Pe scheme din astea o să piardă Geoană iar

Acum ~1 lună a venit o vorbă de la un candidat că ar avea nevoie de cineva să se ocupe de partea de social media, am zis o sumă imensă la plezneală (nu are legătură cu postul anterior), au zis ok, și ne-am despărțit când am cerut banii înainte. Că nu suntem copii, știm că daca un partid/candidat pierde nu mai plătește. Oricum nu aveam de gând să zic da, eram curios până unde merge discuția.

Sper ca omul care îl consiliază pe Geoană să fi cerut și el banii înainte. Pentru că Geoană o să piardă fix pe scheme din astea, pe fugit de dezbateri reale și pe mers în podcasturi tip periaj, unde invitatul fie nu știe pe ce lume este, fie nu poate pune întrebările care contează, fie se taie la montaj. Și poporul vede si simte imaginea asta periată, vede că fiul de general de armată comunist fuge de dezbateri reale și de întrebări.

Iar oamenii care se uită la podcasturile astea fie votează direct PSD, nu săgeți neasumate, fie orice altceva.

Oare nimeni din staff-ul lui nu are o urmă de creier, să dea o căutare pe net să vadă cine e Țibulcă și cine e ta-su? Și că mai bine, dacă tot voia să meargă într-un podcast de habarnist periator, mergea la Speak?

Pe de altă parte, dacă îl consiliezi să meargă la Țibulcă, sigur nu ai cerut banii înainte, că ai impresia că o să câștige.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

54 comentarii

  1. Vroiam sa-mi dau cu parerea, „but I got nothing”. Chiar nu stiu cine l-ar vota pe Geoana si ale cui voturi „le fura” daca candideaza.

    Comentariu apreciat.7610
    • Probabil ca oricine va vrea sa nu voteze cu Ciolacu (ex. eu). Pentru ca in turul 2 va fi Ciolacu + altcineva. Si multi din cei scarbiti de PSD/PNL vor vota altcineva, nu pentru ca merita ci ca de obicei, varianta care e putin mai buna.

      Sper (dar cu sperantele mor) ca in turul 2 sa intre Lasconi, as fi mai impacat cu votul.

      Comentariu apreciat.7718
    • Se găsesc. Deci își are și el ‘utilitatea’…

      43
    • Cica nu e chiar asa de sigur ca o sa fie Ciolacu „Aflat pe locul 2 in sondaje, cu dificultati strategice majore si doar ceva mai mult de jumatate din scorul partidului, Marcel Ciolacu este in pericol sa fie depasit de Elena Lasconi, care a ajuns la 15-16% in sondaje si este pe trend crescator, pe masura ce recupereaza la capitolul notorietate, explica Remus Stefureac, directorul INSCOP, intr-un interviu acordat aktual24.ro.”

      1010
    • 😂😂😂 dacă nu-i Ciolacu, cine crezi că-și va frânge gâtul? pe Gabriela au sacrificat-o, săraca omorâtoare de bătrâni… l-aș vrea pe prostovanul de Grindeanu să-mi spună cât e ceasul.

      143
    • O sa il voteze aia care nu stiu de „Mihaela, dragostea mea” si „Geoana e un prostanac” si cred ca daca i-a adus cafea lu lache ala sef la NATO se pricepe la politica.

      166
    • Cu cine crezi că votează cei care nu au putut să îl voteze prima dată că nu aveau vârstă necesară? „E Al 2lea om în nato, are trecere, îl știe lumea” auzita la un prieten.

      144
    • @Nicu, INSCOP e ăla care îl dădea pe Burduja la 40%:
      Sondajul realizat în municipiul București de INSCOP Research la solicitarea Institutului pentru Libertate și Democrație (ILD) analizează mai multe scenarii de posibili candidați la Primăria Capitalei.
      Astfel, dacă în cursă ar intra liberalul Sebastian Burduja, din partea Alianței PNL-PSD, ar fi votat de 41% dintre respondenți, iar primarul în exercițiu, din partea Alianței Dreapta Unită, ar lua 42,8%.
      Are Geoană 25% cum a avut Burduja 40. Soțul Mihaelei nu are partid, nu are buget, nu are aparat administrativ, are ceva notorietate de prostănac, probabil ia undeva între Cristi Diaconescu și Kelemen Hunor.

      70
  2. Care-i prețul să faci un live cu Lasconi?

    Comentariu apreciat.323
  3. La partea cu Tibulca iti spun eu ca gresesti, nu stiu prea multi de tatic si nu stiu ce probleme, in plus oamenii uita rapid orice chestie in online, uita-te la Dorian sau la ala gras cu Urus (imi scapa numele lui).

    In cazul meu particular – am dat pe net de podcastul lui cu Pescobar cand habar nu aveam de nici unul din ei si abia la tine am citit despre cine ar fi tatal lui sau nu stiu ce probleme, la distanta de 3-6 luni de la podcast.

    Indecis. Tu ce zici?1539
    • Na, pai tu ai putea fi consilerul lui Geoana fara nicio problema :))

      210
    • @Rady – unde am vorbit eu de Geoana sau alt politician? Eu am zis fix de Tibulca si alti influenceri, ma refeream la faptul ca lumea nu sta in loc de faptele lor ci fiecare are o audienta definita care ii urmaresc oricum, indiferent ce fac.

      Colo e ala gras cu Urus, a fost acuzat de niste chestii urate, a luat pauza de net si acum e iar in floare. Vezi pe afara, Logan Paul a facut niste chestii interesante cu un joc, niste crypto, ceva milioane de dolari – insa merge inainte. Trump are niste procese, a pierdut deja niste procese insa merge linistit inainte, etc

      Partea de politica nu ma intereseaza mai mult decat daca FSCB e Steaua sau cine o sa castige campionatul anul asta.

      03
  4. https://youtu.be/bwxZq8yFnGs?si=bKy2M_SK4hL5CX56

    Omul imi place. (Despre Valeriu Nicolae zic). Nu ca ar fi relevanta opinia mea, dar poate dați o geoană pe canalul de youtube. Scuze, geană.

    Comentariu apreciat.5011
  5. NOU
    #18

    Buhnici a zis ca nu a fost platit cu nimic… eu asa cred. :D

    Comentariu apreciat.393
  6. Merita si noua generatie sa traiasca pe viu un ” Mihaela, dragostea mea ” de la nea Mircea, ca altfel doar au ras de intamplare pe TikTok si pe Youtube, a ramas in istorie ca ” trebuia sa fii acolo ” .

    Sper sa ajunga in turul 2, sa se bucure si ei. Mi s-ar parea absolut fascinant sa ajunga intr-o dezbatere cu cineva, cumva ( 1% sanse ), si sa mai fie intrebat odata exact acelasi lucru : Domnule Geoana, totusi, 15 ani mai tarziu, ce-ati cautat in acea noapte la Vantu ?

    Comentariu apreciat.851
    • melania neagă si tind să o cred.

    • A zis vantu, nu ca l-as crede neparat, ca el era cu partea economica in campanie si ca venea zilnic. Si ca a fost o servita. Ca stiau toti ca se duce acolo, dar au asteptat ultima seara „sa o dea pe surse”.
      Nici nu stiu daca e bine sa te consilieze un hot. Destept dar hot.

      161
  7. „știm că daca un partid/candidat pierde nu mai plătește””
    Mai degraba
    „știm că daca un partid/candidat pierde [sau castiga] nu mai plătește”

    Comentariu apreciat.283
  8. Deci Ciolacu se gandeste ca e posibil sa fie nou Nastase, Geoana, Ponta al PSD-ului de nu plateste inainte. Pe Veorica nu o punem ca ea oricum o fost mana moarta.

    95
  9. „Oricum nu aveam de gând să zic da, eram curios până unde merge discuția.”

    Zoso, ai 14 ani? Grow up.

    Indecis. Tu ce zici?3633
  10. Nu stiu ce sa zic pe subiectul asta … sunt impartit intre „lasa-i sa il fac pe prost de bani” si „uite cat de usor fac unii bani lingand un securist”

    251
  11. Geoană: „Tata a fost general de securitate, nu de armată”. Tinerii din ziua de azi…

    Comentariu apreciat.551
  12. bai fratili nieu cari ni-s moldovean dar bajetu ista vorgheshti in moldoveneasca di pisti prut lololol
    hai wai geonica, asa prostanac ai ramas?

    812
  13. Geoana pierde ca el e pus acolo sa ajunga in turul 2 cu Ciolacu. Si pana la urma chiar de ar castiga (prin ceva noroc), nu e mare lucru, o sa avem din nou un PSD „reformat”, un PSD „nou” si aia e.

    El trebuie sa se mentina sus in sondaje, nu primul, asa ca cei ce se ocupa de campanie isi fac treaba si-l tin ocupat cu oameni din sfera si influenta PSD.

    84
    • Sunt sanse mult mai mari sa intre Simion in turul 2, nu Geoana, un personaj perimat si detestabil. Macar Simion e viu !!
      Nu stiu ce fac consilierii americani cu Elena, ca nu am vazut mare miscare… Asteptarile sunt mari, da.

      46
  14. Am auzit ca atunci cand e invitat la podcasturile astea, din reflex face vreo 4 cafele, desi e musafir nu gazda!

    Comentariu apreciat.586
  15. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 1068
    • Simion nu ajunge in T2 iar Geoana e pus ca sa ia voturi de la Lasconi si uite asa ajung Ciolacu si Geoana in T2. (PSD vs PSD)

      PSD presedinte, PSD premier, PSD parlament hai cu TVA-ulnde 24%, impozit progresiv, pensi speciale si ce o mai fi

      Comentariu apreciat.443
    • …eu nu fac calcule. Pun stampila pe care cred eu ca e cel mai bun(sau cel mai putin rau) si ii las sa numere. Sondajele sunt fix-pix si mereu au fost pe langa rezultate(de multe ori mult pe langa).

      Totusi, un lucru nu-mi da pace… cum am ajuns noi sa avem un prim-ministru ca ciolacu si sa vorbim despre posibilitatea sa ajunga presedinte. De fiecare data, de la ponta incoace, am spus: „prim-ministru mai prost ca asta nu poate sa existe”. Si au venit: grindeanu, tudose, dancila, orban, ciuca, ciolacu… Zau de nu-l regret pe ponta. In afara de isarescu, cred ca a fost cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut… e grav ca spun asta… dar atat s-a putut.

      Si pentru cei care nu-s de-acord cu mine in privinta lui ponta, le aduc aminte ca a micsorat TVA-ul de la 24% la 20%, a micsorat TVA-ul la alimente de la 20% la 9%, a micsorat CAS-ul de la 20.8% la 16.8%, a majorat plafonul pentru microintreprinderi, a simplificat impozitarea micro(3% – fara angajati, din perioada lui vine). Toate masuri clare de dreapta care au intarit economia, au permis acumulare de capital si am putut sa ne ridicam economic. Acu’ venira ciolacu si cu ciuca, doua somitati ale economiei mondiale si ne-am dus pe plua.

      Comentariu apreciat.447
    • heto:
      „eu nu fac calcule. Pun stampila pe care cred eu ca e cel mai bun(sau cel mai putin rau) si ii las sa numere. Sondajele sunt fix-pix si mereu au fost pe langa”

      Sondajele de anul ăsta? cu un pielean mai puț-in, că ăla pe care-l știm s-a decalotat.

      Apreciez maniera de vot (deși e previzibil păgubos să votezi pe cineva fără șanse reale).

      83
    • Ti se pare cringe Lasconi deci votezi cu Captain Cringe. (scuzati domnu G daca am gresit gradu)

      224
    • Si care e logica intre a nu alege ceva „cringe” dar a alege ceva corupt si cu relatii de prietenie cu cei care au fost parte din cancerul ultimilor 30 ani ?

      131
    • Nu intelegeti voi, ii pute Lasconi ca e „homofoaba” dar o da asa cu manta. Adica nu a avut o problema sa voteze USR cat timp Barna a fost presedinte dar acum … gata pana aici :)))
      Sper ca Lasconi sa tina cu dintii de scaun mai ceva decat a facut-o Barna, pana le iese progresismul pe nas.

      108
    • Degeaba vă zvârcoliți, Andrei are dreptate. Lasconi este ca nuca-n perete în orice moment și context. O tzatza prompteristă care încearcă să fie și cu dânsa-n trânsa, și cu sufletu-n rai. Ceva să placă la toată lumea, deși în sinea ei are core de auristă tradiționalistă (a votat la referendumul rușinii). Era mai sincer să fie ea candidatul AUR. Simion devenea atunci premier, win-win.

      Pe logica lui Andrei merg și eu. Lasconi este cringe și exclus să ajungă în turul 2 oricum, așa că scopul votului din turul 1 este înlăturarea lui Simion. Ciolacu intră oricum în turul 2. Ciucă nici o șansă. Deci cum scazi șansele lui Simion? votezi cel mai probabil contender să fie acolo, și anume Geoană. Asta e.

      720
    • Deci, stati sa inteleg si eu:

      1) PSDistii care nu doar ca au votat la referendumul din 2018 dar ei sunt si cei care au considerat referendumul ca fiind necesar (si nici macar nu l-au facut in termenul legal de dupa strangerea semnaturilor, l-au facut cand au considerat ei de cuviinta ca e nevoie).. sunt considerati acum de unii mai putin homofobi decat conducatoarea partidului care pana mai ieri era facut neo-marxist de PSDisti.

      2) Partidul din cadrul careia a candidat Firea, din cadrul careia a candidat Olguta… astia sunt considerati mai putin homofobi.

      3) Ciolacu si Geona nu sunt gringe!?

      Mai, votati cu cine vreti si pe ce criterii vreti, pana la urma… dar, pe bune?

      70
    • si @Flat „a votat la referendumul rușinii”, tot PSD nu a votat la referendum ? Sau nu stii cum sa iti scuzi votul proPSD ?

      20
  16. Și totuși, cine plm se mai uită în gura lu’ buhnici, cine mai marcă banu’ acolo?!

    213
  17. Orice numai sa nu ajunga PSD si PNL sa acapareze toata puterea. Iar Geoana a fost, este si va fi mereu PSD. Toata mascarada asta este sa ciupeasca voturi de la Lasconi, nu va lasati (a cata oara?) pacaliti.

    201
  18. Tacsu e ala care a luat spaga miei si o damigeana de vin?

    81
  19. Geoana pierde pe orice schema… parerea mea..

    112
  20. Diletanții 35+, deci al dracu’ de mulți…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile