“Corupția ucide” s-a lovit la cap!

Cum, nu mai vor mutarea protestelor peste 2 săptămâni, cum făceau de obicei? Ce s-o fi întâmplat cu ei? Sunt bolnăviori? S-au lovit la cap? Ce urmează, să ne spună de ce s-au despărțit și la ce servicii sunt fiecare?

coruptia-ucide

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

  1. Pe surse se zice ca vine si Firea ca si ea vrea renumarare. Unii nu stiu sa piarda si sa iasa decent.

    Comentariu apreciat.8423
    • Inteleg sa ceara renumarare Clotilde, ca la ea este diferenta de mai putin de un procent si sunt sanse sa intoarca rezultatul.
      Dar cand ai mai putin de jumatate din voturile contracandidatului tau, deja esti penibila.

      Comentariu apreciat.6212
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 4874
    • @Valeriu, e prea caldut si linistit locul din PE ca sa ceara renumararea voturilor.

      Comentariu apreciat.283
    • Marius, pentru madam Sarmulita locul ala din PE e capat de linie si cavou politic. E caldut dar nu asta cauta madam, asta voia ciolane mari, putere si razbunare. E ca trecerea de la homar si foie gras la fasole cu ciolan conserva.

      Indecis. Tu ce zici?3210
    • NOU
      #6

      Nu știu ce aveți cu conservele de fasole cu ciolan. Este o mâncare strămoșească, de pe vremea dacilor

      Comentariu apreciat.343
    • @Valeriu eu zic că “doamna” nu se lasă așa ușor… urmează doar o perioadă de pauză

      42
    • @Grenadier
      Fasole pe vremea dacilor?
      Eventual si mamaliga cu cartofi prajiti in ulei de floarea soarelui, si salata de rosii?
      Mai studiaza…

      37
    • NOU
      #9

      Eram ironic. La adresa dacopaților. Fro’ 28 s-au prins. Oricum, e bine că ai fost atent la „fasole pe vremea dacilor”, dar ți-a scăpat „conserve pe vremea dacilor”.

      80
  2. Ahahhaaaahhahhahaa, se vede ca te citesc serviciile si isi calibreaza mesajul invatand de la tine…

    Fitilul in mesajul ala e faza cu „Noi vrem renumararea voturilor de la cele peste 19000….”.

    Cine o sa stea acum sa reia numaratoarea si cine nu are interesul sa isi pazeasca fundul daca a facut magarii in pv-uri…

    In loc sa se concentreze pe cele cateva locuri unde pute a frauda prea rau, duc in derizoriu tot procesul cerand ceva prea complex si prea greu de urmarit din exterior.

    Comentariu apreciat.13311
    • Pai nu doar ei, cica si ala de la Iasi vrea acum renumarare.. Ca de ce nu..

      Si uite asa enervezi lumea, ca e una S1 si S2 unde chiar exista posibilitatea sa iasa un rezultat diferit si e alta Iasi sau Brasov unde lucrurile sunt clare. Si asa se pierde mesajul cel mai puternic: Bah, peste tot unde au fost probleme s-a renumarat, de ce in S1 si S2 nu se vrea?

      Adaugi un RTV si-un Antena 3, pe Digi bagi despre rasismul romanilor, pe redditori ii prostesti cum vrei, traiasca Stefanut.. pana la urma uitam si despre ce au fost voturile, daramite c-am fost furati.

      Comentariu apreciat.344
  3. tocmai in seara aceasta? de la ora 20:00? mai bine dupa ora 23 cand se termina concertul.

    Comentariu apreciat.938
  4. Se lipesc de niste proteste care deja erau anuntate de susutinatori.

    Daca ati sti ce manarii s-au facut la alegeri… Groaznic. Tind sa cred ca pe S1 si S2 a fost organizat si calculat totul la nivel de detaliu. Numai ganditi-va ca peste tot unde s-a „gresit” s-a gresit in dauna lui Mihaiu si Clotild nici macar un vot nu s-a gresit la psd

    Comentariu apreciat.8922
    • NOU
      #14

      Pe mine ma bucura ca Clotilde s-a maturizat politic. In 2020 era atat de naiva incat a spus ca renumararea nu este necesara pentru ca este un proces dificil.

      Comentariu apreciat.7817
    • Da ma motocicleta ca in 2020 ea hotara daca se renumara sau nu. Si acum pentru ca este primar tot ea decide ce sectii se renumara.

      Indecis. Tu ce zici?2134
    • NOU
      #16

      Tare greu cu cititul.

      Indecis. Tu ce zici?289
    • @Nicu, nu ai inteles ironia.

      163
    • Scuze ca te contrazic, s-a „gresit” si la Hopinca, numai ca in plus, conform celor declarate public – pe fb- de primarul in functie de la s2, pe care de altfel l-am si votat. Adica in procesul de verbal de la o sectie, de pilda, s-au adaugat din pix 25 de voturi peste cele existente. Ce frapeaza e lipsa de logica a celor vinovati de… dezorganizarea si haosul de la numarare, sa folosesc o exprimare eleganta. Cand cele mai multe voturi in consiliul local si in consiliul general le-a luat alianta care sprijinea primarul in functie, se poate presupune rezonabil ca alegatorii au apreciat activitatea primarului in functie si, dupa ce l-au votat, i-au „dat” si consiliul. Si atunci… cum de a iesit candidatul opozitiei? Daca… greseau mai bine, greseau si la consilii, ori… nu.
      Si ca tot am scris, ca o fac rareori, mai spun ceva si in legatura cu articolul citat de Vali intr-un post anterior, cel al lui Liviu Alexa. Nu spun ca teoria lui e deplasata, doar ca un argument folosit in constructia ei – faptul ca pentru Nicusor nu s-a iesit in strada dupa victoria sa – este cel putin discutabil. Campania nu a avut nici o incarcatura emotionala, a fost cat se poate de calma, adversarii cel putin ridicoli. Ce emotii sa descarci urland in strada la 33 de grade? Cam atatea erau la 11 noaptea.

      112
    • @Athosica, spune te rog numarul sectiei ca sa vedem si noi greselile astea. Cautam pe site-ul de mai jos si vedem PV-urile corectate.
      https://prezenta.roaep.ro/locale09062024/romania/pv-part

      Ca asa, doar pe „am auzit ca s-a furat si la X”, nu este la fel de credibil.

      00
  5. NOU
    #20

    Am mai zis-o si o mai zic, cind Dragnea ne spunea ca serviciile fac si dreg noi nu, Batman, Batman. Ia uite cum au aparaut iar baietii si fetele cu protestele ca sa aparam democratia :D

    Comentariu apreciat.7010
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 2247
    • Pai serviciile fac si dreg pentru politicieni vechi de la butoane (fostii PC, in general acum in conducerea PSD si PNL). Asta nu intelege lumea. Dragnea ne spunea ca nu si nu, ca sunt impotriva lui, ca se lupta cu ele.. Ca de asta tot (i)evalua guvernele..

      Tot el ne-a spus ca atunci cand apasa pe un buton la telefon ii apar 4 bulinute ce-l asculta.

      P.S. Sunt oameni care si acum cred ca Fritz a castigat in Timisoara fiindca asa au vrut serviciile.

      Indecis. Tu ce zici?1219
    • Gogu, cauti alt cuvant, tot cu M…. manipulati

      21
    • NOU
      #24

      Gogule, a meritat pina la un punct. Stii care e muia cea mai mare pe care mi-am luat-o? Am protestat cot la cot cu Burduja ca sa-l ajut sa se catere in functii de demnitate publica, pentru ca mai apoi sa se pise pe mine si pe aia care aparam democratia de lupul cel rau. Atit de bine am aparat-o ca eu tot palmas am ramas, in timp ce Stelian Burdujanu a fost secretar de stat, ministru digitalizarii si acum ministrul energiei. Vorba lu Centauru, omul a fost crescut de mic de securisti sa fie politicianul viitoarului (vezi si Dan Tapalaga azi in G4media.)
      Ca sa nu uitati data viitoare cind va mai cheama cineva la proteste https://www.youtube.com/watch?v=J1P4LPfWH2o

      120
  6. După exercițiul cu Tuțu la sectorul 1 urmează Helvig la prezidentiale, așa cum va spuneam mai demult, doar de ce și-a dar demisia, ce Geoană, ăsta era doar așa sa ne distragă atenția.
    Acum nu știu prin ministru cine că fi, Codlea pare capabil 🥴

    Comentariu apreciat.294
    • Se stie de aproape doi ani ca Geoana o sa fie presedinte. Acuma depinde si prin cercuri te invarti.
      Daca esti ,, coruptia ucide, salvati rosia montana, puie monta,, si alte fumigene pentru prostuti, nu ai cum sa observi adevaratele matrapazlacuri. Ca esti mic si prostut.

      Indecis. Tu ce zici?2028
    • @Paco

      Eu cred că Ciucă, un ostaș în slujba țării, va fi președinte. E ușor de citit. Nu cartea, ci trendurile.

      72
  7. să vedem cine se mai lipește, ceaușescu, stegarul dac, mălin bot, hai toată lumea

    262
  8. Azi e protestul nu Duminica?
    Ce renumarare vreti babaieti ca am numarat destul pana dimineata si inca nu mi-au dat banii pe munca aia. Nu mai numar niciun vot daca nu primesc banii pe loc, in plic.
    Cele mai multe nereguli s-au facut la trecerea rezultatelor in PV-uri pentru ca pitong si nu neaparat din cauza rea-intentiei. Babaieti astia cred ca dupa 20 de ore de stat in sectie si dupa ce numeri sute de voturi*5 urne iti mai functioneaza creierul in parametri normali.
    #amzis

    Indecis. Tu ce zici?2426
  9. ”Cu fiecare secție găsim seturi noi de nereguli.
    La Secția 203 pe lângă că s-au găsit încă 7 voturi valabile pentru mine amestecate prin alte teancuri am descoperit și altceva mai grav.
    Erau și mai puține pentru contracandidatul PSDist, cu 25 mai puține decât se numărase inițial.
    Nu e de mirare că nu ieșeau cheile de control.” @RM

    Ce e aici? Cum ne permitem să nu numărăm la partid, la tătuc? Furi stânga, furi dreapta, dar nu furi mâna care te hrănește. L-a luat avântul muncitoresc? L-a bătut soarele în cap?
    Să afle Firea, dacă n-a aflat deja, nici cu azil politic în Serbia nu scăpați.

    157
  10. Păi dacă nici la concert la Coldplay nu se mai pot duce după indignarea de ieri, ce să facă asta seara?
    Protestele se fac după alegeri, nu înainte, nicio inițiativă legislativă cetățenească să revenim la doua tururi de scrutin, nimic în pregătirea alegerilor

    151
  11. Trebuie să venim în chiloți? Că e cam cald și trebuie să fim și pe placul lui Bădiță

    193
    • Habarnam de fauna din București a protestarilor da Bădiță ăla mai e în România sau a plecat să cerșească pă Anglea pe poduri.

      150
  12. Și cum protestează? se pun în cur pe trotuar și bat cu bidoane de cola în borduri sau stau liniștiți în rând cu o carte în mână?

    145
    • Mai conteaza … important e sa mai obtina Clotilde inca un mandat sa nu fie nevoita sa recunoasca ca a fost praf ca primar. Asta e toata miza de fapt, ce conteaza ca pica de disperati in ochii romanilor. Au scos 8.64% la europarlamentare si ei cred ca scuza asta ca au fost fraude e una pertinenta.

      Indecis. Tu ce zici?2235
    • NOU
      #38

      @N- de acord dude, e o prostie toata mascarada asta… mai bine te-ar intreba pe tine cine sa fie primar si gata! Ca ma uit la ce ai scris si pici de curajos si atotstiutor in ochii romanilor…

      1310
    • Ai dreptate. Sa lasam justitia aia pe care au aparat-o sa decida ;)

      164
  13. Pe langa rea vointa si furt(romanul nu doarme bine daca nu fura ceva) ne-am lovit si de proasta organizare. A mai fost comasarea localelor cu europarlamentare si asta s-a tradus prin munca dubla si mai multe sanse de greseala. E pentru prima data cand presedintii de sectii au plecat acasa si au lasat sacii si procesele verbale la sediu cu jandarmii ca sa doarma si sa sa spele ca merge lent. Trebuie digitalizate alegerile.

    63
  14. Io dacă vreau să fac un partid și donez 10.000 lu Coruptia Ucide o să meargă cu mine de 10.000 de lei. Dacă merge treaba le mai donez 10.000 de lei. Când nu mai merge treaba și văd că e nașpa și tai finanțarea către Corupția Ucide, aceasta se reorientează cu ăla care dă banu.
    Habarnam, sunt un om simplu și așa văd eu cum funcționează ”asociațiile” astea pe internet.

    133

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile