care lipesc stickere cu Codreanu si alte figuri asociate cu Miscarea Legionara, nu au nimic de-a face cu ce a insemnat legionarismul in interbelic. Apropo, nu legionarii au vandut tara, nu legionarii au bagat tara in datorii, nu legionarii au bagat elita intelectuala romaneasca in puscarii, nu legionarii au instrainat resursele tarii, nu legionarii s-au facut presuri in fata altor puteri straine pentru a ingenunchea economia tarii, nu legionarii au jefuit tara pentru ei si familiile lor.
      Fara sa fim extremisti sau sa perpetuam unele detalii care se mai spun uneori prin public, nu putem sa nu observam ca exista categorii de persoane care se comporta ca stapanii nostri. Acest lucru reiese si din comportamentul conducatorilor nostri care raspund la orice cerere le este inaintata + aparitii la evenimente, comemorari, initiative legislative, decizii politice etc, pe cand detinutii politici romani sunt batjocoriti si la comemorarea lor nu participa nici un oficial roman. Evreii de exemplu au lege speciala care ii apara de oricine ar zice ceva despre ei. Cum te iei de un evreu, indiferent de motiv, te face imediat antisemit. Cum abordezi o pozitie nationalista sau patriotica, esti catalogat imediat legionar. Nu mai ai voie sa fii Roman.
      Statia CIA din Romania s-a mutat la Sofia iar Mossad a preluat statia CIA din Romania. Deoarece serviciile conduc in continuare viata politica si sociala din Romania, nu putem sa nu ne punem intrebari privind influenta acestora in treburile romanesti. Si nu numai a lor. Nu poti scapa de statutul de colonie si de conducatorii romani, care accepta sa faca pact cu strainii ingenunchind Romania, cu vorba buna. Prin dialog si vorba buna nu scapi de lepre si de hoti.
      Blamarea la nesfarsit a Miscarii Legionare mi se pare o basina puturoasa. Numai un gunoi ca Petru Clej este mai interesat de trecutul si de suferintele altor etnii decat a propriilor concetateni, a propriului popor. Desi nu este evreu, din 100 articole mai mult de jumatate sunt despre cat de minunati sunt evreii si cat de mult au suferit. Probabil e mufat la trusturi de presa finantate de evrei. Asta e un exemplu de gunoi vandut care se pisa pe inaintasii nostri, pe romanii care au infundat puscariile pentru ca s-au opus comunismului.

      01
  7. Am citit dimineata o stire care suna cam asa: „scolile cumpara table interactive dar elevii merg la baie in curte”.

    Daca ar veni unii sa te puna la interne ai merge cu aceleasi prioritati?
    Cum ar suna o chemare la sectie pentru un dezvoltator legionar? „Domnu Ciorba, lasati spagile pentru Autorizatii, terenurile cumparate pe naspa de la stat, tepele date clientilor. Avem informatii ca impartasiti idei extremiste!”

    21
  8. “popi peste popi” … I see what you did there 😀

    60
  9. Fenomenul legionar a fost amplu prelucrat pe unitate în cadrul DSS. Așa se face că orice securici de Doamne-ajută îl cunoaște ca formă, manifestări, însemne, retorică.
    De aceea, fie că vorbim de anii 90, fie de 2024, atunci când este de mimat pericolul extremismului, sse montează ”legionari”.
    Ce propui tu este să vânezi niște produse, ignorând fabricanții, sforarii…
    (Un scenariu extrem de credibil: Fabricăm o extremistă, legionară și antisemită, pe care o livrăm în Parlamentul UE, să vadă ăia la botul calului cu ce ne confruntăm noi în România, noi politicienii ”serioși”. De ce să vadă Coana UE asta? Păi cum de ce, ca să sprijine ”stabilitatea”, adică pe noi.)

    11
  10. Cred ca se ocupa SRI si de astia. Dar deocamdata nu sunt decat niste maimutoi ridicoli, nu merita sa se aloce bugete prea mari pentru actiuni de descurajare.

    10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)