Polițiștii spun că nu vor tolera așa ceva #44

Un polițist la volan accidentează grav un pieton. PUtem să sugerăm niște bice pe spinare pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum și un prezentator TV să îl întrebe „dar unde vă grăbeați, domne”?

Cum rămâne că conduita ireproșabilă a polițiștilor, care ar trebui să fie exemplu pentru noi restul?

Un alt isteț:

Un poliţist de la Garda de Coastă a fost prins de poliţiştii din Mangalia când circula beat şi sub influenţa drogurilor, pe DN 39. (sursa)

OK. De unde a luat drogurile? Hai, cocoșel, spune tot. După care spune și de unde ai aflat de ăla care ți-a vândut. De la colegi? De la prieteni? Hai, nu fi timid tocmai acum, fă ce ceri de la civili.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Zgărzi electrice! :D

    Comentariu apreciat.731
  2. Da, ce contează e că cetățeanul sa fie pus cu botul pe labe cu OUG bine făcute și cu Drugtest de doi lei că să știe unde îi este locul daca nu are relații unde trebuie…

    Comentariu apreciat.441
    • si sa nu uitam ca Militianul in cauza va fi detasat disciplinar pe un post mai putin vizibil, la cativa km mai incolo, pe un salariu mai mare si cu sanse sporite de a ajunge intr o functie importanta prin minister …

      Comentariu apreciat.361
  3. Ala din Mangalia a luat drogurile de la Puiu Călinescu si Jean Constantin, erau prafuri de la mama mare, pentru ulcer.

    Comentariu apreciat.681
  4. Imediat dupa ce-a mai uitat lumea de moartea fetitei pe trecerea de pietoni iar au inceput sa circule ca nesimtitii. Dupa ce-a omorato pe fetita nu se mai auzea nici o sirena in oras. Acum iar au revenit sirenele ca ei sunt in „misiune”.

    Comentariu apreciat.531
    • Nu au incetat nici o secunda in a fi nesimtiti si tupeisti!
      Nimic nu-i poate opri pentru ca … nu are cine!

      Sistemul le inoculeaza ca nimic nu li se poate intampla atata timp cat „slujesc patria” iar cand fac ca****catul praf, sistemul ii extrage cu ajutorul Justitiei si majoritatea ajung fie in alte posturi caldute din acelasi Minister fie Pensionari de Lux.

      Comentariu apreciat.381
  5. Si cel care circula drogat se pensioneaza apoi pentru presiunea si stresul din sistem? Parca am mai auzit povestea asta…

    251
  6. Ce zgărzi sau alte bazaconii? Tradițiile istorice strămoșești sînt baza, ar trebui să ne amintim de campionul mondial, olimpic și intergalqctic al acupuncturii, Vlad Țepeș.

    Comentariu apreciat.250
  7. Isi freaca mainile politistul travestit: „Ia uite cate cazuri grave demne de luat in seama! Ce va luati de tinuta mea?”

    100
  8. “Ce faci boss?”
    Stau si eu la coada ca un om normal, sa imi aduc aminte cum e. Hahahaha”

    Discutie intre saormar si politist. Astora li se pare ca sunt niste zei, circula cum ii taie capul pentru ca in caz de ceva doar il opreste colegul, isi atarna insignele in geam ca sa se recunoasca intre ei si noi ne asteptam sa se ridice la standarde? S-au pisat pe ele demult, apoi s-au pisat pe oameni la propriu si in rest, relax boss, nu vrei tu sa renunti la plangerea aia ca oricum dureaza mult si oameni suntem? Unul de asta voia sa imi dicteze cuvant cu cuvant ce sa scriu in declaratie, ca stie el mai bine. Cand i-am spus ca sunt in stare sa scriu ce stiu, mi-a facut bot ca mai sunt si figurant dupa ce ca vin cu pb la ei.

    Comentariu apreciat.311
  9. Sâmbătă dimineața la ora 8 poliție pe 13 decembrie la Isaran. Duminică mă duc până la Râsnov, poliție la dus dimineața, poliție la întors seara. Azi la ora 15 plin de poliție prin Brașov. Am crezut că s-a lovit la cap conducerea MAI și au început să scoată polițiștii pe străzi ca să îmbunătățească siguranta ruteieră. Apoi mi-am adus aminte că e sfârșitul lunii și clanul chipielor trebuie să facă norma la hectar.

    140
  10. Ce exemplu sa ofere politia cand angajeaza numai slabanoage de 1.60, 40 de kg. Doar sa fie frumos pe coperta si pregatite pentru casatorie. Cand ajung bortoase pleaca jumatate de IPJ :))

    21

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile