Știrile zilei – 24 septembrie 2024

  1. Brunetă . Verde . Brunetă . Blondă . Brunetă . Bruneta . Brunetă . Blondă
  2. Băncile americane au făcut profit monstruos
    1 triliad. Biliard. Nu știu să număr până acolo.
  3. Fostul șef al Armatei Moldovei, acuzat de trădare de țară
    Ați văzut vreodată vreun proces pe tema asta la noi?
  4. Reciclați mai mult
    Paiele alea de plastic fac să se topească ghețarii, nu poluarea industrială și avioanele private care merg non stop.
  5. China a consumat mai puțin cărbune
  6. Alt miliardar descoperit că a colaborat cu naziștii
    Citiți istoria lui, e interesant.
  7. Un urs polar, împușcat că s-a apropiat de un oraș
    Nu se întâmplă la noi, ci într-o țară civilizată.
  8.  Mircea Geoană pentru tineri
    Un politician vechi, care a fost mereu la putere, vrea să schimbe lucrurile acum.
  9. Credeți că acest vot va rămâne fără urmări?
    Securiștii din spatele lui Iohannis nu vor ezita să apese niște butoane. Vor ieși curând dosare și condamnări.
  10. Un polițist a refuza să fie testat
    De asta nu se fac controale, că ei pică primii că sunt beți sau drogați la volan.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. 9. Sunt oare bipolar? Când pana acum 6 ani era PSD la putere țineam cu PNL, acum sclavii PNL încearcă sa ii găsească plavanului un loc după ce toată lumea l-a refuzat. Acum…imi doresc ca PSD-ul sa tina piept ăstora…apoi sa țin cu alții și tot asa

    Comentariu apreciat.503
    • Suntem 6 milioane de bipolari în țara asta…

      231
    • Eu nu-mi mai doresc nimic. Am ajuns in punctul in care nu mai imi pasa. Votati pe cine vreti, defilati cu cine vreti. Suntem intr-un loop continuu de 35 de ani, ne agitam frenetic inainte de alegeri, mereu se alege „raul cel mai mic”. Eu nu voi mai vota, nu am de ce si cu cine. Votati voi, cei care vreti marea „schimbare”.

      Indecis. Tu ce zici?4445
    • @Deea: imediat apar cei cu „trebuie sa mergi ca sa iti anulezi votul”. De parca cineva i-a luat in serios vreodata pe cei care si-au anulat votul.

      224
    • Pana acum 6 ani tineai cu PNL? Dupa ce s-au aliat cu PSD si au facut USL? Dupa ce s-au aliat si cu Voiculescu la Grivco?
      Nu esti bipolar, poate ai PTSD (amnezic), sau dementa senila. Asta daca nu esti pur si simplu prost.

      Indecis. Tu ce zici?727
    • Iohannis a fost o mare dezamăgire în al doilea mandat. Cred că oamenii nici nu mai știu cum arată, sunt ani de zile de când nu a mai ieșit la declarații. Probabil îi este și lui rușine iar dacă ar fi demn, si-ar vedea de privilegiile unui fost președinte și nu ne-ar mai deranja cu lipsa lui totală din viața românilor.

      Comentariu apreciat.300
    • Stim, Deea, nici nu tb sa ne spui.

      23
    • @Beb: Gresesti crezand ca Klaus are vreo urma de rusine sau de bun simt. Omul tine blocat un post de profesor de 30 ani!
      In primul mandat mai aparea pe la TV doar pt ca isi dorea si al 2-lea mandat.

      @Deea: E ok, lasa-i pe cei ce voteaza pt 1l de ulei s-o faca dar sa nu te auzim ca te plangi de politicieni.

      32
  2. Las că e bine să și reciclăm. Să nu mai vezi sticlele alea de plastic aruncate peste tot, e îmbucurător.

    Comentariu apreciat.589
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 751
  3. In romania o fie impuscat ursul polar de la 7 in secolul 23 cand va ajunge pe o bucata din ghetarul de la 4 si nu va avea dosar cu sina pentru actele de imigrare

    Indecis. Tu ce zici?1517
  4. 2. Trilion.

    62
  5. 3. Andrei Odarchenko, 45 de ani, deputat în Rada Supremă a Ucrainei (Parlamentul Ucrainei), din fracțiunea „Slujitorul poporului”, acuzat că a încercat să dea mită conducerii Ministerului Reconstrucției, a fugit ilegal în România și a cerut azil. Acesta a intrat în România pe 19 septembrie. (Libertatea)

    94
  6. Da, doar că diferența între ursul polar și cel brun e că cel polar chiar te vede ca pe hrană din cauza mediului ostil în care trăiește.

    Indecis. Tu ce zici?1124
  7. 6. eu nu stiu de ce e o surpriza. statistic vorbind, sa ai bani carca si cam de varsta aia, automat cam erai cu regimul atunci. cred ca sunt mult mai putini care sa se fi ridicat pe picioarele lor dupa ww2 si sa fie acum miliardari. ca sa fi facut bani curati din 30 si pana dupa ww2 nu prea aveai cum ca iti dadeau in cap: ori faceai avioane/uniforme/ pt nazisti ori ura si la gara.
    cand mai apare cate unul d-asta asa in presa sunt convins ca e vorba de un santaj sau reglare de conturi si de orgolii, ca in sinea lor cred ca toti ii stiu sau macar suspecteaza.

    61
    • Corect, vezi Adidas

      40
    • Din ce am citit nu e chiar asa csf ncsf alea erau timpurile. Nu au supravietuit timpurilor. Au profitat de timpuri. Si-au eliminat un partener evreu din business fara nici o compensatie in 33 ca sa poata sa acceseze ze big ciolanu sa intre in partid si sa ia parte la distractie. Puteau sa faca asta scotandu-l din afacere si dandu-i parte, scotandu-l din tara. Au profitat ca nu era nevoie si l-au lasat pe ala in curu gol la usa, sa fie deportat si omorat in final 11 ani mai tarziu. E mai mult decat business ppl being business ppl, e un sacalism graitor. Plus transportat bunuri confiscate de la evrei unele dintre ele de valoare disparand pe traseu cum ar fi niste tablouri de niste meleoane la care probabil se holbeaza seara cu un schnapps in mana nea caisa asta de nu ii incap toti dintii in gura cand se bate pe spate ce businessman abil e el si neamul lui.

      21
    • da, nu ii scuz. poate m-am exprimat gresit. ca sa ai banii aia acum si sa fi cam de varsta aia automat ai facut treaba murdara. eu asa consider.
      acum poate au facut voit si au profitat maxim sau exista si posibilitatea sa fi profitat mai cu sila la modul ca poate fiecarei firme de genul i se planta cate un om al sistemului care le dicta ce sa faca si ei doar mergeau dupa indicatii. oricum de kko.

      20
    • da, da, agreed, cred ca am inteles eu gresit ceva de genul ce sa faca si ei nu aveau alternativa. Cred ca ce ma enerveaza e faza asta similara cu aia „nu intreba un miliardar cum a facut primul milion” asa si cu superbusinessmanii astia, nu ma intreba ce facea tataie prin 40 in rest all good suntem noi super abili in neam. Nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase.

      10
  8. 1. Azi ,o colecție impresionantă de … 6. În colecție cu Boss 7. Citisem pe undeva că era ultimul 9. Noaptea că hoții !?

    21
  9. NOU
    #30

    4. Reciclam, ca asa ajutam hainele sa se plimbe si ele prin lume! :) – trebuia sa pui si articolul de pe HN la pct. 5 :))

    80
  10. 6. Cititi si Armele lui Krupp, de William Manchester.
    Cat despre subiectul din articol, nu cred ca s-a descoperit acum ca au colaborat cu nazistii. Cred ca se stia. Iar Vanity Fair nu este chiar o publicatie de istorie.

    80
  11. 3.
    Romania nu are tradatori de tara. Are doar eroi care scriu carti si li se face reclama pe toate drumurile.

    31

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube