plecaţi bă din Bucureşti!

RATB a renunţat ieri la toate cursele preorăşeneşti pe care le asigura! Bine! Să lase transportatorii particulari să se descurce! Să vedem dacă se mai urcă ţăranii cu sapele şi cu vodca şn nas şi fără bilet şi în maşinile lor.

Între timp, poate ne face nea Oprescu centura la nivelul Constanţei (2 benzi, semafoare) dacă la nivelul altor oraşe civilizate nu se poate. Poteras, fă-te ca asflatezi Prelungirea Ghencea!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Ce ceri si tu de la Oprescu… Stai ca acum trebuie sa faca rost de „euroi” sa-si plateasca campania electorala…

    00
  2. eu si fara sa fiu taran, as fi mers pe BLAT !

    00
  3. bine ca sunt la mai bine de 100 km de Bucuresti :P

    00
  4. #kye – =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    00
  5. Tampiti, daca pana acuma tipau ca se intampla o groaza de accidente pe cursele de microbuze si maxi taxi, acuma o sa infloreasca nu gluma.

    00
  6. NOU
    #7

    As mai adauga la „centura Constantei”: doar cateva gropi pe care reusesti sa le tii minte, semafoare cu temporizare. Fata de cea din Buc. este autostrada nemteasca. :)

    00
  7. Pana una alta unii poate chiar au nevoie de acele curse pt. a ajunge la munca si nu doresc sa se inghesuie in maxi taxi. Cursele erau pt. toata lumea, nu doa pt. acei tarani. ;-)

    00
  8. Zoso, nu-s convins ca aia din Ilfov sunt mai rai decat cei din Bucuresti. Adica scuza-ma, nu compara Magurele, de unde sunt eu, cu Ferentari… Mai bine ar baga cate o bomba in 139 si l-ar detona la capatul din ferentari, am uitat cum se numeste, ca s-ar mai spala si Bucurestiul in felul asta.

    00
  9. sunt 2 benzi pe sens, ba:))

    00
  10. @Arhi: muriti bah cu orasul vostru!

  11. @arhi 2 benzi pe sens si sens unic, dupa cum hotaraste soferu? :)
    Asa e si centura Bucurestiului, cu 2 benzi.

    00
  12. Eu cand locuiam in Corbeanca, cursele RATB, desi erau la 2 ore, erau heaven-sent, pentru ca ma duceau pana-n fata casei. Cu maxi-taxiul aveam de mers 2 kilometri juma pe un drum fara trotuar, fara lumina, mult praf si multi oameni veseli prin gropi. Pe scurt, desi pe noi nu ne afecteaza, masura asta e destul de sucky pentru multi oameni de acolo

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.