G4Media face o buhniceală

Am mai vorbit despre apucăturile G4Media de a face buhniceli. Pur și simplu le place prea mult sau sunt atât de incompetenți încât e adorabil. Articol plătit, nu sunt în stare să pună un link către el. 600.000€ cifră de afaceri, 200.00€ profit, nu vor ei să pună linkurile mai scurte sau să folosească un plugin care le scoate caracterele problematice din link. Nu au de ce. Banii vin oricum.

Și, pentru că sunt jurnaliști, și nu sunt tocmai obișnuiți cu arta gândirii, nu văd legătura dintre a cere de la stat și de la politicieni să nu mai fie incompetenți, în timp ce ei dau constant chifle din astea de tip buhniceală. Pare că sunt prima oară pe net și apasă pe toate butoanele ca să vadă ce fac.

buhniceală: când te bați cu cărămida în piept că tu vrei ca lumea să fie mai bună, dar când ți se atrage atenția că ești praf dai cu flit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. Publicație buna până când apar articole cu: „Europarlamentarul Gabriela Firea este de părere că …” Dați search pe firea sa vedeți articole sunt.

    71
  2. Din ce văd, link-ul este pus greșit independent de WordPress. Nu cred ca are legătură cu WordPress că l-au pus greșit.

    Legat de pluginul roslugs, din ce știu, de multa vreme WordPress scoate automat diacriticele românești din URL-uri și le scrie fără diacritice. Nu cred că mai este necesară funcționalitatea respectivă.

    Eu personal nu sunt fan al eliminării cuvintelor de 3 caractere din URL-uri pentru că uneori nu se mai înțelege despre ce este vorba în articol. Unele prepoziții și conjuncții au sens în context.

    Personal, scurtez slugurile manual, las uneori și cuvinte foarte scurte.

    60
  3. Legat de asta, vazusem zilele trecute pe libertatea, sub rubrica „urmareste cel mai nou video” un clip fake cu dr Leonte Danaila cu ceva teapa cu medicament minune. Problema e ca pusesera stric clipul in cauza si atat, fara nicio explicatie, fara nimic :|

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile