Nu o să vedeți în presă de procesul ăsta…

Pentru că de 5 ani sau mai bine presa a scris articole despre Dobrincu folosind doar informațiile de la el. Nu le convine să spună acum „noi nu ne-am dat seama” sau „nu am căutat mai departe de ce a zis el”, că până la urmă nu făceau nimic rău, doar dădeau impresia cititorilor că Dobrincu este un geniu, și el folosea articolele alea să se laude cu ele, nu e ca și cum dădea standarde nerealiste oamenilor sau defila cu un milionar care pretindea că provine dintr-o familie modestă, care avea totuși bani să-l trimită prin America sau să aibă un restaurant. Modestie maximă.

Contextul e ăsta: Mihai a săpat un pic prin trecutul lui Dobrincu și a publicat un video, Paraschiv și Silviu au râs și au confirmat ce se știa și se vedea, Dobrincu s-a opărit și i-a dat în judecată.

De asta ProTV, Forbes, Morar, Micutzu și compania vor face ciocul mic, eventual vor începe să trateze hostil pe oricine întreabă de ce iau bani pentru scheme din astea (cum o fac acum cu Caius Covrig, ăla de la Kayus, care uimitor și el face pe milionarul venit dintr-o familie modestă). Până la urmă Primul Milion nu a dat țeapă nimănui, doar a redirectat niște bani de la fraieri la influenceri gen fiica lu Esca.

La fel și Sebi. Doar a spus chestii nu tocmai exacte în niște podcasturi și în niște articole în ziare, ce mare lucru…Poate ne spune dacă și câte din articolele alea au fost plătite. Vinde ProTV locurile la Arena Leilor, să se calce ăia în picioare să investească în ceva startup la care e acționar Andreea Marin?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. daca spun ca acum e prima oara cand aud de sebastian dobrincu, ma crede careva?

    Comentariu apreciat.6234
  2. Vrei sa fii si tu pe lista aia neaparat :D

    Pusese un moderator de pe r/programare niste screenshoturi cu amenintari de la „avocatii” din Dubai ai lui Sebi si cum botii downvotau orice postare legata de el.

    Tot ce trebuie sa faca Sebi acum e sa cumpere mai multa reclama la TV ;)

    225
  3. Dobrincu , vezi ca mai sus e u buton rosu cu abonare ! Apasă de câte ori îți permiți 😀😃

    92
  4. Bah si totusi … daca castiga ca la ce judecatori sunt in Romania ?! mai iese cineva sa zica ceva rau de dobrincu ? sau mai iese cineva sa zica ceva de rau de alti impostori ca dobrincu ?

    210
    • De aia e bine să nu vă mai activați, enervați sau agitați când acestor personaje le sunt pocite numele. Dobrincă poate să mi-o sugă până la măduvă. Dobr_incu – și ca el sunt destui – abia așteaptă un moment să mă dea în judecată.

      20
  5. Am vazut clipul din link insa am ramas cu o nedumerire, omul incheie cu un fel de „a facut bani insa nu a plecat de la zero”, doar ca de curiozitate am intrat pe storyheap de care stiam ca e produsul (initial) cel mai tare si cu care a facut bani, nu inteleg ce face ca sa merite 700 de dolari pe luna cand ceva de genul ala este pana in 50 (cel putin pt youtube) si apoi am intrat pe social media – pe fb are 1,7 mii de folowers care e nimic, cateva postari in 2017, una in 2022 si cam aia e, pe Insta are 117 followers si e cont privat.

    Astea sunt profilele cu link pe site-ul lor, nu ca am cautat eu pe retele sociale si nu am nimerit ce trebuie, da?

    Intrebarea mea este – pana la urma Dobrincu a facut o afacere din care a facut bani (multi) sau au fost niste proiecte esuate ca multe altele pe care insa le tot flutura ca fiind marete? Vb aia, toti ne-am gandit candva sa facem un OLX sau alt agregator de agregator de continut :)

    151
    • pana la urma Dobrincu a facut o afacere din care a facut bani (multi)

      Nu. A avut bani de la parinti si s-a perindat prin State la facultate si apoi a venit inapoi in tara ca si baschetbalistul care le vinde povesti oamenilor creduli cum ca e „self-made” si „prodigy”. Macar ala a deschis ceva hotel si carciuma dar Sebi doar a cumparat atentie si acces la televiziuni. Acum incearca din rasputeri sa ascunda trecutul ca a bagat multi bani in imaginea de „self-made din familie modesta” si lumea ii aminteste ca parintii lui aveau un restaurant in zona Magheru si tot felul de afaceri dubioase.

      230
    • @bigbear ce a facut Dobrincu: s-a bazat ca tu iti iei informatia din presa/mass-media si nu ai cum sa mergi la sursa sa verifici. Un fel de stim noi sigur ca a fost razboi in Irak? nu stim ca nu am fost acolo, dar daca toata presa zice asta, crezi nu-i asa ?
      Dobrincu a dat bani in stanga si in dreapta incat sa isi formeze imaginea ca e scula si deja matematica e simpla: daca 9 linkuri zic ca e scula si al 10 e de la „insert aici nume de hater” etc care zic contrar, pe cine esti tentat sa crezi daca e prima data cand afli de el ? Nu imi e clar totusi ce incearca sa vanda ? si a doua intrebare e ce o fi in mintea celorlalti participanti de la Arena leilor sa se afiseze cot la cot cu el ?

      130
    • Admitand ca e doar o farsa si nu a fost un proiect de succes (inca las un 10% sanse sa gresesc eu) nu inteleg cum de nimeni nu a verificat afacere lui, sa vada concret povestea de succes, ca stiu ca mereu era prezentata Selena Gomez ca fiind clienta firmei storyheap.

      Si nu inteleg nevoia sa arati cum ai facut banii, cand stiam ca toti se feresc sa vorbeasca despre primul milion. De ce trebuie sa spui „am jucat baschet in echipa X si am facut nu stiu cati bani” sau „am deschis firma X si am facut milioane de dolari” cand astea se pot verifica mai greu sau mai usor in loc sa spui ceva de genul „am fost in state, am facut niste afaceri cu niste parteneri si m-am intors cu cateva milioane” – ca esenta este sa ai bani, nu intereseaza pe nimeni cum i-ai facut.

      21
    • @Bigbear: A manifestat că va face mulți bani.

      40
    • Nici eu n-am găsit absolut nimic la story heap ăla și nici la aplicația ce o folosea vedetele pentru instagram.

      Oamenii de pe site sunt fake, după cum a găsit și în video, iar site-ul ăla e un template, nu funcționează nimic pe el, nici formularul de contact măcar.

      50
    • „… a doua intrebare e ce o fi in mintea celorlalti participanti de la Arena leilor sa se afiseze cot la cot cu el ?”
      @N, ai urmarit emisiunea cand era asta in echipa? Cam toti de acolo aveau un „mic” zambet in coltul gurii cand asta micu’ deschidea gura si isi dadea cu parerea. Ce sa cauti acolo, cand investitorii erau Enayati, Sucu, Batlan? Oameni care chiar au creat ceva si … in multi ani.
      Din cate imi aduc aminte, a avut o singura investitie. Dar nu am vazut si continuarea dupa acea intentie de investitie. Pai, Sucu era mai reticent in a investi, dar si daca isi declara intentia, chiar investea.

      30
  6. A fost si la Survivor, foarte sters. S-a accidentat si a plecat rapid.

    100
  7. Ei, dar noi stim foarte bine cum functioneaza justitia din Romania – daca ai de dat (si are) instanta ajunge fix la ce concluzie vrei tu. Asta nu inseamna in nicio forma ca ai si dreptate. Sper sa il programeze in 2050

    51
  8. Băiatul ăsta Dobrincu e cam prostănac pentru unul care ‘stă pe net”, n-a auzit de Streisand effect.

    100
  9. Foarte bun acest articol, cred că te grăbești să deci cel de al patrulea pârât.
    Aceste promovări dubioase gen Dobrincu în fața tinerilor sunt nocive.

    10
  10. Sebastian suna a nume pentru cascaval, Cine vrea Delaco?

    00
  11. Normal ca nu o fie in presa. De fapt n-ar trebui văzut nicăieri, idem cu bătaia pe rețetă de eclere. Ăștia sunt irelevanți pentru propria lor viață, pentru mine cu atât mai mult.

    01

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube