Doamna Vicol, ce presiuni?

Blonda de la Comisia Juridică, soția ăluia de la Nordis, demisionează de la Comisie. Nu din Parlament, că nu e fraieră.

Deputata PSD LauraVicol și-a depus demisia, marți, din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

„Am luat decizia ca urmare a jocurilor nedrepte și de o gravitate fără ptrecedent îndreptate împotriva mea. Până la lămurirea loc, doresc să demisionez”, și-a motivat Vicol demisia.

OK. Ce jocuri? Ziceți-ne și nouă ce jocuri grave se întâmplă împotriva dvs. De ce nu ne spuneți? Vă este frică? Dumneavoastră? Aveți o tonă de bani, sunteți prieteni cu interlopi puternici, de cine vă e frică? De tocilarul ăla de Nedea?

Sau e doar un fel de a spune că urmează divorțul și banii rămân pe numele dvs în caz că face soțul pușcărie peste 5-7 ani? Am văzut un comentariu bun undeva, într-o țară unde justiția funcționa, toți ăștia erau măcar arestați până se lămuresc procurorii ce și cum. Inclusiv ea.

film-game-of-thrones-16

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Nu e nevoie de divort. Se poate face partaj voluntar.

    Comentariu apreciat.442
  2. Mi se pare doar mie sau dna Vicol seamănă leit cu Shalina Devine?

    Comentariu apreciat.272
  3. Puscarie? Nu o sa faca o zi, garantat. Sunt3m totusi in Romania, daca se complica treaba sare imediat Lia Savonea cu o schema.

    Nu uitati sa votati cu incredere mafia PSD PNL, votati ciuca, ciolacu si geoana, votati fente gen Simion si Sosoaca, totul este bine, economia duduie, imobiliarele se vand ca painea calda.

    Comentariu apreciat.610
    • exact, asta e o mare teapa PSD. prostimea voteaza.

      120
    • Pai merita PSD, ca au marit pensiile. Nu conteaza ca intr-un an sau doi, inflatia mananca tot si vom fi si mai in groapa, important e acum, cum zicea un special intr-un comentariu neironic.

      82
  4. Dacă intri pe portal.just.ro o să vezi că pe lângă SRL-urile furnizorilor țepuiți, Nordis e dat în judecata de foarte multe persoane fizice al căror nume sunt izbitor de asemănătoare cu cele ale unor funcționari publici, unii dintre ei cercetați sau chiar condamnați de DNA pentru fapte de corupție ori evaziune fiscală.

    Pare că doamna Vicol a uitat unde-i e locul și le-a dat țeapă pionilor PSDNL din teritoriu, probabil fără a plăti tributul corespunzător către boșii partidului.

    Comentariu apreciat.460
  5. Parlamentarii colegi ai D-nei Vicol citesc si se minuneaza. Chiar sa te agiti atat pentru 100000 de euro amarata sau cat era un apartament promis pe foaie ? Unii dintre ei pierd atat la blackjack in Monte Carlo la casino intr-o seara. Cel mai bine e sa treci peste ! :D

    190
    • Nici pentru ea nu e mult, coane, doar avea o rîșniță de 120k euro la mînă…
      Rîșniță în sensul că oricum nu e mai precisă ca un Q&Q de 20 dolari.

      170
  6. Cum ce jocuri? Jocuri politice, nu este asta raspunsul intotdeauna?

    60
  7. de fiecare data cand o vad imi aduc aminte de „confirm cu tatuajul”
    #pentrucunoscatori

    200
  8. Stați liniștiți, că nu face nimeni pușcărie și nici nu vede cineva banii înapoi. Doamna Vicol, treceți înapoi în comisie că săptămâna viitoare apare alt scandal nou-nouț și uită lumea

    190
  9. Asta și cu gogomănia CCR o să-l coste pe Ciolacu președinția.

    92
  10. Bai, gata, nu mai puneti penis, pardon, presiuni pe gura doamnei. Este asa de stresata, ca este posibil sa dea 50 de euro la primul cersetor care ii iese in cale. Tzeapa, nu se plimba ea printre oamenii de rand, vreti sa o murdareasca ordinarii astia?

    31

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile

Alte linkuri (mostly NSFW)