O tanti ilustrează ce este în neregulă cu vedetele TV și cu părinții care duc copiii la școală cu mașina

Doamna asta, Cristina Șișicanu, e relativ celebră pentru păreri aeriene. Până la urmă e măritată cu Mădălin Ionescu, ăla care prezintă conspirații la TV, nu îi suspectează nimeni că sunt niște oameni OK.

În situația de față, e opărită că nu a putut opri pe trecerea de pietoni ca să-și lase copilul la școala privată. Și plânge că nu i se oferă soluții de către poliție. Nu o duce capul să ceară soluții de la școala unde și-a dus copilul. Acolo nu a întrebat de parcare când l-a înscris.

La minutul 6 confirmă că este aeriană. la 13:15 îl numește pe polițist “maimuțoi” și „imbecil” pentru că ea și-a dat copilul la o școală fără parcare.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

  1. Bai, nu vi se pare ca in general ca natie, am devenit prea agresivi, si mai ales, agresivi in mod gratuit, pe chestii care nu merita??

    Comentariu apreciat.1792
    • Prostii au devenit mai agresivi pentru ca au validare online pentru comportamentele lor (s-ar putea da chiar exemplul de sus, sau altele).

      Comentariu apreciat.1501
    • Ba da. Ne sare țandăra efectiv din orice. Iar chestia asta n-are, după mine, explicații doar psihologice, ci și economice.
      Cât privește inflația asta de vedetuțe cu celebritatea unui fir de praf de pe pantoful lui Brad Pitt, pe mine unul mă doare fix în trecerea de pietoni de nervii lu madam.

      Comentariu apreciat.750
    • @mac 💐🍬🌈😘… …. după 1 minut din filmuleț… beserica! Ne’zău! cr’cea și sfinții! tu ai văzut ce prostii debitează cercopiteca? … urmăritoarele ei văd și fac la fel ca ea, copiii urmăritoarele văd și le place de mami lor și vor face ca mami… dar e bine să fim zen…

      Comentariu apreciat.311
    • clar.

      1. oamenii exprima in general chestii care-i frustreaza, mai rar chestii bune.
      2. cand isi exprima frustrarea, se face la cald, fara filtre.
      3. oamenii gandesc in termen de vina, nu de responsabilitate. De ce, pentru ca-i usor. Ai stabilit vina, case closed. Cel mult, ai grija. Cu responsabilitatea e mai greu, pentru ca aia vine cu munca. Care-i responsabilitatea mea in situatia de fata? Vreau sa pot lasa copilul aproape de scoala. Bun. Sa cer asta, ok. Cui? Cu cine votez sa se intample asta? Cu cine comunic? Scoala, politie? Ce fac intre timp? Poate sa parchez la 3-4 minute de mers pe jos? De aia au murit stramosii la revolutie?

      Si treaba e circulara pentru ca vina si frustrarea nu duc la solutii. Ma frustreaza X dar pana nu accept responsabilitatea si fac ceva in directia aia, treaba se repeta asa ca tot ce se intampla e planset mult, mai tare, mai mult frustrarea, dau frustrarea mea si altora si tot asa.

      110
    • @radu, păi nu mai simplu îl lasă la 200m de școală, unde sigur găsește parcare și merge 2 minute pe jos?

      110
    • Poate ar trebui sa se aplece asupra problemei Coloja, sau mai multi ca el, si sa ne spuna ce e de facut, ca nu e ok deloc.

      50
    • Nu agresivi cît proști și aroganți.

      30
    • @mac gregor: Problema nu sunt oamenii. Problema e sistemul care nu îi pedepsește. Atâta vreme cât femeia aia știe că nu există consecințe grave pentru ceea ce face va continua să creadă că are dreptate. Că doar o pedeapsă grea ar convinge-o că nu greșește. Cât timp nu i se dă peste mână de fiecare dată va continua cu fix același comportament.
      Problema – repet – e sistemul. Atâta vreme cât un polițist e împins spre corupție de salariu și condiții va alege să nu-și facă treaba și să ia mită. De ce să-și facă treaba dacă merge acasă și viața lui e oricum grea? Nu mai bine fură ca să trăiască decent? Același lucru e valabil pentru vameși, SRI și celelalte organisme de aplicare a legii. Le ridici ălora nivelul de trai și-i ții sub observație strictă – poc – dintr-o dată aplică legea la sânge. Restul populației se aliniază corespunzător. Nu funcționează o secție de poliție bine? Controale de la Doi Și-Un Sfert în fiecare lună, cu sancțiunile aferente.. După care va funcționa brici și ăia vor aplica legea pe teren.
      Schimbi sistemul și dintr-o dată legea contează pentru că duduia din clip va observa că amenda e mare și nu e loc de târguială, cu sau fără faima ei și smartphone-ul cu cameră video. Că vor intra și ăilalți amendați și vor urla că ”păi și ce vrei – tu acum să scapi după ce noi am fost trași aspru la răspundere?”. Se temperează oamenii după niscaiva presiune socială și brusc încep să respecte regulile și să fie atenți ca și alții să le respecte.

