Justiția română funcționează – cazul fraților Tate

Pun pariu ce ce vreți voi că ăia puteau fugi din țară în orice moment. Au rămas pentru că au văzut de zeci de ori că infractorii pot scăpa. Chiar și fără să devină turnători. E de ajuns să tragă de proces ani de zile sau să găsească un judecător milos/mituibil.

De aia nu pleacă. De aia continuă să facă ceea ce făceau. Că știu că România e o țară minunată.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

50 comentarii

  1. doar sa nu-si ia teapa si sa fie ei exemplul ala dat la 5 ani ca avem justitie, mai ales ca e mediatizat international.

    • Nu vor fi nici un exemplu la noi, magistrații noștri vor lungi pomana pînă cer alții extrădarea, ca să se spele pe mâini.

      Comentariu apreciat.4910
  2. I don’t know what’s the story with Tailor Swift and at this point I’m too afraid to ask.

    Comentariu apreciat.13119
  3. Eu cred că frații Țâțe au rămas la noi deoarece au pornit și englezii proces și nu cred că maltezii sau broscarii pot spune ”pas” cînd o bate Charles din pinteni cu extrădarea…

    Comentariu apreciat.1136
  4. De fiecare data cand aud ceva de Tate astia:
    „te rog nu citi Țâțe”
    „te rog nu citi Țâțe”
    „te rog nu citi Țâțe”
    „te rog nu citi Țâțe”
    „te rog nu citi Țâțe”
    „te rog nu citi Țâțe”

    Indecis. Tu ce zici?7955
  5. Functioneaza pe dracu. Numai incompetenti si pe la parchete/instante. Cat poate sa dureze un proces ca asta, bai baiatule? Cinci ani? Zece? Stau sa descompuna genomul uman din resturile de lichid seminal?

    Comentariu apreciat.709
  6. Stim si noi ca nu functioneaza justitia, dar nu vii tu la noi sa ne faci de ras. Va fi facut exemplu.

    Comentariu apreciat.611
  7. Nu stiu cum dracu se face dar pe multi latrai din online ii gasesc cu trafic de carne vie sau eternul si fascinantul viol. Si de ce dracului dureaza atat ? Cat e de complicat de instrumentat asa ceva ?

    221
  8. Tu zici că puteau fugi. Eu am dubii – mai degrabă cred că li s-a pus în vedere nici măcar să nu încerce.România, când chiar vrea, e un stat puternic, cu niște servicii secrete menghină. Și sunt sigur că papițoilor ălora doi le e frică rău de pușcărie.

    Eh, la cum pare a evolua treaba, și-au cam luat țeapă, și Tristan ăla o să fie fetiță pe Rahova.

    Comentariu apreciat.6538
    • Si eu am fantezii sexuale, dar nu in halul asta!

      Comentariu apreciat.6915
    • Care sunt ultimele cinci ocazii când România chiar a vrut și a fost un stat puternic?

      Comentariu apreciat.585
    • NOU
      #17

      Bă băiatule, mie îmi pare că ești tânăr rău cu speranțele astea și percepțiile că România e un stat puternic!
      Noi suntem țara in care niciun om cu bani nu scapă de brațul lung al mitei! Așa ca, fii sigur că o să se facă o românească și cu mult mediatizatul caz!

      Indecis. Tu ce zici?3011
    • Toma Dumitru, daca ar fi asa, nu ai avea o lista de milionari care au trecut pe la puscarie. Problema e cine te vrea acolo, fie ca exemplu fie ca l-ai suparat.

      213
    • Danutz are dreptate, doar că nu s-a exprimat bine. Nu e stat puternic cu exteriorul, ci puternic cu interiorul.

      Pentru că da, depinde pe cine ai supărat sau cine te vrea rezolvat. Dacă ai supărat pe cine nu trebuie, nu te scoate nici o șpagă, nici o combinație, nimic. Chiar și dacă n-ai făcut nimic, se rezolvă și aia :))

      Comentariu apreciat.260
    • @Boris, hai să fim serioși, toți milionarii care au ajuns la închisoare au ajuns pt că ăla a fost prețul pe care l-au plătit pt averile lor. Li s-a spus clar: de ochii lumii trebuie să treci și pe acolo, să se mai elibereze presiunea socială, dar nu îți face griji, averea îți rămâne neatinsă, viața o să îți fie bună în continuare! Nu este și cazul fraților Tate însă, pt că ei nu și-au făcut averea din banii românilor, deci nu prea e niciun român așa pornit împotriva lor ca să fie nevoie să fie dați drept exemplu.
      A că proxeneți și astea? Da-i avem noi pe ai noștri celebri nepedepsiți de atâția ani de zile, de ce ne-ar păsa mai mult de încă unii de afară?

      82
  9. E o chestiune de timp pana ii extradeaza în UK sau SUA.
    Momentan, UK nu se risca ca are revolte și nu vrea sa enerveze mai tare partea aia de populație retardata care a votat pentru Brexit și participa la cursurile universității Hustler.

    Iar SUA au alegeri. Kamala poate pierde procente dacă mai sughita bursele în octombrie, deci nu e momentul.

    Povestea lui Andrew Tate se va termina intr-un fel sau altul în 2025.

    Indecis. Tu ce zici?2434
  10. NOU
    #24

    meanwhile in Oradea a scapat si de dat banii inapoi si de penal o doamna dr care nu stia sa explice cum de avea 1 mil si ceva de lei in plicuri, valize etc, i-au confiscat vreo 10k euro de mita, in rest ura si la gara.

    Comentariu apreciat.690
  11. Dimpotrivă, faptul că România face treaba ca la carte cu frații Tate, fiindcă e o reclamă pentru țară și ocazia perfectă ca să scape de eticheta de țară coruptă în presa internațională. De aia au apărut cs echipați frumos la percheziție cu ump și alte dotări de top, e pt show off. Partea tristă e că arestarea și condamnarea fraților Tate nu reprezintă mecanismele reale ale justiției și forțelor de ordine românești. Uitați-vă doar câți alți interlopi mărunți au scăpat cu sex traffic doar în ultimii 2 ani.

    Comentariu apreciat.573
    • NOU
      #26

      E ca in episodul ala din Seinfeld cu rezervarea: you know how to arrest them, you don’t know how to hold on to them. E tot mai evident ca judecatorii sunt veriga slaba din lantul sistemului judiciar.

      A fost acum cativa ani cazul ala socant cu traficanti de persoane din Maramures, a fost implicat Interpolul, s-au schimbat legi la nivel european. Ce a facut justitia romaneasca? S-a prescris, s-au gasit tot felul de mizerii, de s-a ajuns sa le returneze talibanilor sabiile si armele albe care le-au fost confiscate cand i-au arestat.

      Comentariu apreciat.643
    • de adaugat doar ca judecatorii sunt veriga slaba dar cu pensiile cele mai speciale

      111
    • @Drax

      Eu din ce am înțeles procurorii și nu judecători iar fi veriga slabă. Și la cazul țăndărei, judecătorii au zis că procurorii au instrumentat cazul în așa fel încât era imposibil de condamnat.

      Acuma sincer nu știu ce să cred, probabil că e variabil. Probabil toți încearcă prima oară să dea șpagă la procuror, dacă ăla nu se înduplecă, abia apoi se merge la judecător.

      42
  12. da de unde: fratii Tate sunt ‘vaca de muls pentru niste baietii ‘dejtepti’ (nu va zic unde ‘are servici’ baietii astia ;)

    Indecis. Tu ce zici?2218
  13. Pai cum? sa scape astia ai nostri pasarica din mana?
    Aia au bani. Multi. Bani de dat prin sistem…

    181
    • Ce păsărică? Cine ține păsărica în mână să ridice mana sus.

      Să vedem si noi despre ce-i vorba.

      127
  14. Functioneaza pe naiba, mimeaza ca functioneaza. In mod normal procurorul trebuia sa vina cu dosarul acuzarii pus la punct sau macar cu o singura infractiune dovedita si sustinuta puternic de dovezi, apoi sa ii condamne cu decizie definitiva. Daca dupa aia mai se trezesc ca au mai facut ceva sa deschida un alt dosar. Dar asa ca ii tot plimba si ii lasa liberi nu e un atu a activitatii justitiei ci o stangacie.

    Comentariu apreciat.283
  15. Riscant totusi sa te lasi prins in alegeri! In preajma alegerilor mereu se lasa cu arestari de rasunet.

    150
  16. Povestea asta se repetă oriunde doar că Tate a avut parte de faimă anterior. Aici în ES tocmai a fost lăsat în libertate un individ cu peste 40 de antecedente care droga minore și le viola: https://okdiario.com/sucesos/libertad-pederasta-traficante-fuencarral-drogaba-menores-13348916.
    Ori, treaba asta poate avea doar o singură explicație rațională și anume că statul și-a dat seama că pârnaia nu funcționează. E un cost colosal cu un risc de recidivă foarte mare și până se găsește altă soluție îi lasă liberi. Să fie și lumea ceva mai circumspectă nu?
    Orice altceva e conspiranoia.

    138
  17. Care justiție? Băietii ăștia au vorbit prost la adresa protestelor violente din UK iar niște briți supărați au sunat pe la ministere și au ordonat. Ăștia de la noi au stat, s-au gândit, si-au dat seama că e caz de PR d-ăla bun și au executat.

    Ce justiție e aia care te acuza de 75324 de infracțiuni apoi îți dă drumul că sunt fâsăite? Singura justiție de care vor avea parte baieții ăștia e aia din UK, le vor da britanicii condamnări să le iasă pe nas, pentru evaziune, pentru gio, pentru viol și altele pe care le-au mai făcut pe teritoriul lor.

    Comentariu apreciat.327
  18. Cum sa pleci domne din tara cu preturile astea la benzina?!

    Comentariu apreciat.330
  19. O sa vad ca scapegoat pentru cazul Pantelimon, mai degraba

    115
  20. Am un deja-vu, de aia pot sa va zic ce se intampla in continuare. Maine se decide arestarea lor pentru 30 de zile, dupa care iar sunt eliberati sub control. Si in cateva luni li se ridica iar sechestru ca si ultima oara, asta dupa ce se mai perinda pe la TV poze cu bolizii de lux sechestrati.

    182
  21. Ii mai aresteaza odata? De data asta for good? Ca altfel e doar circ

    143
  22. Off: website-ul mdlpa.ro nu funcționează de cel puțin 2 zile și nu deranjează pe nimeni asta :(

    30
  23. De ce s-a reluat tam-tam-ul cu fratii Pește englezi?
    Că doar nu fiindcă hrăniră ursuleții?
    Simplu: minora din noul dosar e și ea cetățean străin!!
    Dacă își restrângeau “aria de acoperire” erau bine merci și
    acum, plăteau dreptul și vânt din pupa din partea “autorităților” române

    25

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube