Știrile zilei – 9 septembrie 2024

  1. Blondă . Brunetă . Plajă . Blondă . Blondă . Brunetă . Blondă .
  2. Banca Transilvania e glumeață cu cifrele astea
    50% credite date statului, adunate cu creditele corporațiilor. Aham. Plauzibil. 24% ipotecare și 14% pentru IMMuri.
  3. Dacia dă afară oameni prin plecări voluntare
    Primele sunt foarte mari și nu se spune câți oameni vor să plece.
  4. Altex a crescut cu 6%
    Pe fondul creșterii consumului, dar poate crește consumul fără să crească industria?
  5. Locul 2 la Olimpiada de Informatică
    Nu e rău.
  6. Începe digitalizarea comunelor
    O să avem o nouă serie de probleme, dar e de așteptat, trebuie, vedem ce și cum se va proceda
  7. Piedone Senior o să candideze din partea PSD
    Nu se poate ca o asemenea valoare să fie lăsat pe margine.
  8. Românii au importat 27.500 mașini second hand
    Din care 70% sunt diesel.
  9. Un polițist a căzut la datorie
    Adaptase viteza la condițiile de drum că se grăbea și i-a combinat pe colegi ca să îl scape. Probabil unul din colegi a căzut pe ceva și l-a turnat.
  10. Soția polițistului bătăuș are un împrumut
    Dacă nu e o greșeală, sunt curios cum explică banca acest împrumut, cu ce acte și garanții l-a luat. Știm cu toții, dar vreau să aud asta de la bancă.
  11. OnlyFans a făcut plăti de 6,6 miliarde către 4,1 milioane creatori
  12. Putin finanța o schemă de influențat influenceri
  13. Un bucureștean
  14. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

  1. 10. azi ma duc si eu la ALPHA B sa incerc un imprumut de 3M de euro … va anunt daca am reusit
    *o sa si bat pe cineva pe drum

    Comentariu apreciat.1502
    • Sotia lucreaza in banca, total spalata pe creier de sistem. „Pai stii tu ce garantii a adus? Ce codebitori mai are? Poate are animale, stani…”

      Comentariu apreciat.673
    • Nu merge așa. Trebuie să trimiți soția. Și bătaia o dai după ce a intrat cașcavalu.

      Comentariu apreciat.391
    • @Costin, ia intreab-o pe soție ce tip de credit ar putea lua ca persoană fizică , de 3 milioane euro ? De nevoi personale ? 😀
      Și ca firmă, trebuie să ai ceva profit, istoric, să te califici pentru credit de asemenea valoare; nu sunt suficiente doar garanțiile

      Comentariu apreciat.400
    • N-ati inteles nimic. 10 se leaga cu 11.

      221
    • @Car, astea sunt discutii tabu in casa de cand ne-am certat la cutite pe o speta din banca portocalie. Venise o pustoaica de 20 de ani vai mama ei, cu PFA, cod CAEN de productie video, tot ce trebuie, voia sa-si faca cont pentru videochat, TOTUL LEGAL. Si au refuzat-o. „ce domne ca noi nu ne asociem cu imoralitati de-astea” SICTIR!

      Comentariu apreciat.623
    • Gogu, vezi ce a mai zis Costin…băncile nu prea creditează anumite pe anumite Caen-uri (decât dacă ești al cui trebuie…)
      Daca nu e știre dată deamboulea de vreo ziaristă, și cifra aia e reală, ar fi foarte interesant de imvestigat cine le-a dat creditul, și pe baza a ce…

      Comentariu apreciat.281
    • @Costin, ce animale exotice au valoare mare conform bancii? Intreb pt un prieten

      140
    • Înseamnă ca au de unde sa plătească daune victimei. Sau poate știind ca soțul e idiot a luat preventiv bani din banca pentru a avea din ce sa plătească bani victimelor.

      200
    • @Costin, daca nu se supara sotia ta, poate ne spune de ce cineva care are animale si stani in valoare de peste 3 milioane de euro pe care sa le aduca garantie, mai continua sa lucreze in Politie pe 5-6000 de lei?

      10
  2. Sau poate are apartamentele ălea in Monaco ( să nu zic Cluj..)

    221
  3. Pentru punctul 5. Uitați ce e, am asa o bănuială ca cuvântul „olimpiada” nu mai reprezinta azi sau cel puțin nu mai e „Olimpiada” pentru cei ce am făcut școală după 90 (situatia se aplica in acest caz doar in Romania). Stați asa și urmariti-ma, ca am investigat acest aspect:
    1. Nu este scoala in Romania care sa nu se laude cu olimpici, fata de perioada de după 90 cand doar școlile mari din marile orașe se lăudau cu asa ceva.
    2. Existau după 90 Olimpiade școlare, 1 pentru fiecare materie, o data pe an! acum la nivel național sunt vreo 6 pentru fiecare materie, orice concurs scolar își poate aroga denumirea de Olimpiada
    3. Olimpiada de Matematica Internationala, doar în 2024 au fost vreo 8. Deci, care e „adevărata” Olimpiada?

    …am impresia ca orice concurs scolar se poate numi Olimpiada, cu înscrieri „open”, deci de se înscrie în copil din India la un concurs din Botoșani, si reușește, o sa fie olimpic?
    Pe site-ul Ministerului Educației nu apare nicăieri ca Olimpiadele sub aceasta denumire ar fi cu trademark, sau unice.
    Exact asa e și cu pseudo turneele și campionatele de diferite sporturi la noi, orice federație (cum e la.jufo sunt vreo 13) își fac propriul „campionat” participi deja scrie pe tine „campionat national”
    Idem cu concursurile de dans, canine, etc

    Indecis. Tu ce zici?3311
    • Campionatul mondial de baseball : USA + Canada ;-)

      231
    • Miss Universe=doar Pamantul!!!!

      151
    • Sunt o multime de concursuri locale, interjudetene, nationale etc. la fiecare materie. Dar exista in continuare o singura olimpiada si se tine la fiecare materie o singura data pe an. Iar in articol era vorba de olimpiada internationala, care iarasi e doar una. Mai exista concursuri internationale la nivel de regiune, continent etc.
      E cam ca la fotbal: puteti face voi un campionat si sa vina fiecare cu echipa de la birou, se poate face un campionat intre sate, este liga A, B, W… este Champions League, Copa Libertadores, Campionat European etc. Toate sunt „campionate” si daca le castigi te poti numi campion. Dar Campionautl Mondial e in continuare numai unul, e ala organizat de FIFA si echipa care-l castiga si se numeste campioana mondiala e tot numai una si se presupune ca stie ceva fotbal.
      Faptul ca vine cineva si zice: „da, ba, asa si eu sunt campion, ca acuma sunt mii de campionate etc.” (el fiind campion la miuta, faza pe scara blocului) nu scade cu nimic din meritul campionilor mondiali.

      60
  4. Musk E. :
    „Interest payments on the national debt are now higher than the entire Defense Department budget and rising!”

    425
  5. 9. In Romania, nevasta multora e un fel de roata de rezerva.

    223
  6. 6. Haha, am ras. Pentru munca accesez destul de des pe site-urile UAT-urilor (comune) sa caut diverse informatii (HCL-uri) si de cele mai multe ori acestea lipsesc, desi conform legii sunt obligati sa le posteze pe site. Sunt unele primarii care nu au mai actualizat date de 3-4 ani, sa nu mai zic ca nu exista un template la fel pentru toata lumea sa fie mai usoara cautarea pentru cetateni.

    210
    • Matusa-mea a lucrat la Statistica. Periodic le cer situatii si la firmele particulare si la primarii. Pentru firmele particulare exista lege care ii sanctioneaza daca nu raspund, pentur primarii – o bataie pe umar. Povestea cum tot revenea cu telefoane si se ruga de secretare sa trimita situatiile

      230
  7. 10. Bai, dar nu era interzis ca militienii sa desfasoare activitati comerciale atata timp cat sunt angajati MAI?

    Jegul ala cu de presta, „in timpul liber” ?

    Comentariu apreciat.512
  8. 10.

    A) s-ar putea explica starea ăluia, poate gustase din marfă

    B) au de unde plăti despăgubiri

    160
  9. 8. Masinile grupului VAG sunt ca vinul.
    Se vand mai bine dupa ce se invechesc.

    131
  10. 10. Ce idiot e ala și am văzut la mulți asta. Știi ca sunteți polițiști, aveți de respectat niște statuturu, regulamente, legi și aveți o serie de restricții, tu faci combinații și mai faci si cacaturi in spatiul public. De ce vrei sa atragi atenția asupra ta? Când scopul este sa zbori cât mai mult pe sub radar.

    Comentariu apreciat.321
  11. 13. Oameni care au o hazna în cap în loc de creier. Pentru ei totul, înafara habitatului propriu (locuință, mașină,locurilor obișnuite unde își petrec timpul) este o groapă de gunoi. Am un exemplar pe stradă, o ” doamnă” ingrijită, cu casă,mașină elegantă proprie, ceva patroană de butic de modă și care,spre surprinderea mea ,aruncă scrumiere pline cu mucuri peste gardul din spatele proprietății ( avem un teren viran acolo).

    Comentariu apreciat.290
  12. 3 mil euro?

    Am făcut calcule și rascalcule la un împrumut de 200k iepuroi pe 30 de ani. Rata e in jur de 6k RON pe luna. Sa zic că aș fi barosan și ar fi 5k…la suma 15x rezultă cam 75k lei adică în jur de 15k euro…30 de ani.
    Realizez că sunt prost, că îți trebuie un foarte bun control de sine financiar și emoțional sa treci printr un împrumut….dar sa iei lumea la bătaie pe strada să riști să îți strici cash flow ul?

    Comentariu apreciat.320
    • Chiar m a făcut curios cazul polițistului ăsta..3 mil credit e Red flag…sper să apară anchete ceva… dacă s-or mai face așa ceva. Și când te gândești că totul a pornit de la faptul că ” a filmat un fraier din spate, din greșeală” …

      230
  13. 8. Eu cred că e vba doar de bani ai de mentalitatea romanului ,nu că nu ar exista o oferta ; 10 . ca și majoritatea de pe.aici, sunt curios carw e baza acordării acelor credite !!!

    50
  14. Tare aia cu Rusia, dar daca te uitai la oamenii aia era evident. Tim Pool cel putin era claaaar pe lista de plata si sunt indicii ca stia de unde vin banii.

    Majoritatea comentatorilor rightwing, razboinici anti woke si pro „normalitate”, sunt gunoaie rusesti.

    137
  15. @11: OnlyFans a făcut plăti de 6,6 miliarde către 4,1 milioane creatori.
    Adică o medie de 1500 de dolari pe cap de „creator” pe an? Unii or fi luat zeci de mii, poate sute de mii, ăilalți doar 50-100?

    200
  16. @8 pentru că pe benzinare se cere cât nu fac. Când la un Euro6, diferența de preț între diesel și benzina e cat prețul unui motor+dpf, cam ai o problema.

    90
  17. Ceva frumos, e și mârlănia o artă: votezi ceva în consiliul local cot la cot cu SRI/PNL și pe urmă dai vina pe primar.
    https://www.g4media.ro/psd-o-acuza-pe-clotilde-armand-ca-a-lasat-4-000-de-elevi-fara-afterschool-in-sectorul-1.html
    PSDNL e ăla care te fură și pe urmă îți bate obrazul că ești sărac.

    101
  18. Așa, da! Chiar și plaja e OK.

    00
  19. 3. De 10 ani minim fac asta cu plecările voluntare.. dar atenție beneficiile acestea le iau cei cu vechime, cu beneficii mari gen (35+ zile de concediu)

    00
  20. Nu are niciodată 3milioane credit, nici 300 000 nu aș crede, maxim 30000e, dar tipa a gresit prima declarație, apoi la următoarele sumele sunt puse automat din sistem daca nu corectezi.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile