Nous sommes ici

Toți atârnătorii, toți oportuniștii, toți cumpărătorii de like-uri, toți șmenozatorii, toți nepotiștii, toți ciorditorii, toți sunt azi mândri de victorie. Toți. Aliindu-se cu victoria lui poate mai uită lumea de mizeriile făcute și le dă și lor un strop de autenticitate.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

84 comentarii

    • Edenia l-a promovat cand deja era mare. Dar hai sa zicem un kudos pentru Moller’s care aveau reclama cu el de cand era necunoscut si avea parul lung. Si acum imi vin in minte incurajarile mamei sale din reclama „Hai, David!”

      Comentariu apreciat.1354
    • Punkreas,
      Nu era deloc mare.
      Domnul Popovici a lucrat(sau a fost partener de afaceri) cu Moller.

      Comentariu apreciat.394
    • Din cate am citit, tatal lui David Popovici este/era reprezentant vanzari pentru suplimente alimentare, printre care si Mollers. Este o explicatie pentru faptul ca au auzit de el asa de devreme. In rest, este meritul celor care aduc Mollers in Romania pentru ca au avut incredere in David inca de la inceputul carierei lui.

      Comentariu apreciat.1122
    • ma chinui sa gasesc clipul la Mollers dar nimic, am gasit un articol dar nu mai este clipul disponibil.

      90
    • Ce este Mollers?

      105
  1. Bravo noua! Sunt mandru ca am inotat bine.

    Comentariu apreciat.2871
  2. Am vomitat în gură pe LinkedIn când Burduja s-a agățat de victoria lui. Omul ăla face orice altceva în afară de a fi ministrul energiei.

    Comentariu apreciat.1713
    • El in primul rand este fiul lui tacsu, celelalte sunt asa auxiliare ca sa nu se plictiseasca acasa si sa se apuce de droage ca alte beizadele.

      Comentariu apreciat.1032
    • Cine dreq il vrea pe Burduja in social media ?!

      Comentariu apreciat.581
    • NOU
      #11

      @Ficat: un sfert din lista mea de contacte profesionale de pe LinkedIn il urmaresc, si il admira si il incurajeaza pe Sebi, ii reposteaza textele, ii dau emoji etc.

      Comentariu apreciat.304
    • Sinistrul energiei, cred c-ai vrut să spui…

      Comentariu apreciat.290
    • NOU
      #13

      @random_woman – pai ce pot sa zic, bula ta e formata din cretini.

      Comentariu apreciat.365
    • Am vreo doi colegi securisti care forwardeaza si reposteaza tot ce zice Burduja si Tuta. Pe astia ii inteleg, din caramaderie, oricum sunt niste curve prin natura meseriei, i-am iertat de mult.

      Dar si bula mea e plina de cretini care il imping pe Burduja fara absolut nicio explicatie.

      160
    • @random woman Tot mai multi romani se îngrămădesc sa ii dea la moji lu’ Burduja, dar nu găsesc mediul propice.

      110
    • Înseamnă ca nu ai văzui cât de mândru era Boloş. Care în timp ce coace modificări fiscale, iar așa, peste noapte, ca hoții, postează legat de perfomanța unui sportiv care a câștigat ceea ce a câștigat prin forțe proprii și care a muncit cat nu au muncit toți politrucii aia care se înghesuie acum să și-l asume.

      70
  3. @Vali
    off-topic, de curiozitate, ai si tu vreun insight despre costul lunar pentru tot outdoor-ul primului Ostas in fruntea tarii?
    Toate acele panouri publicitare care au impanzit tara ?

    Comentariu apreciat.860
    • Am eu: 10% impozit pe dividende din toamna, impozite pe proprietate la valoarea reala, si altele.

      Comentariu apreciat.1342
    • sunt mai putine decat casele de 35k ale lui Simion (cel putin la Iasi), dar ma gandesc ca sunt din banii de campanie pe care partidele le iau de la stat

      623
    • Stiu ca sunt ilegale, in anumite locuri nu a reusit sa le puna, dar in rest au inchis ochii si inventatorul de batalii, spaima sarmalelor, generalul plagiator CiucāMăciucă a fost cocotat in toata tara.

      Comentariu apreciat.440
    • sunt ieftine ca braga. de aia sunt atât de multe. un panou din ăla prin boscheți (am văzut pe autostradă și pe lângă miercurea ciuc) costă ~1.000€ pe lună

  4. Putea si el totusi sa conduca toata cursa, sa nu stam asa stresati pe final.

    Comentariu apreciat.1772
  5. Lasand cringe-ul deoparte, arata bine d-na din poze pentru cei 51 de ani. As scoate un timp demn de record olimpic.

    Comentariu apreciat.8619
    • La cat de greu se misca dulapul este un nou record pt el:)))))))))))))) e demn de stire

      Comentariu apreciat.301
  6. Uitam de starea deplorabilă a bazelor de antrenament (unde ele există) . Uitam de cantitatea de efort și sacrificiu făcute pentru a performa. Dar mnoh,aplaudam ca focile.

    Comentariu apreciat.693
    • Uitam de sumele enorme pe care parintii trebuie sa le bage in antrenamente + sala + intrare la piscina + deplasari + dieta. Ani de zile

      Comentariu apreciat.1013
    • NOU
      #33

      Nu putem decat sa-i multumim lui David Popovici ca a vrut sa lege numele Romaniei de performanța sa, să ne umflăm și noi în pene când ne-am auzit imnul, pt că a fost o performanță strict personală!
      Și acum ăi ințeleg și vorbele: dacă eu am putut s-o fac, poate oricine, pt că nu erau vorbe prin care să exprime vreo falsă modestie ci fix asta voiau să zică vorbele astea! Dacă eu am putut s-o fac,poate oricine, trebuie doar să se concentreze pt ce vrea și să muncească indiferent cât de greu este, că de ajutat oricum nu-l ajută nimeni!

      Comentariu apreciat.573
    • Victoria e a lui si nu a Romaniei sau a romaniilor care sunt mandri acum ca sunt romani. A demonstrat ca se poate si in ciuda acestor lucruri. Probabil ca daca se putea sigur se reprezenta pe persoana fizica acolo si nu din partea Romaniei. Asta ar fi meritat statul roman la ce conditii si suport ii ofera lui si restul sportivilor.

      253
  7. S-a udat putin si Esca.

    Comentariu apreciat.712
  8. Vali, bine ca nu au monopolizat gunoaiele astea stirile despre popovici cum a monopolizat vaca satului de la educatie stirile despre alti olimpici, cei la materiile din scoala (pe persoana fizica, vorba vangheliana)

    192
  9. Unu n-ar pune o poză cu eroul de aseară – CORNEL

    Comentariu apreciat.593
  10. In Memoriam… https://zoso.ro/bani-david-popovici/ … am așteptat o vreme pentru răspunsul ăsta… și acu îți zic: Fluture, îți dai seama cât de zgârcit ai fost?

    Comentariu apreciat.291
  11. Popovici este o minune, un om inteligent, decent și fără figuri, care nu se potrivește deloc în peisajul autohton, ar face bine să emigreze ASAP până nu e mânjit de troaca de porci din media/sport/politică/cancan

    Indecis. Tu ce zici?2736
    • NOU
      #45

      E doar un tip care inoata rapid, dupa propria declaratie.

      Hai sa nu mai exageram atata, de zici ca cel putin secretul fisiunii nucleare l-ar fi descoperit si l-ar fi impartasit lumii.

      Indecis. Tu ce zici?2344
    • Ficat, avand in vedere varsta si cum vorbeste (inclusiv liber, in interviuri, ca altfel suspicionam PR), nu e chiar asa. Asculta o discutie cu el, alti sportivi si dupa o viata de dat interviuri sunt tot la nivelul „au dat si ei goluri multe, au luat goluri multe, noi am dat si noi goluri multe, dar nu asa multe… „

      Comentariu apreciat.324
    • NOU
      #47

      Pai nu a zis nimeni ca sportivii in general ar fi cine stie ce somitati.

      1113
  12. Urmează fiica-sa cu o poza?

    Comentariu apreciat.500
  13. Atarnache d-astia au fost si vor fi mereu. Singura solutie pare a fi sa fie ignorati, dar majoritatea jurnalistilor sportivi sunt incapabili si prin urmare produc stiri despre ce a zis x despre y vorbind despre victoria lui z. Zici ca suntem la ora de limba romana cand trebuia sa invatam ce a zis iorga despre calinescu cand vorbea de cosbuc.

    221
    • Am in familie o persoană care lucrează ca personal de curatenie la complexul „stadio olimpico Roma”. In 2022 cand s-au desfasurat concursurile europene de natație, dupa castigarea medaliei de aur la 100 m a indraznit sa ii solicite lui David Popovici o poza si un autograf ( era imbracata in haine de lucru, nu la costum, rochie….). David Popovici un băiat de nota 10, foarte binecrescut, foarte rabdator, a fost dispus sa astepte cel puțin 5 minute pana s-a „terminat ” ședința foto ( o colega a făcut pe fotograful) si la final i-a oferit 5 autografe.

      Comentariu apreciat.260
  14. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 1174
    • Asta e problema? Ca ia popovici 14mii de la dinamo (si pana acum cativa ani de la steaua)? sau asta e discutie in continuarea aleia cu nu mai dati bani la armata pentru sport? Te-ai uitat un pic pe delegatia Romaniei din cine e compusa? Ca practic sunt sportivii de la Steaua, Dinamo si cativa de la Rapid? Platiti din bani publici si acum fac PUBLICUL bucuros cand se califica in tur superior sau (ca aseara) castiga o medalie? Victoria Romaniei cu Ungaria pt mine, microbist, a fost meh. Cum a inotat David aseara a fost magic.

      Comentariu apreciat.338
    • @Vale – da, asta e una din probleme. Iar sportivii de la Olimpiadă sunt aproape exclusiv de la Steaua, Dinamo și Rapid fiindcă sunt singurele cluburi (plus CSM București) care primesc fonduri semnificative de la stat.
      Hai să îți dau un exemplu concret: nepotul face atletism. E unul din campionii naționali la juniori. De anul trecut a trecut la seniori. Și a trebuit să se legitimeze la Steaua, fiindcă altfel nu avea acces la baza de antrenament. Bază de antrenament de stat.
      Cam așa ajung DOAR acești sportivi la Olimpiadă.
      Iar ”salariul” turnat în Popovici este o boierie. Niciun sportiv de la natație, de la Olimpiadă nu primește o astfel de sumă. Toți trăiesc din banii munciți, d ela părinți sau de la sponsori.
      Sunt convins, că dacă scoatem statul din finanțarea sportului de performanță și îi băgăm în infrastructura sportivă și juniorat, vor fi mai mulți campioni din România.

      Indecis. Tu ce zici?1836
    • @Zsolt boule, consideră că David e angajat la stat, consideră că e bugetar, ei, el muncește și aduce plus valoare mai mult decât două ministere la un loc (ministerul sportului și cel al turismului). Își merită fiecare „bănuț” din cei 14000€.

      Comentariu apreciat.609
    • Hai sa ne sugi tu peleul pentru comentariul asta de cacat. Gratis, ca n-avem bani.

      Indecis. Tu ce zici?2610
    • Ce-i, prietene @Zsolt, te-au dat afară ăia de la firma de pază și protecție unde frecai menta păzind ruinele fabricii de unde ai furat de-ai rupt pe vremea lu’ Ceașcă, și acum crezi că-ți fură Popivici și restul sportivilor banii de parizer și bere la pet?

      207
    • NOU
      #57

      Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 2060
    • Laur, tu ești genul de mediocru care nu a reușit nimic notabil în viață ca să se desprindă de pulime și are nevoie de sportivi practicanți de sporturi neurmărite de nimeni ( câți urmăriți înotul, scrima, canotajul?adică când nu am avut campioni) ca să emane și el nițică endorfină, altfel viața lui ar fi tristă. Fix așa făceau comuniștii, plăteau din banii proștilor, sportivi de performanță ca să aducă medalii, îi răsplăteau pe ăia ca să ridice erecția patriotismului, dar nivelul de trai al poporului era la genunchiul broaștei.

      45
    • NOU
      #59

      S-au atacat 60 de romanache la comentariul asta. Zici ca le-ai luat lor painea de la gura. Dai in mine dai in fabrici si uzine :))) Partea proasta e ca pe langa banii lui Popovici milioane se duc la lipitorile care misuna pe langa acesti sportivi dar nu fac nimic efectiv si acum isi justifica salariile. Pai am luat o medalie de aur boss.

      14
    • Andreiuț, eu nu știu cine ești tu și e mai bine să rămână așa.

      30
  15. hmmmm….

    oare cum s-or simti cei 2…. ala care voia bani in cont ca sa se bucure de victoria lui david (presupun ca acum plange in pumni ca iar a ratat o ocazie sa se imbogateasca) si alalalt care afirma ca tot meritul este al statului roman… si asta presupun ca plange tot in pumni ca copilul asta castiga in continuare tot cu ajutor minimal spre deloc din partea statului.

    in rest… felicitari David!

    123
  16. Esca s-a dus la pozat mai mult sa-i spună ca are și ea o fată….

    Comentariu apreciat.783
  17. Unii nu ar pune o poză cu Alfred Bulai :(

    Comentariu apreciat.380
    • N-ar fi exclus sa aflam ca Bulai i-a cerut si lui Popovici sa se dezbrace înainte sa intre in bazin, tot pentru încredere, bineînțeles.

      Comentariu apreciat.431
  18. Eu nu inteleg ceva: David este un tip retras, in afara de concursuri eu nu l-am vazut mentionat in cele cateva ziare online cititie. Zero cancaneala sau prostii din astea.
    Deci isi vede de treaba.
    ATUNCI DE CE LASA II LASA PE ALTII SA FACA POZE CU EL ???
    Ce castiga el din pozele de pilda ale Andreei Esca cu el? Repet din ce il vad mentionat, nu pare ca vrea sa foloseasca capitalul de imagine.
    Si atunci de ce sa fii maimuta din poza pt altii?

    913
  19. Cu totii cred ca am trait emotiile Andreei Esca la cote maxime !

    231
  20. Dacă te uiți unde e făcută poza, e ca și cum ai merge la un hotel random, ai vedea om vag cunoscut și îi ceri să facă o poză cu tine. Și când ăla ceva, zbang bagi poza pe net cu o poveste lacrimanta despre el

    131
  21. Așa micuța e Esca?? Și eu am tot 1,9m cam ca David… Dar Esca e la 1,6 cred.

    111
  22. Are prea mult bun simt si probabil nu vrea nici sa isi ia picior din orice oportunitate de a face si el un ban cinstit din colaborari, dar ar merita direct mare picior toti astia care se lipesc de el doar la performanta.

    https://www.facebook.com/share/p/DCt2Fztoeg9Lm5Ci/ Parerea mea, politicienii in special ar trebui sa fie ignorati complet de sportivi pana nu realizeaza ceva concret pentru a ajuta performanta, nu sa o incurce…

    41
  23. Cel mai tare e Miki Neamțu, a zis că boicotează jocurile olimpice din cauză că i-au jignit organizatorii religia și apoi se laudă cu performanța minunată a lui Popovici

    252
    • Neamțu a devenit un fel de Miki de la K-pital, după ce a plimbat geanta aia prin curte pe la nea Gigi.

      61
  24. Offtopic: Ficat_Ficat e fostul Baliverne/Bogumil care a fost banat?

    111

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Alte linkuri (mostly NSFW)