      60
  2. Dar de ce trebuie sa pierd eu 15 min din viata sa ma uit la o isterica? E plina tara de hraparete din astea, le vezi peste tot. So de giralivi, ca mai noi si masculii se isterizeaza ca niste babe.

    Comentariu apreciat.631
  3. Make Romania great again!… 🤦‍♀️

    82
  4. Sa vedem si partea plina a paharului!
    Donald TRUMP Jr. a sosit azi la București. Fiul fostului președinte al SUA participă la evenimentul Trump Business Vision.
    Vad o rezolvarea parcarilor in viitorul apropiat. Apropiat de 2050.

    262
  5. Mi se pare interesant cum oamenii ori nu inteleg lumea din jurul lor or mint intentionat si repetat.

    Tanti asta i-a spus la politist de cateva ori pe un ton agresiv ca legea este pentru preventie, nu pentru pedeapsa.

    Comentariu apreciat.310
  6. …noi prosti ca-i bagam 2 secunde in seama, duduia e de o prostie, vai. Dar cum era faza aia, cred ca la tine am auzit-o pe stream…. „Daca nu ti se par prostani oamenii astia, probabil esti mai prostan ca ei.”

    Comentariu apreciat.320
  7. Doar o alta mahalagioaica… ii zice lumea ca e praf, ce inflameaza mai tare sa le explice la oameni ca nu au dreptate dupa care devine frustrata ca are lumea ceva cu ea.

    210
  8. Ii doresc succes politistului. E plin Voluntariul de reclame la postul lui Pandele (Metropola TV) pe care apare sotul ăsteia.

    191
  9. Cred ca pun aia de la Starbuks ceva in cafea.

    120
  10. Susțin camerele video care sa dea amenzi. Cut the middle man. Da sigur, la început o sa mi-o iau și eu. Dar cu timpul ne adaptam. Cearta-te cu AI stai pe drumuri la tribunale de 5-6 ori apoi te înveți.
    Multe femei trăiesc cu impresia că lumea se învârte în jurul lor daca au un copil. Well, mașină calca, nu da amenda, so fuck off.

    Comentariu apreciat.421
    • Pe vremea mea vorba suna altfel: don’soara fii atenta pe unde calci ca masina calca, nu fute!

      25
    • A scos politistul mobilul sa filmeze intamplarea ca la cat de agresiva era vedeta, cine stie cum o dadea dupa pe instagram in victima cu un video editat. Nu are politia bodycam-uri? In alta ordine de idei sotia mi-a zis ca ei i s-a tipat de catre politist sa stea cuminte in masina si sa astepte procesul verbal, nici vorba sa iesi si sa te iei in gura cu organu. Ar trebui sa ii zica frumos la femeie sa se calmeze, si sa scoata tazer-ul si sa il arate frumos. Prea multe vedete cu prea mult tupeu, in tara in care totul se rezolva cu spaga si relatii, daca esti vedeta esti Dumnezeu.

      130
  11. Pentru astfel de dudui s-a inventat categoria ”hardcore rough milf” in pornografie.

    182
  12. Eu de cateva luni experimentez o chestie: am renuntat in a mai asculta radio „comercial” in masina. Acum ascult Radio Muzical; adica muzica clasica. De cand fac asta, nu mi-a mai sarit tandara la prima sicanare in trafic. Merg mai linistit. Ajung mai calm. Nu ma mai enervez deloc.
    Incercati si va convingeti ca e mai linistitor pentru voi sa conduceti asa, decat sa ascultati bumtzi-bumtzi tot drumul…

    Ce legatura are cu situatia din clip? Politistul cel mai probabil s-a „incordat” si din cauza atitudinii femeii; femeie care probabil era nervoasa deja de dinainte de a veni politistul la ea. Daca asculta ceva muzica clasica, era mai zen. Cobora, isi cerea scuze; mergea mai departe, si nici articolul asta nu mai exista pe blog.

    Comentariu apreciat.382
  13. Soluție pentru vaca cu cabină:
    https://www.stvsa.ro/traseu-linia-450/

    efectiv are stație în fața liceului ăluia

    180
    • Vine odata pe ora, e full si drumul e bara la bara.
      Orele din program sunt imposibil de respectat.
      Am avut un exces de civism acum cateva luni, dar mi-a trecut.
      Nu confundati transportul in comun din Bucuresti cu cel din Voluntari.

      105
    • Flat, nu ti-e rusine tie? La masina de 100 de mii de euro si persoana publica, tu o indemni pe duamna sa mearga cu transportul in comun?!

      Deci chiar te rog sa ti retragi cuvintele si sa nu mai vii cu asemenea jigniri, da?

      171
    • @MarcelD luați-l de guler pe Pandele. v-am pus eu să votați un infractor care devalizează bugetul primăriei pe echipe de fotbal, biserici, azile și paranghelii în loc să cumpere mai multe autobuze?

      130
  14. Se chinuie, dar tot nu a scăpat de tot de accent. Dar asta nu e o problemă. Deci cu cine se ceartă ea acoloșa??

    200
  15. Entitled much? Sa moara toti, eu sunt peste ei, de ce sunt muritori/saraci pe strada unde vreau eu sa merg?

    90
  16. Dc bagi in seama si iti incarci mintea cu toti handicapatii, nu stiu..

    22
  17. Mi-am adus aminte de o tanti de asta, barbasu parcase de-a curmezisul pe trotuar si singura varianta de a trece era pe strada mare (aglomerata) sau prin curtea unui om care avea poarta deschisa.

    M-am oprit mai incolo sa-i fac o poza in toata splendoarea (sa trimit o noua reclamatie la politie sa puna piloni acolo sa nu mai urce meltenii pe trotuar) si a venit usor asa la mine si m-a intrebat senina de ce am pozat-o si sa sterg poza ca altfel vad eu ce patesc de la barbasu’. Am intrebat daca i se pare normal ce a facut, a zis ca da si aici am oprit dialogul ca mi-am dat seama ca nu are rost.

    230
  18. Părerea mea-i că femeia (ca să folosesc un eufemism) e netufută suficient sau/și la timp…

    91
    • Da, dar fiindcă nu vrea, nu fiindcă nu s-ar vrea.
      Este efectiv genul de om care naște o discuție ”de principiu” din orice căcat.
      Te duci s-o fuți, să dai tot ce-ai mai bun, dar ei oricum nu-i trebuie, și în timp ce vine spre pat zice: așa se lasă ciorapii? lângă?

      Și de-acolo se duce dracului totul. Că ea oricum nu vrea să se tufe, decât să se certe.

      70
    • 😂😂😂 am futut în ciudă și nu mi-a fost bine după… dacă dragoste nu e, nimic nu e… prefer de plăcere… sunt romantic știu.

      30
  19. Marș înapoi în Moldova. Faci acolo ce vrei. Cu mutra aia de Predator (fără mască) cu tot.

    101
  20. Asta nu e aia care a aparut in investigatia buletin.de cu apartamentele „sociale” in Otopeni? Se lauda ca i-a luat fiica-sii apartament si de fapt il inchiriaza pe 3 lei ca e caz „social”. Bogati fara o chiflă-n burtă. Citez din articol „Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi“, spunea despre fiica vitregă, în iunie 2019, Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu. În același an Ștefania Ionescu, fata din prima căsătorie a fostului prezentator de la Metropola TV, Mădălin Ionescu, a semnat contractul de chirie cu Primăria Otopeni tot pentru o locuință socială.

    Fiica cunoscutului prezentator a beneficiat timp de peste trei ani de apartamentul social în suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, situat la câteva minute de mers pe jos de centrul orașului. Lunar a plătit pentru chirie puțin peste 50 de lei. În contractul de închiriere, la adresa de domiciliu a Ștefaniei Ionescu este trecută adresa vilei tatălui său din Otopeni.

    În 2019, Mădălin Ionescu prezenta o serie de materiale de propagandă despre orașul Otopeni, care îl aveau în centru, de cele mai multe ori, pe primarul Silviu Gheorghe.”

    170
  21. Un filmulet cu o vita penibila in rolul principal. Suturi in gura si shpitzuri in cwr merita vaca asta. Cine e frate asta si de ce e „persoana publica” ca pare ca are vreo doua clase mai mult ca trenu’
    Trebuia s-o puna cu burta pe asflat in catuse pentru sfidarea autoritatii si apoi la sectie, si-asa pare fara de ocupatie, deci n-ar fi retinut-o oricum de la vreo activitate utila, aveau toata ziua la dispozitie s-o invete conduita corecta in astfel de situatii.
    Radem de politisti ca-s prosti lemn, dar cand vezi si cate o tuta-n cizme d-asta realizezi ca se poate mult mai rau.

    90
  22. Am oprit vizionarea în momentul în care am văzut prostia manifestându-se.
    Valabil și pentru alți idioți, influenkeri sau nu:

    NU POLIȚIA TREBUIE SĂ-ȚI OFERE SOLUȚII LA PARCARE.

    Dar poliția trebuie să te amendeze când te piși pe lege câ nu poți să faci piciorușe niște metri. Indiferent de ce-ți oferă școala sau nu.

    Că e privată prea puțin contează. Sunt mii de școli publice cu aceeași problemă, sunt la stradă, la bulevard, unii blochează traficul, alții nu.

    Aici depinde doar de ce fel de om ești. Ori respecți dracului legea și-ți miști curul un pic, chiar dacă te duci cu mașina, pentru că, ai nevoie, pleci mai departe, etc. Ori nu, și atunci miorlăi la polițist că e bulangiu cu tine.

    Nici polițiștii nu sunt sfinți, toți, dar, în general, se cam cacă pe ele cucoanele astea al căror singur ”job” e dusul și adusul – soccer moms. Fără vreo ocupație reală.

    Nu știu cum dracu, dar tații ăia care fac bani de mașinile cu care merg, de taxa de la școală, etc, nu prea au timp să se certe cu ”gaborii” că ”e” bulangii…

    70

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube